Yardım 800₺ ile klavye mause önerisi

mustafa6163

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Herkese Merhabalar ;

800₺ kadar bir bütçem bulunmakta klavye ve mause için. (İkisi dahil olarak 800₺)

Tavsiye edeceginiz sistemi belirtebilir misiniz ?

Klavye olarak aklımda “Logitech G 213 “ modeli bulunmakta. İtopyada 400₺ kadar bir fiyatı bulunuyor . Ne düşünüyorsunuz hu klavye hakkında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese Merhabalar ;

800₺ kadar bir bütçem bulunmakta klavye ve mause için. (İkisi dahil olarak 800₺)

Tavsiye edeceginiz sistemi belirtebilir misiniz ?

Klavye olarak aklımda “Logitech G 213 “ modeli bulunmakta. İtopyada 400₺ kadar bir fiyatı bulunuyor . Ne düşünüyorsunuz hu klavye hakkında
Bu arada RBG olursa iyi olur.
Teşekkürler

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
bilinmedik marka, dandik klavyeler alırsan tuşlarda çift basma yada basmama olacaktır.

bence rgb olmasından çok. uzun kullanımda tuşların sorun çıkarmaması yönünde olursa daha iyi olur. youtube daki insanlara pek güvenme, her klavye için şöyle iyi böyle güzel diyorlar.

mekanik klavye almazsan sıkıntı yaşamazsın. mebran klavyeler daha ucuzdur, antighosting özelliği olsun yeterli bence.

g213 ile de çok iyi yorumlar okumadım. alışveriş sitelerindeki düşük puanlı yorumları okumanı öneririm. ben philips alacaktım. tuşların üstü bir müddet sonra soyuluyormuş, vazgeçmiştim.

caglatanriverdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Merhaba!

Ben LG'nin G G213 klavyesini uzun zamandır kullanıyorum ve gayet memnunum. Fiyatı da bütçene uygun gibi görünüyor. Buraya tıklayarak ürüne bakabilirsin.

Mouse olarak da çok fazla makro beklentin yoksa aşağıdaki ürünlere bir göz atmanı öneririm.

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-p-HBV00000PYCNN

https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-3-rgb-oyuncu-mouse-p-HBV00000QLEFP

https://www.hepsiburada.com/razer-d...ming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D

caglatanriverdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
bilinmedik marka, dandik klavyeler alırsan tuşlarda çift basma yada basmama olacaktır.

bence rgb olmasından çok. uzun kullanımda tuşların sorun çıkarmaması yönünde olursa daha iyi olur. youtube daki insanlara pek güvenme, her klavye için şöyle iyi böyle güzel diyorlar.

mekanik klavye almazsan sıkıntı yaşamazsın. mebran klavyeler daha ucuzdur, antighosting özelliği olsun yeterli bence.

g213 ile de çok iyi yorumlar okumadım. alışveriş sitelerindeki düşük puanlı yorumları okumanı öneririm. ben philips alacaktım. tuşların üstü bir müddet sonra soyuluyormuş, vazgeçmiştim.
G213 hakkında kötü yorum yapanları anlamadım :/ Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı :/ Çok fazla MMORPG oynamadığım için makro tuşlarına ihtiyacım olmuyor ama hem performans hem tasarım hem de ergonomi açısından epey işime yarıyor

Cem Ozer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
yaklaşık 1. sene kullandım ve şuan fiyatı baya düşmüş idda ediyorum bu özelliklerde bu fiyata 2. ürünü bulamazsın. Ben 1.5 sene boyunca günde 3-4 saat bilgisayar basında vakit geçiren birisiyim alırkende çok araştırarak almıstım.1.5 ay önce bu mouse 500 liranın biraz üzerindeydi alırsın begenırsın bılmem ama kesin bakmanı tavsiye ederim. hatta youtube da tanıtımını bile yaptım bu ürünün sırf yeni ürün tanıtıcam diye onu satıp razer hyperdspeed x kablosuz oyuncu mouse aldım onunda fıyatı 420 lıra cıvarında iki üründe sana gelir ama benim önceliğim gamepower olurdu genede