8.Sınıf LGS öğrencisiyim.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Fazla fazla yeter. İnanmayacaksın ama ben son ay asıldım derslere. Çok da yıpratma kendini. Bu sınav sandığın kadar da önemli değil. Hocalar yine aynı hocalar.
Kaç puan yaptın ve şuan hangi lisedesin söylemende bir sakınca olurmu

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Kaç puan yaptın ve şuan hangi lisedesin söylemende bir sakınca olurmu
423 puan yaptım. Ladik fen lisesindeyim orada oturduğumuz için orayı seçtim. Benim matematiğim iyiydi zaten sadece sözele çalıştım. Bir tek ingilizceden 3 yanlışım var.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
423 puan yaptım. Ladik fen lisesindeyim orada oturduğumuz için orayı seçtim
baya iyi yapmıssın ama 2020 lgs de sadece ilk dönem vardı sadece son ay çalışıp nasıl okadar yüksek yaptın ben hergün 2 saat çalışyırum canlı derslerle 9-10 saat ediyor hatta

Reaksiyon puanı
12
Kaç kere anlattım ama artık susmaya karar verdim
Kardeşinin huyuna değil suyuna gitmeyi dene. Çünkü her insan anlar güzel dilden. Huyuna gidersen şimarır daha çok rahatsız eder seni. Yani bence dene bi. Yine de herşey olacağına varır. Böyle düşün. İÇini kötü düşünceler kaplamasına izin verme.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Kardeşinin huyuna değil suyuna gitmeyi dene. Çünkü her insan anlar güzel dilden. Huyuna gidersen şimarır daha çok rahatsız eder seni. Yani bence dene bi. Yine de herşey olacağına varır. Böyle düşün. İÇini kötü düşünceler kaplamasına izin verme.
Teşekkür ederim,bıçak felan çekmiyim yani :D Bu arada konuda ''beyler'' demiştim kusura bakma bayan olduğunu düşünemedim.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
yeterlimi sizce 1 haftalık program her hafta farklı
Yetersiz oldukça. Kaliteli bir liseye girmek istiyorsan günde 300 soruları aşmalısın. Hafta içi bilgisayarı eline almamalısın. Cumartesi pazar belki 2 saat. Her gün bunu yapmak zorunda değilsin. 2 haftada 1 paso geç soru çözme. Soru çözdükden sonra dozu abartmadan çikolata ye. Mutluluk salgılar ve stresi azaltır.

Not: bunlar ile Teog'dan 499 Puan yaptım. Evet övünmek için değil.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Yetersiz oldukça. Kaliteli bir liseye girmek istiyorsan günde 300 soruları aşmalısın. Hafta içi bilgisayarı eline almamalısın. Cumartesi pazar belki 2 saat. Her gün bunu yapmak zorunda değilsin. 2 haftada 1 paso geç soru çözme. Soru çözdükden sonra dozu abartmadan çikolata ye. Mutluluk salgılar ve stresi azaltır.

Not: bunlar ile Teog'dan 499 Puan yaptım. Evet övünmek için değil.
Hocam zahmet olmassa bir program hazırlayıp veya senin eskiden kullandığın varsa onu atabilirsen çok mutlu olurum

Nebulas7234

Asistan
Reaksiyon puanı
256
Ödül yöntemiyle çıkarmaya çalış ha yine anlamazsa benden bu kadar.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Kaç kere anlattım ama artık susmaya karar verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet
Bıçak çekmediğin sürece başını rahat bırakmayacak. Aynı tür kardeşe sahiptim böyle çözdümdüm. Yani yoksa kötü puanlar seni bekler...

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Okkalı bir tokat. Yere çarpacak kadar.
Önemli Not: Elinin tersiyle.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Genelde 300 soru oluyor. Hepsinden eşit çöz. Ama sakın dini atlama. Din diyip geçme. Batırırsın...

Genelde her dersten 50 soru çôzdüm. Bazen 400 oldu. Arada paso atladım.
Teog ile lgs çok farklı.

Yeni nesil çözüyorsan 200-300 normal çözüyorsan en az 400 bence.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Günde hangi dersten kaç soru çözdüğünü atsan yeterli
Ve matematiğe odaklan. Matematik çoz zor oluyor. Kardeşimin 8. Sınıf sorularında bile çözemediğim olabiliyor. Yani matematik beceri temelli yeni nesil soru çöz bol bol. Çok farklı soru tipleri öğren.

Teog ile lgs çok farklı.

Yeni nesil çözüyorsan 200-300 normal çözüyorsan en az 400 bence.
Yani 300 çözsün yine ama yeni nesil odaklı çözsün. Ama normal soruların tamamını da bırakmasın.

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Genelde 300 soru oluyor. Hepsinden eşit çöz. Ama sakın dini atlama. Din diyip geçme. Batırırsın...

Genelde her dersten 50 soru çôzdüm. Bazen 400 oldu. Arada paso atladım.
Bende dinden 5 yanlışım çıkmıştı ama öbür dersler iyi olunca kurtardım.

Yani 300 çözsün yine ama yeni nesil odaklı çözsün. Ama normal soruların tamamını da bırakmasın.
Normali bırakırsa Konuları unutur.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Ve matematiğe odaklan. Matematik çoz zor oluyor. Kardeşimin 8. Sınıf sorularında bile çözemediğim olabiliyor. Yani matematik beceri temelli yeni nesil soru çöz bol bol. Çok farklı soru tipleri öğren.

Teşekkür ederim her dersten 50 soru çözmeye karar verdim acaba 2020 lgs de sözel zormuydu? bilen varmıdır.şuana kadar dershanede denemelerde sözelden maks 10 yanlış bazen 5 yanlış getiriyorum iyimidir

Bİrde şu yukarıda attığım programı yapıyorum ama ders çalışma isteği gelmiyor canım sıkılıyor çalışırken yokmu bunun bir tavsiesi çözümü

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Program sanırım şu ana kadar öğrendiğin konuların genel tekrarı gibi

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Bende dinden 5 yanlışım çıkmıştı ama öbür dersler iyi olunca kurtardım.

Normali bırakırsa Konuları unutur.
Bizim okulda 2 sene önce birisi 1y din yaparak okulda en iyi lgs sonucunu getirmiş.

Genel tekrar olarak iyi

Çalışma isteği olarakta böyle bi denemede göçmen gerek şahsen ben hırslanıyorum kötü yapınca.bide yayınların online denemeleri oluyor onları takip edip genel durumuna bak.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Teşekkür ederim her dersten 50 soru çözmeye karar verdim acaba 2020 lgs de sözel zormuydu? bilen varmıdır.şuana kadar dershanede denemelerde sözelden maks 10 yanlış bazen 5 yanlış getiriyorum iyimidir

Bİrde şu yukarıda attığım programı yapıyorum ama ders çalışma isteği gelmiyor canım sıkılıyor çalışırken yokmu bunun bir tavsiesi çözümü
Sözel pek zorlamadı. İnceledim çünkü. Ama matematik aşırı zordu. 1 2 soruyu ben bile yapamadım. Daha çok matematik odaklan. Ve tavsiyem şu sana sıkılmaman için ; cevap anahtarını sök. Telefonu annene ya da babana ver. Kapıyı kitle. Bilgisayarın monitörünü kaldır, laptopsa onu kaldır. Uğraşacak birşey bırakma. O zaman zaten sorularla baş başa kalıyorsun mecbur çözüyorsun. Sonra alışıyorsun tabi.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bizim okulda 2 sene önce birisi 1y din yaparak okulda en iyi lgs sonucunu getirmiş.

Genel tekrar olarak iyi

Çalışma isteği olarakta böyle bi denemede göçmen gerek şahsen ben hırslanıyorum kötü yapınca.bide yayınların online denemeleri oluyor onları takip edip genel durumuna bak.
teşekkür ederim sınavda iken bir soruyu yapamayınca stres yapıyorum sonra diyer sorularda takılıyorum eve gelince hepsini çözüyorum ve yapıyorumda nasıl bu soruyu yanlış yapmışım diyorum

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Acaba Adana'da mı yaşıyorsunuz? Geçen sene gittiğim yere benzer mantıkta vermişler programı.
Bizde hoca tek tek ilgilenip, ona göre soru sayısı falan veriyordu.

Çözmeniz gerekn soru sayısına gelirsek, konuyu tam anlayana kadar klasik tarzda çözün. Sonra yeni nesile geçin. Günde 40 tane YENİ nesil matematik sorusu fazlasıyla yetecektir. Diğer dersleri siz ayarlayın.