baslamak bıtırmenın yarısı derler.bunu askere gıdınce anlamıstım..5 yıl kacan bırı olarak![]()
baslamak bıtırmenın yarısı derler.bunu askere gıdınce anlamıstım..5 yıl kacan bırı olarak![]()
5 yıl kaçmayı nasıl başardın kardeş..![]()
walla polislik işlerden,resmi işlerden,uzak durmayla basardım diyebiliriz..Jandarmadan kactım yakalandım ama,bugun gıdecem yarın gıdecem dıyerekten atlattık bazı durumları..:whistling:5 yıl kaçmanın iyiligi ve ya kötülügü nedir anlatırmısın biz taze askerlere![]()
walla polislik işlerden,resmi işlerden,uzak durmayla basardım diyebiliriz..Jandarmadan kactım yakalandım ama,bugun gıdecem yarın gıdecem dıyerekten atlattık bazı durumları..:whistling:
Cok rahat askerlik yaptım allah herkese benım gıbı askerlık nasip etsin.5 yıl kacınca hep kendınden kucuklerle yapıorsun ve komutanlarında senın yasında oluyor hemen hemen daha ıyı anlasabılıorsun.Buyuk oldugun ıcın pis işlere hemen gondermıorlar senıOnemli işlerde akla gelen ilk isim sen oluyorsun vb...
Kotu yanı yas itibari ve gormus gecırmıslık cok oldugundan herseyı alttan alamama, vurdumduymazlık yapamama ve karsı cıkma durumları cok oluyor buda bazen sorun yaratabılıyor..senden kucuklerin daha konusmayı bile bilmeyen,toplum icine karısmamıs coluk cocukların gelip sana emri vaki bisiler yaptırmaya calısması gibi...
Orda bitsede kurtulsak diyoruz.Bitince de keske hic bitmeseydi diyoruz..Garip bir durum:wassat:
Askerlik anıları acılınca bitmez kadınların doğum anıları gibio yuzden lafı uzatmaya gerek yok..
Allah herkese kolaylık versin,sabır versin, gidenlere gideceklere simdiden hayırlı teskereler...:happy:
walla acemilikten sonra usta bırlıgıne 3 gun gec gittim 3 gun onun cezasını aldım.3 gun gec cıktım onun dısında hıc bır ceza almadım.Peki abi 5 yıl kaçmışın hiç ceza felan vermedilermi sana...:wassat:
ne demek 89/1 2 3.... ???
Hepinize hayırlı tezkerelerİnş sağ salim gidip dönersiniz.
kimse cevaplamamış sorunu .. Ben cevapliyim 89= 1989 yılı dogumlular anlamına gelıyor. 1/2/3 te yılın hangi zamanında giderse mevsime göre..( aslında 20 yaş olarak alınır mesela şuan 23-24 yaşındakilerde gidiyor 1985 liler falan ama 20 yaş olduğu için ona göre hesaplanır =)
Walla kendine guveniyorsan kac derim ama tavsiyem biran once aradan cıkar bu işi,kactıkça cok sıkıntı yaratıyor insana.Ne çok kaçak varmış forumda ya bendemi kaçsam ne yapsam..![]()