8600 Gt Sonic fan tavsiyesi ?

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ekran kartımın fanı çok ses çıkarıyor. Ben çok fazla temizlerim kasanın içini makine ile tozları fanın üzerini çekerim demek bundan dolayı sorun çıktı. 8600 gt sonice yeni bi fan almak istiyorum ama kaç mm almalıyım nasıl bir şey almalıyım tam olarak bilmiyorum. Sizler bilirsiniz belki. 8600 gt sonic fanı kaç mm lik fandır ve nasıl bir şey tavsiye edersiniz arkadaşlar. İkici elde olabilir illa sıfır olması gerekmiyor bazı arkadaşlar bilgisayarcılardan sağlam ikinici el bul demişlerdi...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
satılabileceğini sanmıyorum servisine sor yada başka bi şekilde soğutmayı sağla mesela ekran kartına yakın fanlar koyarak.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dostum soğutma sıkıtısından daha çok rahatsız edici gece evin diğer köşesinden duyulan bir ses çıkarması... Yakın fan taksam bu ses azalmaz ki.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
:) dostum bende vermem bu parayı :D parçalar donanımdan daha fazla fiyata sahip olular zaten. Ama bu soğutucu ve fan. Bendeki soğtucu güzel sıkıtntı yok ;) sadece fanı çok ses çıkarıyor. Bi fan içinde yeni bir soğutucu alınmaz israf olur zaten...
En iyisi bilgisayarcıları tek tek dolaşmak ;)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
:) dostum bende vermem bu parayı :D parçalar donanımdan daha fazla fiyata sahip olular zaten. Ama bu soğutucu ve fan. Bendeki soğtucu güzel sıkıtntı yok ;) sadece fanı çok ses çıkarıyor. Bi fan içinde yeni bir soğutucu alınmaz israf olur zaten...
En iyisi bilgisayarcıları tek tek dolaşmak ;)

arkadaş doğru diyor. yeni bitane al :)