Caferadanali
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 51
1 veya 2 gb 80-130 TL arası ikinci el ekran kartı önerisi yaparmısınız?
Hocam o paraya alacağınız ekran kartlarında illa sıkıntı çıkar bütçe çok az alsanız bile şüpheli olun1 veya 2 gb 80-130 TL arası ikinci el ekran kartı önerisi yaparmısınız?
Vallaha orasını bilemem benim bütçem düşük maalesef 2.el baktım 250 TL lik ekran kartına arızalı diye satıyorlar bulamıyorum 2.el R7 240 öneriyorlar 250 300 TL lik bile arızalı.Hocam o paraya alacağınız ekran kartlarında illa sıkıntı çıkar bütçe çok az alsanız bile şüpheli olun
Dediğim gibi hocam dediğiniz bütçeye anca arızalı alıp tamir oluyorsa öyle alabilirsiniz oda ekstra bütçe isticek en mantıklısı biraz daha biriktirip daha güzel bı tane ekran kartları bakınızVallaha orasını bilemem benim bütçem düşük maalesef 2.el baktım 250 TL lik ekran kartına arızalı diye satıyorlar bulamıyorum 2.el R7 240 öneriyorlar benim 250 300 TL lik bile arızalı.
Hocam ben Ankara sincandayımEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Garibanın yüzü gülermi neyse yapcak bişey yok hayırlısı olsun. ?Uygun bir kart çıkmaz o bütçeye...
Dediğinizi deniyeceğim teşekkürler.Hocam bence guzelce para ekleyip guzel bir ekran kart alin.
Diger arklarin dedikleri gibi 20 30 tl ekran kart çok sıkıntı ve ariza yaratir gibi.Dediğinizi deniyeceğim teşekkürler.
Hocam 100 150 TL bile olsa yeter ama yine arızalıDiger arklarin dedikleri gibi 20 30 tl ekran kart çok sıkıntı ve ariza yaratir gibi.
Eger 1000 1200 tlik butce ayarlarsaniz size tavsiye verebiliriz.Hocam 100 150 TL bile olsa yeter ama yine arızalı
Sağolun teşekkürler.Eger 1000 1200 tlik butce ayarlarsaniz size tavsiye verebiliriz.
2. el alacaksan 500 lira yeter 1000 lira falan boşverSağolun teşekkürler.