8 megabit sorunu

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:cursing:arkadaşlar sizlere defalarca soruda başvurdum cevaplarınız için çok teşekkür ederim bir sorunum daha var çarşıya inmeye üşeniyorum derdimi online işlemlerden halletmek istiyorum tarifeler bunlar arkadaşlar

16 mps ye kadar 5 gb limitli adsl2+paketi 33.00 tl
16 mps ye kadar limitsiz adsl2+paketi 59 Tl
8 mps ye kadar 12 gb limitli adsl2 paketi 39 tl
8 mps ye kadar limitsiz adsl2 paketi 89 tl,
8limitsiz paket 109 tl
8limitsiz profesyonel paket 140 tl
net4 paket 29 tl
net6 paket 32 tl
netlimitsiz profesyonel paket 70 tl
işyerim net4 başlangıç paketi 33.5
bunlar var arkadaşlar :S 8 limitsiz 89 ama ben netlimitsiz paket kullanıyorum ve 55 tl veriyorum arkadaşlarım bana 55 tl ye 8 mb yapabileceğimi söylemişlerdi sizlerden yardım istiyorum :S 1 kez daha teşekkür ediyorum:hammer::hammer:

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
tam olarak sorunuzu anlaşılmıyor. net limitsiz 25 gb sınırlı 55 tl ama bunun yerine sınırı 50gb olan 59 liralık adsl2+ daha mantıklı.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:S kardeş ben şimdi neti kullanıyorum ama 25 gb da geçmese de geçsede hiçbi fark yok :S kafayı yiyecem ya yeter gidicem smile ye üye olacam allah nasip ederse ttnetin kendi sayfasındada yazdım zaten internetinizden hiç memnun değilim diye

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
kim memnun ki? ama telekom altyapısını kullanan servis sağlayıcılar arasında ttnet en iyisidir.yağurdan kaçarken doluya tutulmayın. uydunet veya superonlıne imkanınız yoksa (ki benim yok) yaşasın ttnet!!!

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uydunet imkanım yok ama smile dönmek istiyorum acaba önerirmisniz bu konuyu ben daha ayrıntılı araştıracagım şahsen ve bu arada internet hızımı 6 mb çıkarttım ttnet şef teknisyen yardımcı oldu eğer 5.50 gelirse 8 e yükseltiriz dedi ve tamda internet hızım 5.50 felan geldi

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
16 mps ye kadar limitsiz adsl2+paketi 59 Tl bu pakette upload hızı nedir acaba ?
İstanbuldan konyaya taşındığım için metronet aboneliğim iptal :( 10 mbit download-10mbit upload hızım vardı) Uploadı yüksek bir paket lazım.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
16 mps ye kadar limitsiz adsl2+paketi 59 Tl bu pakette upload hızı nedir acaba ?
İstanbuldan konyaya taşındığım için metronet aboneliğim iptal :( 10 mbit download-10mbit upload hızım vardı) Uploadı yüksek bir paket lazım.

ttnet te 10mbit upload önümüzdeki 20sene içinde göremezsin
100 mbit'e bile 1mbit upload veriyor abiler :)

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende bu sorunla 1 ay uğraştım ama sonunda kazanan ben oldum:cool: ttnet i ara ağzına ne geliyo say ama küfür etme ama güzel sayman lazım (yoksa dns ve ip ayarlarını otomatik yapıp telefonu kapatırlar ben bağırıp çağırıp böyle bi kere yükselttim ama bi kere internet kesiliyo diye aradım hemen 1 mp geri düşürdüler) olmazsa ttnet e email gönder (en son kullandığım taktik) e - maillere daha çok önem veriyolar iyi bi mail yazarsan ikiletmeden hemen yükseltirler bu yöntem tavsiyemdir iyi bi mail yazman lazım her maili dikkata almıyolar hadi sana kolay gelsin ayrıyeten bi 25 gb olayını kafaya takma daha bi kere hızı düşen görmedim

leaderturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam, hız değerlerinizden mi memnun değilsiniz eğer öyleyse 8mbit netlimitsiz tarifesinde 25 gbı geçince hızın 1mbite düşüyor.Fakat çoğu kullanıcının 25 gb geçmesine rağmen hızı düşmüyor.Birde tabi adsl hat değerleri var.16 mbit aldım artık 16mbit hızında dosya indiricem diye birşey yok eğer hattın destekliyorsa en fazla 16mbite kadar download yapabiliyorsun.Örneğin ben başta 16mbit net tarifesine geçicektim ttnet yetkilisi hattımın desteklemediğini söyledi alırsanız boşa alırsınız dedi bende 8mbit nete geçtim.Hattım en fazla 4 mbit destekliyordu o yüzden sürekli 400 kb la dosya indiriyordum.Şimdi ise kazı çalışmaları felan yapıldı altyapı gelişti oturduğumuz yerde şuan 1.025 mb hızını gördüğüm bile oluyor.Netim modem ayarlarında 9mbitten yukarı gözüküyor :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Leaderturk :) yorumun için sana minnettarım şuan problemim çözülmüş durumda ttnet bazen kendi haddini aşşsada idare ediyoruz :) idare edemem demiyoruz

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Konya'nın belirli bölgelerinde metronet şu anda aktif olarak kullanılıyor, bizim bölgede dahil birçok bölgeye kablo döşediler ama daha aktifleşmedi. Bana sorarsan metronetin müşteri hizmetlerini ara yada en iyisi direk metronetin Konya Bayisini ara ayrıntılı bilgi al.

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Konya'nın belirli bölgelerinde metronet şu anda aktif olarak kullanılıyor, bizim bölgede dahil birçok bölgeye kablo döşediler ama daha aktifleşmedi. Bana sorarsan metronetin müşteri hizmetlerini ara yada en iyisi direk metronetin Konya Bayisini ara ayrıntılı bilgi al.

Aradım ama bulunduğum bölgede hizmetleri yok gelmesi de imkansız gibi görünüyor ev müstakil olduğu için.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Aradım ama bulunduğum bölgede hizmetleri yok gelmesi de imkansız gibi görünüyor ev müstakil olduğu için.
müstakil evlere kablo çekemiyorlar, sadece apartmanlara hizmet götürüyorlar, bizim apartmanın altına bir tane dolap koydular fiber kablo o dolaba gelecekmiş, dolabın fiyatını 6000 tl olduğunu duymuştum, her türlü gideri kendiler karşıladığı için her bir müstakil eve o kadar para bağlayamazlar onun için şimdilik apartmanlarda var.