88/4 asker varsa buyursun ?

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 88/4 askerim bilecik söğüte gidiyorum.paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa bekliyorum.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
88/4 hatay iskenderun kardeşim ALLAH sabır versin ayrıca arkımda bilecik söğütte jandarma olarak gidicek

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah cümlemizin yardımcısı olsun inş hayırlı yer olur sters şimdiden başladı bende :(

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aralık 10 olarak biliyoz ama daha kesin değil galiba

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hım hayırlı teskereler bizim kuzende kasımın 20'sinde gidecekte ondan sordum..::)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
kardeşim bilecik söğüt mü allah sabır versin vallahi buradakiler pek çekiyo burada :)

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bilecik söğüt mü allah sabır versin vallahi buradakiler pek çekiyo burada :)

ya herkez sıkı bi yer diyo tabii bilen bilmeyen konuşuyo ama nasıl zorluğu onu anlamadım söğütte mi yaşıyosun anlatabilir misin ?

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
ya herkez sıkı bi yer diyo tabii bilen bilmeyen konuşuyo ama nasıl zorluğu onu anlamadım söğütte mi yaşıyosun anlatabilir misin ?
Valla söğütte yaşamıyorumda abim orada yaptı acemiliği söğütte arkadaşlarım var onlar anlatıyolardı. Ayrıca bilecik merkez de internet kafede çalıştım hafta sonları çıktıklarında dertlerini bol bol anlatıyolar sen sormasanda . Muhtemelen sende onlar gibi olacaksın. Sonra birisi gelip böyle forumda bunları yeni askerlere bahsedecek .Evet bildiğim kadarı ile çok sıkı. Ama bu kadar sıkı olması gayet normal .

Gidipde bi yerlerde çatışmıyorsun . Doğudakine göre bu sıkılık az bile denilebilir. Bilecik olması iyi bence. Ama hafta sonları çok sıkılacağın kesin . Çok kücük merkez ve ilçeleri.

altanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
88/4 ha walla ben 86/1 dim çook oldu geleli. allah sabır wersin ne deym.

parti05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi arkadaşım bileciğe düştü ama neresi oldunu bilmiyorum
bir arkadaşım da ısparta merkez

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2009 Nisan dönemi yedek subay aday adayı :D
2008 Aralık alsınlar diye çok uğraştım ancak olmadı :(
Yaz dönemi millet gitsin tatile cukka cukka koop kop bizde gel teskere gel :D olsun olsun vatana asker lazım :)

Bilalas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arakadaşlar benimde askerlik bilecik söğüde, Jandarma şöför olarak düştü. Kesin şöför olurmuyum olursam usta birliğim kesin doğuyamı düşer biraz bilgi verirseniz sevinirim...Eğer istanbuldan giden arkadaşlar varsa tanışalım.

bilalas_37@hotmail.com

Saygılarımla...

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2009 Nisan dönemi yedek subay aday adayı :D
2008 Aralık alsınlar diye çok uğraştım ancak olmadı :(
Yaz dönemi millet gitsin tatile cukka cukka koop kop bizde gel teskere gel :D olsun olsun vatana asker lazım :)

2008 Aralık Yedek Subay Adayı olarak başvurdum kabul edildi..

Zor oldu ama oldu..

Yaz döneminde askerlik zor..

Bakalım daha sınava gireceğiz yer de belli değil..

ahh ahh

Bu yaştan sonra emir altına girmek zor olacak ama

Vatan Millet Sakarya.. :)

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir arkadaşım gidecek 88/4 olarak, adam 25 yaşında, çok fena... :)

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilecik söğüte çıkan arkadaşlar işimzi gerçekten zormuş öle söleniyo biraz araştırma yaptım. ama arkadaşlar gitmeden bişey söleyemeyiz bakarsınız anlatıldığı kadar olmaz her söylenen söze de aldırmamak gerekir sonuçta vatan borcu hıı :)

OguzOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
88/dk(devre kaybı) gidiyorum. 4Aralıkta teslim oluyorum 6aralıkta askerim;) 4 5gun sonrada siz geliyosunuz.

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1-2-3 Aralık Sınav Tarihleri..
9-10 Aralık Yer Belli olacak..

12 Aralık Teslim tarihi.. ( Yedek subay adayları için.. )

Kaç tertip bilmem de..

325. dönem olduğunu biliyorum..

normalde 99 da falan asker olmalıydım..

bakalım kaldırım mühendisi olarak ne yapacağız..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Vay Torun Hayırlı Teskereler Acemi Birliğinde Dikat Edin Kadrolu askerlere çavuşlara komutanım çekmeyin öle saflar çoktu:)

OguzOguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler devre kaybı sizce nasıl herkez birseyler soluyor bırı ıyı dıyor bırı kotu dıyor anlamadım gitti?

mkirca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler devre kaybı sizce nasıl herkez birseyler soluyor bırı ıyı dıyor bırı kotu dıyor anlamadım gitti?

artık devre kaybı diye birşey yok 45 günde bir yeni tertipler geliyor acemi birliklerine

örnek:
88/1a
88/1b
88/2a
88/2b
88/3a
88/3b
88/4a
88/4b

dk olarak hangisine denk geliyorsan o tertip sayılıyorsun aslında onlarla birlikte çıktığın için...?

şafak 110 bu arada...

askinaciyuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komando Eğitim Alay Komutanlığı ISPARTA olarak cikti herkeze hayırlı teskereler

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaş 29 oldu okulu bitiremedik. uzun dönem olarak askere gidecem yani 88/4 . ve bilecik merkez. biraz araştırdım egitimi agır acemi birligi sonundada batıya düşme şansı yok. acemiligini bilecikte yapanların dedigi Allah yardımcın olsun oluyo.
egitimin agır olması deyilde bu yaştan sonra o egitimi nasıl kaldırırım ben onu düşünüyorum. Çok küçük bir ihtimalde olsa meslek ayrımında belki ayrılırım diye umut ediyorum. gerci askeriyenin ne denli fotografcıya ihtiyacı var. orası meçhul işte....

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaş 29 oldu okulu bitiremedik. uzun dönem olarak askere gidecem yani 88/4 . ve bilecik merkez. biraz araştırdım egitimi agır acemi birligi sonundada batıya düşme şansı yok. acemiligini bilecikte yapanların dedigi Allah yardımcın olsun oluyo.
egitimin agır olması deyilde bu yaştan sonra o egitimi nasıl kaldırırım ben onu düşünüyorum. Çok küçük bir ihtimalde olsa meslek ayrımında belki ayrılırım diye umut ediyorum. gerci askeriyenin ne denli fotografcıya ihtiyacı var. orası meçhul işte....
kardeşim evet zor bi yer ama fazla sölenen sözlere bakmamak gerekli inş hayırlısı olur hiç umulmadık şanslar çıkabilir yaştan dolayı biraz sana zor olabilir ama Allah kolaylık verir inş umudunu yitirme ben de 23ümde gidiyorum fark çok ama napacaksın işte hayırlısı olsun inş Hayırlı teskereler şimdiden

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Allah kolaylık ve hayırlı teskere versin arkadaşlar

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Mevsim anlamında bir zorluğun olacak Bilecik te.. Acemi birliği psikolojisini biraz yoğun yaşayacaksın..
Ama eğitim veya mesleki anlamda birikimin varsa kentaki (kadro) kalma şansın çok..
Fazla stres yapma görmeden..
--------------
İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komando Eğitim Alay Komutanlığı ISPARTA olarak cikti herkeze hayırlı teskereler

Acemi birliği dönüşü "ben gerçekten askerlik yapmaya gidiyorum!" diyebilirsin.. Bir milyon anın olacak, hayatımın dejavusunu görüyorum nedense ;)
-------------------------
88/4 hatay iskenderun kardeşim ALLAH sabır versin ayrıca arkımda bilecik söğütte jandarma olarak gidicek

Deniz alayı ise acemi birliğin diğer arkadaşlara kıyasla rahat sayılabilir.. Ama 39. Mekanize bünyesinde Şoför Eğitimi verilen bir birlik te var yanlış hatırlamıyorsam. Orası ise pek fikrim yok..

Sonuçta askerlik, vatan borcu vesaire.. Sayılı gün.. Hayatınızda farkında olamadığınız güzellikleri hatırlamanız için fırsat..

Hepinize şimdiden hayırlı teskereler..:icon_: