8 plus mı yoksa x mi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
tam alıcaktım şöyle bir yorum gördüm. "X deki face id araba kullanırken,karanlık ortamlarda bir dert. Aynı zamanda orta tuş olmadığı için menüler arası geçiş ve arka planda çalışan uygulamaları kapama tek elle, hele araba kullanırken işkence. Sürekli altı haneli şifreyi girmek zorunda kalıyorsun. Şarj plusların hepsinde x e göre çok çok iyi. Tamam X inch olarak büyük ekran ama dar ekran olduğu için 8 plus çok daha güzel. Masanın üzerinde veya elinizde karşıdan bakan 7 zannediyor. 8 plus ın da arkası cam, İşlemci ve ram aynı, foto kalitesi aynı, stereo hoparlör, true tone ekran (çok güzel) , ekran kasa simetrisi süper, fiyat daha uygun. "

yine kafam karıştı sizce hangisi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
İPhone 8 Plus al daha iyi Çünkü 6000 tl bir bütçen olsa dediğim cihazı alınca bir sürü en gerekli aksesuarları almaya paran kalır aksi taktirde İphone X alsan aksesuarlar falan sana 6500tl ye patlar
İphone X teki ekran da fasafiso oranı uyumlu gelmeyen videoda telefon siyah bandlarda küçülüyor

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
iphone x bütçen yetiyorsa tabiki x

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Ben ikisinide tercih etmezdim şahsen.8 8 plus tasarım olarak aynı x in fiyatı şahin fiyatı gerek yok hiç

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Parası olan için x ama 8plus da kötü telefon değil ama tasarımı çok geri kalmış bir telefon

onuron

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Kesinlikle iphone x iphone 8 plus dan büyük ekran küçük kasa face id de gece açılmama falan gibi bir olay söz konusu değil

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Yorumlarda İphone x veya 8 plus kullanıp kullanmadığınızıda belirtirseniz sevinirim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aslında bütçe olarak sorunum yok ama tabi yinede iphone x pek bişey katmıyorsada boşa fiyat farkı vermem tabi

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aslında bütçe olarak sorunum yok ama tabi yinede iphone x pek bişey katmıyorsada boşa fiyat farkı
İPhone 8 Plus al daha iyi Çünkü 6000 tl bir bütçen olsa dediğim cihazı alınca bir sürü en gerekli aksesuarları almaya paran kalır aksi taktirde İphone X alsan aksesuarlar falan sana 6500tl ye patlar
İphone X teki ekran da fasafiso oranı uyumlu gelmeyen videoda telefon siyah bandlarda küçülüyor
Aksesuar olarak 70 tl ye spigen ekran koruyucu ve 50 tl ye spigen şeffaf kılıf alıcam toplam 120

Son düzenleme: