8000TL'ye kadar telefon tavsiyesi verebilir misiniz ? (Mevcutta kullanılan S6)

yunusaydemirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese selamlar,

2015' ten beri Galaxy S6 kullanmaktayım. Daha önce Xperia Neo V, S3, S4 kullandım. Telefonumu artık değiştirmem gerekiyor sürekli kasma donma aşırı ısınma sorınları yaşıyorum.

Bütçem 8000 TL. Bu saydığım/kullandığım telefonlar ile artık androidden illallah ettim. 2015' ten bu yana androide devam edebileceğim kadar android gelişti mi? Yoksa artık ios geçme vaktim geldi mi?

Aradığım telefon özelliklerini sayacak olursam kamera önemli işim dolayısı ile autocad, mailler gibi günlük işleyişlerde aksaklık yaşamak istemiyorum. Fazla oyun oynamam vakit geçirmek için ufak demek oddmar tarzı oyunlar oynuyorum. Bu minvalde öneri alırsam mutlu olurum.

Aklımda ki telefon Iphone 11. Ama eğer android artık değişti eskisi gibi değil 2 senede çöp olmaz derseniz o kanat içinde öneri alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
8 bine almak istediğin telefondan beklediğin performansı, 4 binlik telefonda da bulabilirsin. Android bence daha iyi. İos, apple hiçbir zaman ilgimi çekmedi. Huawei Mate 20 Lite 64 GB bile başarılı. Xaomi redmi note 8 pro gayet başarılı. 8500 tlye Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB var. Xaomi redmi note 8 pro ile kıyaslandığında kamera, ekran çözünürlüğü, ram, hafıza gibi farklar var; yalnız çok da dikta bir fark yok diye düşünüyorum. Bu gereksiz fark için 6 bin fazla vermek de gereksizdir. Su getir, yemek yap diye bir iş veremediğimiz şu cihazlara 8 bin vermek ...

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Ben yakın zamanda çıkacak s20'yi veya dediğiniz gibi iPhone 11'i öneririm.

Son düzenleme:

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
iPhone 11 sizin aradığınız şeylere daha uygun

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

2015' ten beri Galaxy S6 kullanmaktayım. Daha önce Xperia Neo V, S3, S4 kullandım. Telefonumu artık değiştirmem gerekiyor sürekli kasma donma aşırı ısınma sorınları yaşıyorum.

Bütçem 8000 TL. Bu saydığım/kullandığım telefonlar ile artık androidden illallah ettim. 2015' ten bu yana androide devam edebileceğim kadar android gelişti mi? Yoksa artık ios geçme vaktim geldi mi?

Aradığım telefon özelliklerini sayacak olursam kamera önemli işim dolayısı ile autocad, mailler gibi günlük işleyişlerde aksaklık yaşamak istemiyorum. Fazla oyun oynamam vakit geçirmek için ufak demek oddmar tarzı oyunlar oynuyorum. Bu minvalde öneri alırsam mutlu olurum.

Aklımda ki telefon Iphone 11. Ama eğer android artık değişti eskisi gibi değil 2 senede çöp olmaz derseniz o kanat içinde öneri alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.
Eğer

Şimdiden teşekkürler.
Android işletim sistemi geçmişteki gibi sorunlu değil.Bugün android amiral gemileri düzgün kullanımda 4yıl rahat götürür.O konuda kafan rahat olsun.Eğer androidle devam ediceksen 8000 lira bandında Mate 20 pro,Snapdragon 855 li S10 plus,Note10 gibi cihazlardan birini tercih edebilirsin.Eğer ios kullanıcam diyorsan xs öneririm.Hocam iphone 11e bulaşma.Cihaz tasarım olarak rezalet,ekran çözünürlüğü leş.Cebinde tuğla taşımak istiyorsan alabilirsin.

yunusaydemirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 bine almak istediğin telefondan beklediğin performansı, 4 binlik telefonda da bulabilirsin. Android bence daha iyi. İos, apple hiçbir zaman ilgimi çekmedi. Huawei Mate 20 Lite 64 GB bile başarılı. Xaomi redmi note 8 pro gayet başarılı. 8500 tlye Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB var. Xaomi redmi note 8 pro ile kıyaslandığında kamera, ekran çözünürlüğü, ram, hafıza gibi farklar var; yalnız çok da dikta bir fark yok diye düşünüyorum. Bu gereksiz fark için 6 bin fazla vermek de gereksizdir. Su getir, yemek yap diye bir iş veremediğimiz şu cihazlara 8 bin vermek ...

Android neye göre daha iyi? Benim öğrenmek istediğim S6 dan sonra android ne kadar gelişti? Çünkü androidim sıkıntıları gerçekten can sıkmaya başladı. Ama android artık çok stabil bir sıkıntı yaşatmıyor diyorsanız yine androidle devam edebilirim

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
iPhone 11

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Autocad ve mail gibi uygumaları aksaklık yaşamadan en hızlı ayrıca verimli bir şekilde kullanmak istiyorsan yani genel anlamda stabilize ve uzun yıllar sorunsuz kullanmak istiyorsan iphone 11 net

M

Murat Burç

SDN Okuru
Autocad ve mail gibi uygumaları aksaklık yaşamadan en hızlı ayrıca verimli bir şekilde kullanmak istiyorsan yani genel anlamda stabilize ve uzun yıllar sorunsuz kullanmak istiyorsan iphone 11 net
Autocad da 720p ekranla acı çektirmek istiyorsun herhalde adama.

Şimdiden teşekkürler.
iPad Pro 10.5 + Android bir cihaz veya direk S20

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Android neye göre daha iyi? Benim öğrenmek istediğim S6 dan sonra android ne kadar gelişti? Çünkü androidim sıkıntıları gerçekten can sıkmaya başladı. Ama android artık çok stabil bir sıkıntı yaşatmıyor diyorsanız yine androidle devam edebilirim
Android stabilite konusunda baya yol katetti.Firmaların yazılìmsal iyileştirmeleri,işlemcilerin güçlü olması ve bana göre en büyük artısı uygulamalarìn versiyonlarının uzun olmasì.Apple cihazlarına 5yıl güncelleme verir.Güncellemelerin verilme amacì uygulamalardır.instagram,twitter,snapchat gibi versiyonu kısa uygulamalar güncellemeler yapılmadìğı takdirde bir zaman sonra çalışmıyor.Andoidde böyle bi sorun yok.Instagram android 5 sürümünde hala çalışabiliyor.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Galaxy S20 öneririm. Bu fiyattaki en iyi telefon.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Mi 9t pro
S10+

MuhammedAli07

Asistan
Reaksiyon puanı
48

Şimdiden teşekkürler.
Samsung s20 sana problem yaşatmaz yada samsung s10+

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,507
Xiaomi Redmi Note 8 Pro fazlası ile istediğiniz performansı karşılar. İncelemenizi tavsiye ederim.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Yok yok hiç gelişmedi android hatta daha geriye gitti oneplus 7t vs s20 ultra hız testi vardı incele bak hala menü geçişlerinde kasma var oyunları kare kare oynatırlar rehber açılma süresi 8 saniyeye çıktı siz iyisimi bi iphone 11 pro alın.Muhtemelen de s20 ultra android 11 güncellemesini almayacak alsa bile sorunlu olacak belki kamerası çalışmayacak kimbilir sonuçta cihaza hayat veren bir android var google var google da şirket mi gitsin kumda oynasın.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yok yok hiç gelişmedi android hatta daha geriye gitti oneplus 7t vs s20 ultra hız testi vardı incele bak hala menü geçişlerinde kasma var oyunları kare kare oynatırlar rehber açılma süresi 8 saniyeye çıktı siz iyisimi bi iphone 11 pro alın.Muhtemelen de s20 ultra android 11 güncellemesini almayacak alsa bile sorunlu olacak belki kamerası çalışmayacak kimbilir sonuçta cihaza hayat veren bir android var google var google da şirket mi gitsin kumda oynasın.
Hocam sağlam yorum olmuş.???