8 mbs akdar İntetenet hziim 1mbps

Safa Aslaner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeter artık ttnet yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım kardeşim 2 aydır kotayı aşmadığım halde hızım 1mbps üzerine hiç çıkmıyor bu kadar rezillik olurmu ya bıktım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hatlarla ilgili benim 900 lere bile çıkıyor. Ayrıca imza atarken bu hızı da kabul etmiş oluyorsunuz.

_Tatarbeyi_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
:devil2: Ne kızıyorsunuz dostlar? eskiler ne demiş? "Kör tuttuğunu öpermiş" :biggrin::biggrin::D:D

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
aynı dertten ben de muzdaribim bu ttnet i rakebet kuruluna şikayet etmek lazım hem tekel oluşturma hem de haksız rakabet var bu işin içinde oda olmadı ttnet internet kullanıcıları olarak bir kampanya başlatıp bir ay internet kullanmamak lazım oda olmadı üç ay üst üste faturaları ödemememiz lazım varsın bizi mahkemeye versinler organize olmamız lazım tabi sonunda kodesi boylamasak

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hızı bilmemde Türkiye de İnternet ücretleri çok yüksek hemde haddinden fazla yüksek.

fatih2012

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Henüz tam emin olamadım ama benim hızımda düşürülmüş modem arayüzünde hızım hala 797/7346 yazıyor ama speedtest ten kontrol ettiğimde hızım 1 mbit çıkıyor. Dikkatimi çeken şey ping sürelerindeki uzama. Bu gün farkettim. Eğer devam ederse derhal başka bir sağlayıcıya geçeceğim. Bunca yıl düşe kalka ttnete gelmiştim ama son zamanlarda çok sorun çıkarmaya başladılar.

tinanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Henüz tam emin olamadım ama benim hızımda düşürülmüş modem arayüzünde hızım hala 797/7346 yazıyor ama speedtest ten kontrol ettiğimde hızım 1 mbit çıkıyor. Dikkatimi çeken şey ping sürelerindeki uzama. Bu gün farkettim. Eğer devam ederse derhal başka bir sağlayıcıya geçeceğim. Bunca yıl düşe kalka ttnete gelmiştim ama son zamanlarda çok sorun çıkarmaya başladılar.

Arkadaşım başka bir sağlayıcı derken Superonline fiber interneti falan kastediyorsan durma hemen geç, Smile, biri gibi ttnet altyapısını kullanan iss firmaları kastediyorsan büyük hata yaparsın. Bir Smile ADSL abonesi olarak beni dikkate al, ttnet de kal ;)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
benımde bulunduğum mekan sanralden uzak olduğu ıçın 8mb tarıfesınde olduğum halde 1 mb olarak ttnet kullanıyordum.şimdı turknetın kapanyalı tarıfesıne gectım ama hızım tabıkı yıne aynı

fatih2012

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım başka bir sağlayıcı derken Superonline fiber interneti falan kastediyorsan durma hemen geç, Smile, biri gibi ttnet altyapısını kullanan iss firmaları kastediyorsan büyük hata yaparsın. Bir Smile ADSL abonesi olarak beni dikkate al, ttnet de kal ;)
Yorumun için teşekkürler. şimdi baktım sorun düzelmiş. ping süreleri eski haline geri gelmiş ve hızım normal.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Benim hızda son 1 aydır 8'e den 4'e düştü :glare: