Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
800 TL te Discovery Elite aldım sizce iyi mi yoksa iade mi edeyim??
[MENTION=466756]@d3M[/MENTION]
800 lira verip Discovery Elite almaktansa şahsen ben 750 liraya (fiyatı tam hatırlayamadım. Bu civarlarda bir fiyatı vardı) General Mobile 4G almayı tercih ederim.
bence eliti verip 850tlye lg g2 32gb alabilirsin.Ya da 1000tlye bulabilirsen asus zenfone2 alabilirsin.Bence paran varsa zenfone al.Yoksa git lg g2 al.Güncellemesi yok o telefonun
Arkadaşım o fiyata Nexus 5, Lg g2 ve Elite alabilirsin üst sınıf telefonlardan bu telefonlar içerisinde güncelleme desteği Nexus 5, Pil ömrü ve kullanım rahatlığı G2, 3Gb ram'i ile performans artısı olan Elite alabilirsin. Seçim senin elite kötü telefon değil bunu bilmelisin güncelleme konusunda gördüğüm en iyi sistemler jelly bean ve kitkat'dı. O yüzden elite aldım güncelleme yok diye kafana takmamalısın. Android m gelecek olmasa bende kitkat'a döneceğim. Hayırlısı olsun.
P70 (kesinlikle tek önerim klasmanında) ya da G2 // Smart 6 alsaydın paranı bir hiç uğruna (Elite) harcamazdın.
Utanmadan lollipoplu Elite plus çıkarmışlar şimdi.
O kadar başarılı (!) bir cihaz ki Snapdragon 800'lü ama 4G desteklemeyen tek telefon, rakipleri lollipop almasına rağmen kendisi sadece sorunlu bir kitkat aldı. Telefon perişan hale geldi.