876 TL Telefon Önerisi

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Beyler fiyat performans telefon önerisi olan varsa yazabilir. Ayrıca 880TL den bir kuruş çıkmam (eğer telefonda süper performans varsa 900 zorlarım) Bide tasarım benim için 1 numara olduğundan tasarımı dikkat ederim . Android One olması umrumda pek değil. yani güncelleme sıkıntısı yok. Bu kadar

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Lenovo K5,Lenovo K5 Plus,Asus Zenfone Max.Bu üç telefona bir bakın.Bu fiyata bence bu üç telefon güzel.Tasarım konusunda Lenovo K5 ve K5 Plus bence gayet hoş.Batarya performansı olarak da Asus Zenfone Max bu üçü arasından en iyisi diyebilirim.Çünkü Asus Zenfone Max'in bataryası 5000mAh.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Öncelik sırasına göre
Xioami redmi pro Xiaomi Redmi Pro (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri 1000 tlye zorlanabilirse alınabilir

Sonra Xioami redmi note 4 Xiaomi Redmi Note 4 4.5g Destekli 5,5''ekran 13mp Kamera 64gb 3gb Ram 4100mah Batarya Cep Telefonu GittiGidiyor'da 255732329 969 tl

Sonra xioami redmi note 3 Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3gb/32gb Dual Sim Hediyeli 3 Renk GittiGidiyor'da 254155008 955 tl kaldıki zorlanıp bence redmi note 4 veya redmi pro alınmalı çünkğ 14 lira fark var ama üstteki telefonlarla ile bu telefon arasında ciddi fark var. üsttekiler içi,n 14 lira kesinlikle ve kesinlikle verilir.

Sonra Samsung Galaxy on7 (2016) 855 tl Samsung Galaxy On7 (2016) 4.5g Lte (i̇thalatçı Firma Garantili) - n11.com (not linkte yorum yok başka satıcı bulabilirsin.)

Sonra GM5 plus o heryerde bulunuyor zaten
Sonra Huawei p9 lite

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Hocam Zenfone serisine takıntım var pek sevmiyorum açıkcası k5 Plus diğer konumdada önermişlerdi onun dışında başka tavsiyen var mı ?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Öncelik sırasına göre
Xioami redmi pro Xiaomi Redmi Pro (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri 1000 tlye zorlanabilirse alınabilir

Sonra Xioami redmi note 4 Xiaomi Redmi Note 4 4.5g Destekli 5,5''ekran 13mp Kamera 64gb 3gb Ram 4100mah Batarya Cep Telefonu GittiGidiyor'da 255732329 969 tl

Sonra xioami redmi note 3 Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3gb/32gb Dual Sim Hediyeli 3 Renk GittiGidiyor'da 254155008 955 tl kaldıki zorlanıp bence redmi note 4 veya redmi pro alınmalı çünkğ 14 lira fark var ama üstteki telefonlarla ile bu telefon arasında ciddi fark var. üsttekiler içi,n 14 lira kesinlikle ve kesinlikle verilir.

Sonra Samsung Galaxy on7 (2016) 855 tl Samsung Galaxy On7 (2016) 4.5g Lte (i̇thalatçı Firma Garantili) - n11.com (not linkte yorum yok başka satıcı bulabilirsin.)

Sonra Huawei p9 lite
Neden genelde Xiaomi önermişsiniz?Bu fiyata Lenovo'nun da güzel telefonları var.

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Peki ben şu anda on7 p9 lite mi almalıyım birazda biriktirip xioami yönelmeliyim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Neden genelde Xiaomi önermişsiniz?Bu fiyata Lenovo'nun da güzel telefonları var.
Xioamiler daha iyi bu fiyattaki lenovların içinden geçerler.
Peki ben şu anda on7 p9 lite mi almalıyım birazda biriktirip xioami yönelmeliyim
Kesinlikle ve kesilnikle xioami redmi proyu almalısın.
Hatta şu var para biriktirme niyetin varsa ben seni 4 sene rahat ettirecek olan Xiaomi Mi 5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri mi5i öneriyorum hali hazırda sadece ram ve işlemcisi ile bu cihazları ezer geçer.
Android ekosisteminin en güçlü işlemcilerinden biri olan snapdragon 820nin hafif kırpılmış halini kullanıyor ki hali hazırda iphone 6s'e vb güçteki amirallerin gücüne yakın işlem gücüne sahip.
Mi5 al geç asla ve asla aldığın için pişman olmazsın mi5 ithalatçı garantili g5e kadar gelen herhangi bir telefonu sadece donanımıyla ezer geçer

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Xioamiler daha iyi bu fiyattaki lenovların içinden geçerler.

Kesinlikle ve kesilnikle xioami redmi proyu almalısın.
Hatta şu var para biriktirme niyetin varsa ben seni 4 sene rahat ettirecek olan Xiaomi Mi 5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri mi5i öneriyorum hali hazırda sadece ram ve işlemcisi ile bu cihazları ezer geçer.
Android ekosisteminin en güçlü işlemcilerinden biri olan snapdragon 820nin hafif kırpılmış halini kullanıyor ki hali hazırda iphone 6s'e vb güçteki amirallerin gücüne yakın işlem gücüne sahip.
Mi5 al geç asla ve asla aldığın için pişman olmazsın mi5 ithalatçı garantili g5e kadar gelen herhangi bir telefonu sadece donanımıyla ezer geçer
Xiaomi diyorsunda Xiaomi'nin sar değeri yüksek değil mi?Bence Xiaomi yerine Lenovo K5 Plus'a yönelsin.Ama yine de arkadaş bilir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xiaomi diyorsunda Xiaomi'nin sar değeri yüksek değil mi?Bence Xiaomi yerine Lenovo K5 Plus'a yönelsin.Ama yine de arkadaş bilir.
Redmi serilerinin sar değeri az benim bildiğim.
Ayrıca en basitiden helio x25 antutudan kaç çekiyor mesela 100 bin falan
k5 plus kaç ? taş çatlasın 50 bin
Antutunun güvenilirliği tartışılsa bile aradaki fark göz ardı EDİLEMEZ.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Redmi serilerinin sar değeri az benim bildiğim.
Ayrıca en basitiden helio x25 antutudan kaç çekiyor mesela 100 bin falan
k5 plus kaç ? taş çatlasın 50 bin
Antutunun güvenilirliği tartışılsa bile aradaki fark göz ardı EDİLEMEZ.

Teknik servis desteği de önemli.Allah korusun telefon yere düşüp parçalansa veya camı kırılsa ne yaparsınız Xiaomi'yi?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kılıf kullansınlar.
Xioami yi için ücretini verirsin ithalatçı firma onarır.
Teknik servis felan hikaye o panel işi cam işi her türlü bulunur. İthalatçı firma yapar en azından
Afedersin enayi değilim xioami nin taş gibi telefonları varken gidip k5 plus almam
Mesela mi5 var mı muadili ? Yok
G4 var mesela o da ekrana kamera birleşimi çok iyi olduğu için
Başka? Yok
P9 lite mi rakip çıkacak yoksa gm5 plus mu Kaan n1 mi k5 note mu?
Muadili yok niye yok Snapdragon 820nin muadili yok
Aynı şekilde o fiyat bandında helio x25in dengi yok
Alt taraftaki işlemciler deki ucurum farklar üst taraftaki 8890-A10 farkına benzemez. Bir süre sonra telefon seni kanırtmaya üzmeye başlar.
Bu telefonlar hem işlemci tarafında ciddi üstünlüğü elinde bulunduruyor hem panelleri iyi bataryaları da iyi vb vb
mi5in redmi pro nun niye alınması gerektiğine dair sana şurda 40 satır yazı yazarım.
Kırilmadır camdir onlar bulunur. Markaya para verilmez. Kusura bakmayın alan adam Sakarsa sert kılıf +ekran cami alsın kullansın
Adam sana 1150tlye, Snapdragon 820 1000 tlye helio x25 sunuyor
32gb 64 gb depolama sunuyor. Daha ne ister ki bir insan

Teknik servis desteği de önemli.Allah korusun telefon yere düşüp parçalansa veya camı kırılsa ne yaparsınız Xiaomi'yi?

Son düzenleyen moderatör:

BuzzyGamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Lenovo K5,Lenovo K5 Plus,Asus Zenfone Max.Bu üç telefona bir bakın.Bu fiyata bence bu üç telefon güzel.Tasarım konusunda Lenovo K5 ve K5 Plus bence gayet hoş.Batarya performansı olarak da Asus Zenfone Max bu üçü arasından en iyisi diyebilirim.Çünkü Asus Zenfone Max'in bataryası 5000mAh.

Öncelik sırasına göre

Sonra Huawei p9 lite
Arkadaşlar baya iyi tavsiyelerde bulunmuşlar zaten. Bütçeyi aşmadan alabileceğin en iyi telefonlardan biri Samsung Galaxy On7 (2016). Onuda arkadaş zaten önermiş. Fakat biraz daha para biriktirebilirim kenarda diyorsan kesinlikle biriktirmelisin. Arkadaşın önerdiği gibi bende Xiaomi Redmi Note 4 ve Xiaomi Redmi Pro öneririm. Eğer daha da fazla biriktirme imkanın varsa fiyat performans bakımından kesinlikle Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5 Prime, Xiaomi Mi 5 Pro öneririm. Xiaomi fiyat performans bakımından rakiplerini çok fazla geride bırakıyor ve üst seviye amiral gemisi telefonlara rahatça kafa tutuyor diyebilirim. Sony ise en stabil çalışan Android arayüzüne sahip ayrıca ses kalitesi bakımından da sevdiğim bir marka. Samsung'da bütçeni aşmadan alabileceğin en iyi telefon. Sony olarak bütçeni aşmadan alabileceğin en iyi telefon Sony Xperia E5 fakat hiç önermiyorum dediğim gibi bütçeni aşmadan alabileceğin en iyi telefon Samsung. Modelinide yukarıda hem arkadaş hem de kendim belirttim. Sana tavsiyem ise biriktirebiliyorsan biriktirip daha çok yazdığım Xiaomi modellerinden birini tercih etmek.

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
1200TL birikti yeni konuda görüşürüz :) önerileri bekliyorum :D:D:cool:

Lamborghini

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bende onu düşünüyordun parmak izi okuyucu da var akıyoruz .. :D:D:D:D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bende onu düşünüyordun parmak izi okuyucu da var akıyoruz .. :D:D:D:D
Güzel telefon ya.Batarya olsun işlemci olsun. Metal kasa. Kamerasıda güzel. 1160 lira ya bulunuyor hatta Carrefoursada filan :D
Parmak okuyusu gerçekten iyi çalışıyor ama :D

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Öncelik sırasına göre

Sonra Huawei p9 lite
Xiaomi yalakaligini birakin