imbat21
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar 88/4 askerim bilecik söğüte gidiyorum.paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa bekliyorum.
kardeşim bilecik söğüt mü allah sabır versin vallahi buradakiler pek çekiyo burada![]()
Valla söğütte yaşamıyorumda abim orada yaptı acemiliği söğütte arkadaşlarım var onlar anlatıyolardı. Ayrıca bilecik merkez de internet kafede çalıştım hafta sonları çıktıklarında dertlerini bol bol anlatıyolar sen sormasanda . Muhtemelen sende onlar gibi olacaksın. Sonra birisi gelip böyle forumda bunları yeni askerlere bahsedecek .Evet bildiğim kadarı ile çok sıkı. Ama bu kadar sıkı olması gayet normal .ya herkez sıkı bi yer diyo tabii bilen bilmeyen konuşuyo ama nasıl zorluğu onu anlamadım söğütte mi yaşıyosun anlatabilir misin ?
2009 Nisan dönemi yedek subay aday adayı
2008 Aralık alsınlar diye çok uğraştım ancak olmadı
Yaz dönemi millet gitsin tatile cukka cukka koop kop bizde gel teskere gelolsun olsun vatana asker lazım
![]()
beyler devre kaybı sizce nasıl herkez birseyler soluyor bırı ıyı dıyor bırı kotu dıyor anlamadım gitti?
Bilecikte bizim Arbalot'u mutlaka gör.
kardeşim evet zor bi yer ama fazla sölenen sözlere bakmamak gerekli inş hayırlısı olur hiç umulmadık şanslar çıkabilir yaştan dolayı biraz sana zor olabilir ama Allah kolaylık verir inş umudunu yitirme ben de 23ümde gidiyorum fark çok ama napacaksın işte hayırlısı olsun inş Hayırlı teskereler şimdidenyaş 29 oldu okulu bitiremedik. uzun dönem olarak askere gidecem yani 88/4 . ve bilecik merkez. biraz araştırdım egitimi agır acemi birligi sonundada batıya düşme şansı yok. acemiligini bilecikte yapanların dedigi Allah yardımcın olsun oluyo.
egitimin agır olması deyilde bu yaştan sonra o egitimi nasıl kaldırırım ben onu düşünüyorum. Çok küçük bir ihtimalde olsa meslek ayrımında belki ayrılırım diye umut ediyorum. gerci askeriyenin ne denli fotografcıya ihtiyacı var. orası meçhul işte....
yaş 29 oldu okulu bitiremedik. uzun dönem olarak askere gidecem yani 88/4 . ve bilecik merkez. biraz araştırdım egitimi agır acemi birligi sonundada batıya düşme şansı yok. acemiligini bilecikte yapanların dedigi Allah yardımcın olsun oluyo.
egitimin agır olması deyilde bu yaştan sonra o egitimi nasıl kaldırırım ben onu düşünüyorum. Çok küçük bir ihtimalde olsa meslek ayrımında belki ayrılırım diye umut ediyorum. gerci askeriyenin ne denli fotografcıya ihtiyacı var. orası meçhul işte....
İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komando Eğitim Alay Komutanlığı ISPARTA olarak cikti herkeze hayırlı teskereler
88/4 hatay iskenderun kardeşim ALLAH sabır versin ayrıca arkımda bilecik söğütte jandarma olarak gidicek