8 Mhps internet 4.9-5 mhps'e düstü

ilkeranay

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Birkaç ay önce internetim normal olarak 8 mhps'di tivibu ev deneme paketini bağlattık 2 ay olarak fakat ilk günden interneti baya bir sömürdüğünü gördüm ve tivibu kablosunu modemden çektim . o günden sonra internetim 4 veya 5 mhps arasında gidip geliyor. maksimum ulaşılabilir hız normalde 10000 kb civarındaydı fakat bu sorun olduğundan beri en fazla 7000 kb oldu .

iste arkadaslar sonuc olarak bu bu nasil düzelir yardimlarinizi bekliyorum. simdiden tesekkürler.

k4tpl.jpg

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Eğer yanılmıyorsam ve modeminde yanılmıyorsa ki airties ile benim santrali doğru ölçüyordu modem. Senin santral en fazla 6.7 mbit değerini destekliyor gösteriyor. Santralinde bir hız düşmesi olmuş yetememiş nüfusa oradaki. İlerde bir alt yapı veya santral çalışması yaparlarsa santralin güçlenir ve sende geri hızını alırsın eskisi gibi. Santralin gerçekten desteklemiyor görüntüde. Bu arada eğer kotanı aştıysan ben ocak ayında kota aşınca 18-19'undan sonra modeme sendeki gibi 4 veya 2mbit dğer gelmişti. Daha sonra 1 şubatta 9415 oldu ve bu gün ise 9800 geldi. Darısı başına. İlla düzelir ilerde kanımca. Eskisi gibi yan gelip yatmıyorlar fazla. Ara sıra ayar çekip hız veriyorlar insanlara santrali güçlendirip. Misal benim santralden 16 mbit net alabilir mişim sorgulattımdı. Ulaşılabilirimde gerçekten minimum 16 mbit idi. Modemin doğru söylemiş ortak :). İnşallah senin santralide düzeltirlerde eski full hızı alırsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Santralden olacagini pek sanmiyorum ama dedigin gibi olma ihtimali de var bunu da göz önünde bulunduruyorum fakat söyle bisey var ki ayin 1'inde bile olsam hiz hic degismiyor

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Resimdekine göre hattın şuan 6.7 mbps destekliyor. Sanırım hatlarda sorun var.