Merhabalar benim 2 yıl önce yazın bağlantı problemlerim vardı ve ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve 8 megabit olan hızımı nedense 3.5 megabite sabitlediler. Bi bildikleri vardır diyerek nerdeyse 5 ay boyunca interneti o şekilde kullandım.En sonunda sinirlenip ttnete mail attım ve hızımı bu seferde 5 megabite sabitlediler.Yine bir şey demeyip uzun süre 5 megabit interneti kullandım.Daha sonra bir iki apartman yanımızda ki arkadaşımdan indirme yaparken hızının 8 megabiti bulduğunu gördüm çevrede soruşturdum ve herkesin 8 megabit kullandığını öğrendim.Daha sonra ttnete mail attım tekrar çünkü büyük bir haksızlık yapılıyordu ben 54 tl veriyorum 5 megabit kullanıyorum arkadaşım 54 tl veriyor 8 megabit kullanıyor.Ama ttnetten bana hattımda herhangi bir sorun olmadığını söyleyerek geri döndüler.Bu maile sinirlendim ve tekrar bir mail attım ve haksızlık yapıldığını 50 metre ileride oturan birinin 8 megabit kullandığını yani santrale olan uzaklıkla ilgisini olmadığını söyledim ancak benle dalga geçer gibi santrale olan uzaklığa göre hızın değiştiğini söylediler.Bu problemi nasıl çözebilirim bilenler var mı acaba hızımı nasıl tekrar 8 megabite çıkartabilirim.Teknik servis çağırmak istemiyorum çünkü bir çok yerde okudum teknik servis çağırdıkları zaman hattınız desteklemiyor diyip hızlarını düşürdüklerini söylemişler.Yardımınız için teşekkür ederim.