- Konuyu başlatan
Sar değeri sorun yaratmaz.1 ve üstü**Öyle yapıp alacam kral,GT master edition gerçekten bana hitap eden bir telefon ama Sar değeri tarafında 0,9 ve 1,3 e yakın sar değeri canımı sıktı
Se 2020 kullanıyorum.Cihazda oyunda oynadım.Yavaşlama,fps düşüşü yada takılma yok.İos 15 in ilk sürümlerinde takılmalar vardı ama ios 15.5 ile birlikte stabilite iyi bir seviyeye geldi.Cihazını ios 15.6.1 e güncellemeni tavsiye ederim.Güncel sürümde batarya dışında bir sorun yok.Se 2020’den son 6 aya kadar memnundum,hiçte hor kullanmama rağmen gerek oyunlarda gerek menüde takılma demeyeyimde yavaşlama bariz bir şekilde öne çıkıyor,tabi ki ilk aldığım zamanların performansını vermeyecek ama A13 sd 8gen serisiyle kapışacak düzeyde bir işlemci oyunda takılmalar çok can sıkıyor başlıca neden bu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
X3 GT’deki sıkıntım da bu 60 fpsten ayrılmaz ama görüntü kötü
Açıkçası örnek olarak 720p 60 fps alacağıma 1080p 45 almayı yeğlerim o yüzden A52s dedim Zaten 11T bu bantlarda gezse alırım
Aşağı yukarı.@BehzatAmirim hocam A52s için kamera eh işte oyun per. Berbat ekran güzel batarya berbat dediniz X3 Gt için ekran idare eder kamera idare eder oyun per.mükemmele yakın batarya çok güzel desek yanlış olur mu
Mi10T alınır ama kaç liraya ?@BehzatAmirim @Applemania hocam mi 10T alınır mı peki 400-500 daha ekleyip Pubg’de 90fps veren en ucuz cihaz 2020 çıkışlı olması ömrünü kısaltır mı?,11T’den bazı konularda üstün durumlarda ne düşünürsünüz
Hızlı Şarj 33W var.67W olması daha iyi olabilirdi.Yok hocam ikinci ele hiç bulaşmak istemiyorum A52s X3 GT 10T 11T
Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz kriterler Oyun Performansı-Kamera Performansı-Ekran kalitesi-Batarya(Hızlı Şarj olması önemli benim için)
Doğru OİS 10T Pro'da var.10T İPS ekran ama yinede güzel.Lakin 11T ekranı daha iyi.9500 hocam,şuna 9999 ama illaki düşer indirim kovalarsam güncellik açısından uzun süre götürür mü,Video tarafında 8k çektiğini görünce 11T’den soğudum desem yeridir üstüne 865 gibi olağanüstü güçte bir işlemciyle gelmesi
Tek sorunu yine IPS Panel ?
Hocam birde 10T’de OİS yok yalnız
Yerinde olsam A33 alıp geçerdim, ekranı muazzam, kamerası segmentinin en iyilerinden. Oyun performansında da ben Wild Rift gibi ağır bir oyunda full grafiklerde sabit 60 FPS alıyordum arkadaşımın cihazından test ettim. Teknoloji mağazasına gidip denemeni öneririm, mükemmel hissiyatı var. Bütün Samsung cihazların, özellikle +90 Hz olanların.Hocam peki 480hz ekran dokunma özelliği 10T’de yok bu büyük bir eksi mi ilk sorum bu
Diğer sorum zaten oyunlarda ikisi de sıkıntı yaratmaz da 2 yıl önce çıkmış bir cihaz alacağım ne kadar mantıklı
Üçüncü sorumda kamerada hangisi daha iyi çeker gezmeyi çok seven biriyim iyi kareler yakalamak istiyorum
Mi 10t yerine Mi 10 almanı tavsiye ederim.@BehzatAmirim @Applemania hocam mi 10T alınır mı peki 400-500 daha ekleyip Pubg’de 90fps veren en ucuz cihaz 2020 çıkışlı olması ömrünü kısaltır mı?,11T’den bazı konularda üstün durumlarda ne düşünürsünüz
Dediğim gibi , A33 gerek malzeme kalitesi olsun gerek kamera donanımı olsun çok iyi bir cihaz. Oyunlarda da iyi iş çıkartıyor. PUBG'dan çok anlamam ama HDR+Extreme oynatıyor, 60 FPS oluyordu sanırım.Hocam başlıkta da belirttiğim gibi bütçem belli 16k bütçem olsa ona göre istek isterdim
10 almak için de kamera dişinde hiçbir iyi özellik göremedim,pek te bilgim yok Xiaomi telefonlarla ilgili,doğru bilgi verdiğinize emin misiniz
? Mi9T Pro bile ezer geçer.Seninki fanboyluğa doğru kayıyor.Yerinde olsam A33 alıp geçerdim, ekranı muazzam, kamerası segmentinin en iyilerinden. Oyun performansında da ben Wild Rift gibi ağır bir oyunda full grafiklerde sabit 60 FPS alıyordum arkadaşımın cihazından test ettim. Teknoloji mağazasına gidip denemeni öneririm, mükemmel hissiyatı var. Bütün Samsung cihazların, özellikle +90 Hz olanların.
Zorla 11T al geç.Sen diyorsun ki hem ayranım dökülmesin,hemde yanında yemeğim olsun.Hocam başlıkta da belirttiğim gibi bütçem belli 16k bütçem olsa ona göre istek isterdim
10 almak için de kamera dişinde hiçbir iyi özellik göremedim,pek te bilgim yok Xiaomi telefonlarla ilgili,doğru bilgi verdiğinize emin misiniz
9t mi? A33'mü ezicek? O dandik telefonun malzeme kalitesi o kadar kötü ki. Arkadaşımda var telefonun dokunmatiğinin kenarları çalışmıyor, kamerası aşırı kasıyor ve arayüzde bildirim çubuğunu aşağı kaydırırken takılıyor.? Mi9T Pro bile ezer geçer.Seninki fanboyluğa doğru kayıyor.
A33 60FPS sabit VERMEZ.Hem GoS hem ısınma.Snapdragon 865 gibi bir işlemci varken alınmaz.A33 Samsung mu A33’ün işlemcisi 60fps güçte oynatacak bir işlemci ama 60 fps vermeyen bir işlemci şu an ona 8600 vereceğime 1 1.5k daha ekler 10T 11T alırım hocam
9T PRO*9t mi? A33'mü ezicek? O dandik telefonun malzeme kalitesi o kadar kötü ki. Arkadaşımda var telefonun dokunmatiğinin kenarları çalışmıyor, kamerası aşırı kasıyor ve arayüzde bildirim çubuğunu aşağı kaydırırken takılıyor.
İnanın bana ben Samsung fanboyluğu yapmıyorum , siz Samsung haterliği yapıyorsunuz. O iki cihazı yan yana tuttuğunuzda bile anlaşılıyor malzeme kalitesinden.
10T elde çok premium o cihazlar yanında.Kafa çok karıştı Xiaomi de öyle telefonlar çıkartmış ki birini alsan diğerine üzülürsün özellik açısından
Şimdi Hocam söylüyorum A52s’i eliyorum malzeme berbat işlemci bu fiyat için berbat kaldı mı geriye X3 Gt 10T 11T burda en üstün güç 10T kamera yine 10T ekran teknolojisi 11T batarya X3 Gt
Nasıl yani hocam hangisi daha premiumA33'ün kasa kalitesi nereye iyi ya ? Cam görünlümlü plastik kapak,metal görünümlü kasa mı Cam/Alüminyum Mi10T'den mi iyi ?
10T elde çok premium o cihazlar yanında.
Hocam A33 plastik olduğuna göre daha iyi olamaz yani ? Mi10T daha premium ama 10K verme.Mi11T al üç-beş daha verip.Nasıl yani hocam hangisi daha premium
Çok güzel manipüle ediyorsunuz. 11T kullanıyorum dostum, arayüzde kasmalar var. Geceleri kamera kasıyor, oyun performansı dışında çok memnun edici bir tarafı yok. Teknoloji mağazasına gidip A33 denesen anlıyacaksın zaten.A33 60FPS sabit VERMEZ.Hem GoS hem ısınma.Snapdragon 865 gibi bir işlemci varken alınmaz.
9T PRO*
Malzeme kalitesi dedim kasa kalitesi değil, ayrıca emin olun o çizilmeyen plastik Xiaomi'nin ürettiği bütün telefonların kasa kalitesinden daha iyidir. Malzeme kalitesi olarak , ekran kalitesi , su geçirmezlik , kamera lenslerin kalitesi vs. A33 daha iyi.A33'ün kasa kalitesi nereye iyi ya ? Cam görünlümlü plastik kapak,metal görünümlü kasa mı Cam/Alüminyum Mi10T'den mi iyi ?
10T elde çok premium o cihazlar yanında.
Premium istiyorsan özellikle A33'ün mavisini ve ya morunu alabilirsin, dediğim gibi teknoloji mağazasına gidip deneyebilirsin.Nasıl yani hocam hangisi daha premium
Xiaomi çin malı telefon, üst segment cihazları dışında çok bir şey beklemeyin özellikle 9T gibi cihazlar. O kadar dandik ki.Nasıl yani hocam hangisi daha premium
?Çok güzel manipüle ediyorsunuz. 11T kullanıyorum dostum, arayüzde kasmalar var. Geceleri kamera kasıyor, oyun performansı dışında çok memnun edici bir tarafı yok. Teknoloji mağazasına gidip A33 denesen anlıyacaksın zaten.
Malzeme kalitesi dedim kasa kalitesi değil, ayrıca emin olun o çizilmeyen plastik Xiaomi'nin ürettiği bütün telefonların kasa kalitesinden daha iyidir. Malzeme kalitesi olarak , ekran kalitesi , su geçirmezlik , kamera lenslerin kalitesi vs. A33 daha iyi.
Premium istiyorsan özellikle A33'ün mavisini ve ya morunu alabilirsin, dediğim gibi teknoloji mağazasına gidip deneyebilirsin.
Xiaomi çin malı telefon, üst segment cihazları dışında çok bir şey beklemeyin özellikle 9T gibi cihazlar. O kadar dandik ki.