800 TL te Discovery Elite aldım sizce iyi mi yoksa iade mi edeyim??

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
[MENTION=466756]@d3M[/MENTION]
800 lira verip Discovery Elite almaktansa şahsen ben 750 liraya (fiyatı tam hatırlayamadım. Bu civarlarda bir fiyatı vardı) General Mobile 4G almayı tercih ederim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yazık etmişsin keşke rehberlerimizi okusaydın, ben lenovo p70 tavsiye ederdim. Neyse hayırlı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşın dediği gibi General mobile G4 çift sim kartlı al.Fiat:650 TL.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım o fiyata Nexus 5, Lg g2 ve Elite alabilirsin üst sınıf telefonlardan bu telefonlar içerisinde güncelleme desteği Nexus 5, Pil ömrü ve kullanım rahatlığı G2, 3Gb ram'i ile performans artısı olan Elite alabilirsin. Seçim senin elite kötü telefon değil bunu bilmelisin güncelleme konusunda gördüğüm en iyi sistemler jelly bean ve kitkat'dı. O yüzden elite aldım güncelleme yok diye kafana takmamalısın. Android m gelecek olmasa bende kitkat'a döneceğim. Hayırlısı olsun.

@d3M

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ama özellik peri o kadarda güzel değil 4g nin arkadaşim da vardı ama pek memnun değildi yani??

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
GM 4g alınmaz onun yerine smart 6 ya para yeterse o biraz da aşısı p70 alınmalı

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
P70 (kesinlikle tek önerim klasmanında) ya da G2 // Smart 6 alsaydın paranı bir hiç uğruna (Elite) harcamazdın.

Utanmadan lollipoplu Elite plus çıkarmışlar şimdi.

O kadar başarılı (!) bir cihaz ki Snapdragon 800'lü ama 4G desteklemeyen tek telefon, rakipleri lollipop almasına rağmen kendisi sadece sorunlu bir kitkat aldı. Telefon perişan hale geldi.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Gm elite tam bir fiyasko alana şimdiden sabırlar dilerim. Onun küçük kardeşi de aynı yolda ilerliyor gm 4g .. Bunlardan uzak durun.