800 tl ye s8 almak istermiydiniz ?

.

• Kardeşim o kadar mı soyuluyoruz yaa...

Kullanılan: 1 11.1%
  • Amerika bizi kıskanıyor.

Kullanılan: 8 88.9%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Xiaomi alın beyler Xioami güzel
@by efsane
Abi bu konuda bir yerde Rıfat Hisarcıklıoğlu'na orospu dedim hoş burda da dedim abi benim için yasaklama sebebi ise bana yasaklama at artık gönlünden ne koparsa atmayada bilirsin yani bilemeyeceğim orasını
Ulan gece gece kahkaha attırdın bana bu yorgunlukta :DDDDD
--- Gönderi Güncellendi ---
Okul bitince yurt disina yerlesirim ben isteyene davet yollarım gelir kurtaracam hepinizi rahat olun. :D
Ula bak iyi fikir 5 6 kişi toplanıp referans gösteririz :DDDDDD
Zor iş ya istekle olmuyor
Valla tanidigim yurt disinda yasayan insan cok var. 8 senedir bodrumdayım turisttir yurt disinda kalan yerlidir cevre cok. Olmadi anlasmali evlilik yapar oyle cikarim yani.
Bedenini bu işe alet et ama ruhunu asla...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
aselsanın roketsanın neler yaptığından haberin yok herhalde
Ohoooo tabi dogru soyluyor adam biz roketsanda borla calisan ve kuzey kore roketlerini hem havada patlatip hemde amerigayi vuracak roketlerimiz var avrupa bizden korksun organik hosaf

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ulan gece gece kahkaha attırdın bana bu yorgunlukta :DDDDD

Ula bak iyi fikir 5 6 kişi toplanıp referans gösteririz :DDDDDD

Bedenini bu işe alet et ama ruhunu asla...
Adam beni dikkate almıyor ki ne zaman onu etiketlesem ya ona laf söylüyorum ya da bir aykırı bir şey yapmış oluyorum kendisi de biliyor artık dikkate almıyor. Hayırlı bir iş için etiketlediğim zaman yok .

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bu tatliş sohbetin üzerine herkeşşee benden bir Organik Hoşaffffffff

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
@by efsane 'ye Organik Hoşaf yok
Adam beni dikkate almıyor ki ne zaman onu etiketlesem ya ona laf söylüyorum ya da bir aykırı bir şey yapmış oluyorum kendisi de biliyor artık dikkate almıyor. Hayırlı bir iş için etiketlediğim zaman yok .
Ulan o değilde konu nerden nereye geldi ya :D Yeminlen konunun başını unuttum dönüp baktım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Organik hoşaf meselesini karıştırmayın.
Orda alzheimer için yapılan çip zaten dünyada takip çipi olarak var. Adamlar var olan bir şeyi tekrar yapıyor.

Organik hoşaf ise katkı maddesi olmadan organik bir şekilde hoşafı sakladığını iddia ediyor. Orda onun geçmesi normal. Zaten yarışmayı kazananamış
Yarışma girişim odaklı bir yarışma ve organik hoşaf projesi girişime uygun bir proje satışa uygun gerçekse iyi bir fikir diğeri zaten yapılmış bir fikir

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
@by efsane 'ye Organik Hoşaf yok

Ulan o değilde konu nerden nereye geldi ya :D Yeminlen konunun başını unuttum dönüp baktım
Hakikaten abi ya ben fiyatlardan dert yandım arada bir curuk cikinca konu karisti ulan bunun ilk yorumunu gordum murat burc olsam direk soverdim nasil olsa ona ban yok :Dama 1 aylik banin acisi hala kaldi bir daha yemek istemem

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
sadece savaş teknolojilerine yatıralım demedim savaş teknolojilerinin gelişmesi lazım gerek dedim ayrıca türkiye bilim alanında da gelişiyor doktorlarsitesini takip edebilirsin her sosya

Bilim alaninda gelistigimiz falan yok, lutfen kendini kandirmayi birak. Vizyonsuz bir ülkeyiz ve kendimizi arap ülkeler gibi saniyoruz. Araplarda vizyonsuz hatta bizden daha vizyonsuz. Ama onlar yolunu bulmus topraga kazma caksan petrol fiskiriyor. Bizde napiyoruz mesela, %1lik dilimdeki ogrencilere yikik dokuk binalarda egitim verdiriyoruz, imam hatiplilere de sehrin gobeginde saray gibi okul yapiyoruz. Saray gibi okullardan cok iyi ilahiyatcilar cikiyor. Gelisiyor muyuz? Hayir. Mesele cok zeki olmak derslerde basarili olmak falanda degil. Yaraticiliga tesvik edemiyoruz. En fazla muhendisligi doktorlugu hayal ediyoruz ama kendi sirketimizi, kendi projemizi gelistirmeyi hayal edemiyoruz, bir mark zuckerberg olmayi hayal edemiyoruz. Cunku boyle yetistiriliyoruz. Yazik, uzuluyorum... sonra da ulkenin vergilere ihtiyaci var diyoruz. Ulkenin en buyuk sirketlerini koy sabanciyi koy thy yi koy bir whatsapp etmiyor arkadasim.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Gelistigimiz yerler var. Bakın artık ürünlerimiz bilinçleniyor.
VMbn0P.png

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bilim alaninda gelistigimiz falan yok, lutfen kendini kandirmayi birak. Vizyonsuz bir ülkeyiz ve kendimizi arap ülkeler gibi saniyoruz. Araplarda vizyonsuz hatta bizden daha vizyonsuz. Ama onlar yolunu bulmus topraga kazma caksan petrol fiskiriyor. Bizde napiyoruz mesela, %1lik dilimdeki ogrencilere yikik dokuk binalarda egitim verdiriyoruz, imam hatiplilere de sehrin gobeginde saray gibi okul yapiyoruz. Saray gibi okullardan cok iyi ilahiyatcilar cikiyor. Gelisiyor muyuz? Hayir. Mesele cok zeki olmak derslerde basarili olmak falanda degil. Yaraticiliga tesvik edemiyoruz. En fazla muhendisligi doktorlugu hayal ediyoruz ama kendi sirketimizi, kendi projemizi gelistirmeyi hayal edemiyoruz, bir mark zuckerberg olmayi hayal edemiyoruz. Cunku boyle yetistiriliyoruz. Yazik, uzuluyorum... sonra da ulkenin vergilere ihtiyaci var diyoruz. Ulkenin en buyuk sirketlerini koy sabanciyi koy thy yi koy bir whatsapp etmiyor arkadasim.
Neden bu ayricalik neden biz o kadar calisip sinavda zar zor fen ve anadolu liselerini tutturuyoruz onlar hic calismadan butun imkanlara sahip oluyorlar bizim hocamiz diyordu yurt disi gezilerine bizim kalicagimiz otellere gitmeyelim diye dolu demisler bizim siniftan birisinin imamhatipli bir arkadasi hocamiz yeni ayarladi bizim istedigimiz hotelde biz sorduktan sonra ayirtmalarina ragmen vermisler hani doluydu hani yer yoktu cunku sinava hayvan gibi calisip iyi bir okul tutturmaniz obemli degil sizin off off bu millet haketiyorda kurunun yaninda yasta yaniyor iste

Reaksiyon puanı
5,164
Sonuna ladar katılıyorum...

Herkes mimar oluyor

Herkes mühendis oluyor

Herkes ha bire bişeyler oluyor.

Peki kaçı adam akıllı eğitim alıyor... 3 5 okuldan mezun olanlar.

Herkes mühendis olmak zorunde deyil ancak başka olunacak bişey yok olunsada para yok. Bu kadar lüzumsuz teknik üni açacağına gidip biraz sözel alanına iş imkanları sağlamalısın onlara yatırım yapmalısın herkes olmak istediğini olmalı ama en iyi olmalı...

Ha madem mühendise ihtiyacın var o zamanda şu gençlere adam akıllı eğitim ver

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Gelistigimiz yerler var. Bakın artık ürünlerimiz bilinçleniyor.
VMbn0P.png
Ya hocam bu cok elestirilecek bir nokta degil hani hassasiyeti olanlar olabilir ama bu olaylardan sonra olmasi garip tabi sonra mi tuttu muslumanligimiz camide nerde oldugumuzu unutup adamin kafaya sandalyeyi indircektim valla dedigi suydu cahil comarin
Çomar: x partisine oy vermeyenin muslumanligindan suphe duyarim
Olum sen kimsin lan insanlarin dinine partiye oy verip vermemesine gore karar veriyosun senin yaptigin sirk lan insanin icindekileri bir tek allah bilir aptal
Valla tanidigim yurt disinda yasayan insan cok var. 8 senedir bodrumdayım turisttir yurt disinda kalan yerlidir cevre cok. Olmadi anlasmali evlilik yapar oyle cikarim yani.
Hocam bazilarida anlamiyorki ulkemizi sevmedigimzden gittigimizi saniyorlar cennet gibi ulkeyi yiyip yiyip bitirdiklerinden dwgil youtubeda bir yorum okudum ingiltere gibi somurgecilerin ulkelerinde yasamak istiyorsaniz kapi acik diye asagida biri dediki en azindan adamlar baskalarini somuruyolar kendi milletini degil anin sokuyla adamin verdigi ayarami guleyim cevabin komikliginemi bilemedim yataktan dusuyodum az daha

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Ya hocam bu cok elestirilecek bir nokta degil hani hassasiyeti olanlar olabilir ama bu olaylardan sonra olmasi garip tabi sonra mi tuttu muslumanligimiz camide nerde oldugumuzu unutup adamin kafaya sandalyeyi indircektim valla dedigi suydu cahil comarin
Çomar: x partisine oy vermeyenin muslumanligindan suphe duyarim
Olum sen kimsin lan insanlarin dinine partiye oy verip vermemesine gore karar veriyosun senin yaptigin sirk lan insanin icindekileri bir tek allah bilir aptal

Hocam bazilarida anlamiyorki ulkemizi sevmedigimzden gittigimizi saniyorlar cennet gibi ulkeyi yiyip yiyip bitirdiklerinden dwgil youtubeda bir yorum okudum ingiltere gibi somurgecilerin ulkelerinde yasamak istiyorsaniz kapi acik diye asagida biri dediki en azindan adamlar baskalarini somuruyolar kendi milletini degil anin sokuyla adamin verdigi ayarami guleyim cevabin komikliginemi bilemedim yataktan dusuyodum az daha

Bide bu embesiller güya ülkeyi sahipleniyorlar. Sevdiklerinden degil, 1400 tl ile amerikaya yerlesemediklerinden

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bide bu embesiller güya ülkeyi sahipleniyorlar. Sevdiklerinden degil, 1400 tl ile amerikaya yerlesemediklerinden
Ahahahaahahahha
Puahahahhahahahah
Muhahahhahahah
Hocam ne yaptin simdide koltuktan dusuyordum
Keske forumda bir gunlugune kufur serbest olsa 3 saat filanda olur :D

Reaksiyon puanı
5,164
İçimizi döktük boşalttık bence artık bu konuyu burakmalıyız.

Çünkü yarına siyaset kavgaları başlar.

Ya sev ya terket , önce ülkeni geliştir ,Bizde petrol yok vergi vermeliyiz

Demeye başlarlarsa ben hiç sinirimi bozamam...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
İçimizi döktük boşalttık bence artık bu konuyu burakmalıyız.

Çünkü yarına siyaset kavgaları başlar.

Ya sev ya terket , önce ülkeni geliştir ,Bizde petrol yok vergi vermeliyiz

Demeye başlarlarsa ben hiç sinirimi bozamam...

Çok doğrusun yarın bir gün bir sıkıntı çıktıgında basimiza bisey gelmesin bir mod gelsin bu konuyu kilitlesin
Not:zaten sarj bitiyo
@by efsane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...