Hocam A33 alacağıma neden A52s önermiyorsunuz A33’ün çok ta ötesinde bir cihaz A33 şu an 8800 TL muhtemelen fiyatını bilmeden tavsiye ettiniz,ben yine de teşekkür ederim ama 400 daha koyup A52s almak varken hiç kimsenin A33 alacağını zannetmiyorum
O cihazların dengi A33 5G'dir çünkü. A52S benim çok beğendiğim bir cihaz ve orta segmentin en iyi kamerasına sahip. İnanın bana gerek malzeme kalitesi , gerek kamerası önerilen cihazlardan daha iyi. Oyun performansından biraz ödün vererek alabilirsiniz. Örneğin PUBG gibi bir oyunu sabit 60 FPS oynarsınız ama kalabalık yerlerde 50-55 civarına düşer.Hocam A33 alacağıma neden A52s önermiyorsunuz A33’ün çok ta ötesinde bir cihaz A33 şu an 8800 TL muhtemelen fiyatını bilmeden tavsiye ettiniz,ben yine de teşekkür ederim ama 400 daha koyup A52s almak varken hiç kimsenin A33 alacağını zannetmiyorum
Android alacaksan Mi 10 yada Oneplus 8 Pro bak.Hocam biriniz elma biriniz armut diyince kafa daha da karışıyor 9k az bir para değil siz daha iyi bilirsiniz, o zaman ben buraya A52s X3 Gt 11T 10T diye bırakayım yorum tavsiye öneri vermek isteyenler üstteki cihazlar üzerinden tavsiye verirler,teşekkürler
Daha iyi değil.İkiside aynı işlemciye sahip,birinin ekran AMOLED-İPS,90Hz-144Hz.Maalesef One Plus yok artık satışı,11T yerine neden 10 dediniz 10T 10’dan daha iyi bir cihaz değil mi
Hepsi iyi telefon. Ben olsam a52s alırdım a33 değil. 11t ve 10t de iyi bir seçenek size kalmış.Hocam biriniz elma biriniz armut diyince kafa daha da karışıyor 9k az bir para değil siz daha iyi bilirsiniz, o zaman ben buraya A52s X3 Gt 11T 10T diye bırakayım yorum tavsiye öneri vermek isteyenler üstteki cihazlar üzerinden tavsiye verirler,teşekkürler
11T-10T,A52S'den daha iyi.Hepsi iyi telefon. Ben olsam a52s alırdım a33 değil. 11t ve 10t de iyi bir seçenek size kalmış.
Hayır Mi 10 mi 10t den daha iyi bir cihaz.Maalesef One Plus yok artık satışı,11T yerine neden 10 dediniz 10T 10’dan daha iyi bir cihaz değil mi
Ekran teknolojisi, pixel yoğunluğu, battary drain ve kamera olarak A52S orta segmentin en iyisidir.11T-10T,A52S'den daha iyi.
Çok fazla oyun oynamıyorsanız kesinlikle A52S alın, hatta oynadığınız oyunlar PUBG, CoD gibi oyunlar değilse de A52S alın.A52s için tek alma isteğim Samsung gibi yıllarca kullandığım ve bir an pişman olmadığım bir marka
Kamerası iyi ve ekranı mükemmel diye
11T’yi de eledim 11k para
10T kamera olarak A52s’ten iyi midir geri kalan herşeyde zaten ağır geçmiş
Veyahut 700 aşağı verip X3 Gt mi alayım aman aman fark yok 700 cebinde kalsın derseniz
A52s yada 11t yi bırak Mi 10 bulursan kaçırma.Hocam A52s veyahut A33’ ü bu kadar seviyorsanız ve konuşmanızdan anladığım kadarıyla 11T’yi satıp neden almıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde S21 FE kullanıyordum , abim eski telefonuna geçti 11T'yi bana verdi, şu an 11T'yi mecburiyetten kullanıyorum yani. S21 FE 7. kattan düştü.Hocam A52s veyahut A33’ ü bu kadar seviyorsanız ve konuşmanızdan anladığım kadarıyla 11T’den çok ta memnun değilsiniz satıp neden A serisi almıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaka yapıyorsunuz değil mi hocam o telefona bırak 8000 yarı fiyatı 4000 bile vermem 108mp olması hiç birşeyi değiştirmez istersen iyi bir kameraya sahip değil,iyi bir işlemciye hiç değil oyun oynanması için o telefon berbat bir performans verir benceHocam Redmi Note 11 Pro öneririm eğer oyun vs. oynayacaksanız kesinlikle Redmi Note 11 Pro çok iyi bir seçenek sizin için hem fiyat bandı da 7800-8000 TL civarlarında dolanmakta ayrıca 108MP kamerası da var ancak depolama açısından yetersiz gelebilir o durumda da başka markalara bakmanızı öneririm
Note 11 serisi iyi değil ve fiyatını haketmiyor.Note 10 serisi 11'den çok daha iyi.Ve o fiyata kesinlikle alınmaz.Hocam Redmi Note 11 Pro öneririm eğer oyun vs. oynayacaksanız kesinlikle Redmi Note 11 Pro çok iyi bir seçenek sizin için hem fiyat bandı da 7800-8000 TL civarlarında dolanmakta ayrıca 108MP kamerası da var ancak depolama açısından yetersiz gelebilir o durumda da başka markalara bakmanızı öneririm
Xiaomi de karar kıldıysan 10t Pro al derim.10t kamerasında ois yok.10T alacağım gibi duruyor ama X3 GT’de göz kırpıyor