MyNameİsJOHNNY
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 361
5-6 bitirmesi lazım bence bende 6.yapıyoryumHocam şu ana kadar.
1 taneside yarıda.
5-6 bitirmesi lazım bence bende 6.yapıyoryumHocam şu ana kadar.
1 taneside yarıda.
Benim kardeşimde gircek bu sene lgs ye 2 paragraf kitabı bitirdi.
Ben 1 tane bile bitirmemiştim. Örnek olsun diye söylemiyorum ama kişiden kişiye değişir.5-6 bitirmesi lazım bence bende 6.yapıyoryum
Geçen yılın LGS sini çözgünde 25 soru konu 25 soru paragraf çözmeyi planlıyorum türkçeden
Hocam yapmayın şöyle. Yazık değil mi çocuğa bu yaşta kesinlikle ona böyle şeyler yapılmaması gerek.Bana bunu küçük kardeşim çok yaptı. Hiçbir yolla çözemediysen şunu yap; bir tane meyve bıçağı al, tabi büyük olsun. Ona hafif yaklaştır hatta dikkatli olursan 5 cm falan bırak. Ömrün boyunca odana gelmez akıllanana kadar. 1 sene rahat edersin. Ciddiyim böyle çözdüm ben.
Bencede pek okumadım zaten onları.Hocam yapmayın şöyle. Yazık değil mi çocuğa bu yaşta kesinlikle ona böyle şeyler yapılmaması gerek.
Bana da yapıldı. Evet ablam da bana yaptı aynısı. Hiçbir psikolojik etki yaşamadım. Dikkatli yapıldığı takdirde en iyi yöntem bu hatta.Hocam yapmayın şöyle. Yazık değil mi çocuğa bu yaşta kesinlikle ona böyle şeyler yapılmaması gerek.
Siz yaşamadınız diye başkaları yaşamayacak mı? Bunun dikkatli yapılması falan yok.Bana da yapıldı. Evet ablam da bana yaptı aynısı. Hiçbir psikolojik etki yaşamadım. Dikkatli yapıldığı takdirde en iyi yöntem bu hatta.
LGS'de iyi şanslar diyeyim o zaman...Bencede pek okumadım zaten onları.
teşekkür ederim kapıya kilit alcazLGS'de iyi şanslar diyeyim o zaman...
etütten mi verdileryeterlimi sizce 1 haftalık program her hafta farklı
evetetütten mi verdiler
Tamam o da iyi yöntem.teşekkür ederim kapıya kilit alcaz![]()
Öyle bir kardeşin varsa kilidi bırakıp kapıyı söker söylemesi.teşekkür ederim kapıya kilit alcaz![]()
bize de verdilerdi yeterli bence her hafta neye çalışacağını bilmek iyi
Çok iyi çözmüşsünüz sorunu. Şimdiden başarılar diliyorum. Hayırlısı artık.teşekkür ederim kapıya kilit alcaz![]()
teşekkür ederim.günde herdersten 50 soru yeterli olacakdırÇok iyi çözmüşsünüz sorunu. Şimdiden başarılar diliyorum. Hayırlısı artık.