Ercan Kuşkay
Öğrenci
Arkadaşlar bir pc toplamak istiyorum 8bin tl ye kadar bütçem var bu toplama işlerinde pek fazla iyi değilim oyunlarda iyi performans alabileceğim bir sistem istiyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
evetMonitör dahil mi?
Önermem. Fiyatına göre pahalı... Siz ayrıca monitör dahil dememiş miydiniz? Belirttiğiniz bilgisayarı alırsanız monitörü alacak bütçeniz kalmaz...Toplama olarak sizin yaptığınız daha iyi onu alsam daha mantıklı olur galiba
--- Gönderi Güncellendi ---
birde spam olacak ama şu kasa nasıl sizce merak ettiğim için soruyorum MSI AEGIS 3 CORE İ7 7700 3.6 GHZ 16 GB 2TB+256GB 8 GB NVIDIA GTX1070 WIN10
Evet öyle sadece sordum son bir sorum olacak kusura bakma yordum seni de attığın hazır kasayı önerir misin performans olarak nasıl ? toplama olan değil veya şöyle bütçeyi biraz daha arttırtsam 9 a falan daha iyi bir kasa alabilirmiyim monitör dahil olarak hazır olursa da olurÖnermem. Fiyatına göre pahalı... Siz ayrıca monitör dahil dememiş miydiniz? Belirttiğiniz bilgisayarı alırsanız monitörü alacak bütçeniz kalmaz...
Hazır sistem iyi fakat topladığım sistem ileriye dönük ve yatırım açısından çok daha mantıklı. Zira Ryzen tabanlı sistemler 2021'e kadar destek alacak...Evet öyle sadece sordum son bir sorum olacak kusura bakma yordum seni de attığın hazır kasayı önerir misin performans olarak nasıl ? toplama olan değil veya şöyle bütçeyi biraz daha arttırtsam 9 a falan daha iyi bir kasa alabilirmiyim monitör dahil olarak hazır olursa da olur
Arkadaşlar bir pc toplamak istiyorum 8bin tl ye kadar bütçem var bu toplama işlerinde pek fazla iyi değilim oyunlarda iyi performans alabileceğim bir sistem istiyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Çok iyi olur. Zira yaşanan sorunlardan dolayı Everest önermiyorum... Alacağınız ürünün linkini atar mısınız?@FRosa bir şey sorabilimiyim Everest Eagle Ec337 Midt Atx Kasam var Güç kaynağını değiştirmek istiyorum Cooler master WATT 500W 80plus alsam uygun olurmu?
Çok iyi olur. Zira yaşanan sorunlardan dolayı Everest önermiyorum... Alacağınız ürünün linkini atar mısınız?
XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE M+500W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞICOOLER MASTER WATT 80PLUS 500W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI alıcağım ürün bu
Kullandığım kasa da bu EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA
XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE M+500W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
Modüler olmasından dolayı bunu öneririm...