• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

8 Mbit İnternetim 1 Mbit e düştü :|

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fuu

Öğrenci

8 Mbit olan internetim 3-4 gün öncesine kadar 1 Mbit e düştü , bir kaç güne düzelir dedim ama eziyet oldu , ne birşey izleyebiliyorum , ne birşey dinleyebiliyorum , ne de bir siteye hızlı girebiliyorum , 10 sn bekliyorum sitenin açılması için . Şaka gibi ...

Ne zaman düzeliceğine dair bi bilgi verebilirmisiniz ?

Teşekkürler .

Bu adil kullanım kotası.50 gb indirince böyle oluyor.Bir dahaki aya düzelir :D

:O Ben şimdi 1 ay mı beklicem yoksa ay başında mı düzelicek ? eğer 1 ay bekliceksem değiştiririm ben bu net'i ... ilk Defa başıma geliyor 2.5 seneden beri .

:O Ben şimdi 1 ay mı beklicem yoksa ay başında mı düzelicek ? eğer 1 ay bekliceksem değiştiririm ben bu net'i ... ilk Defa başıma geliyor 2.5 seneden beri .
yok onu şakasına dedim :D
ay başında düzelir.Zaten bu olay yeni çıktı.

İnşallah .. Yardımın için teşekkür ederim :)

bazen hız 8Mbit olmasına ramen 2mbit e bile çıkamıyorum birde 8mbit olması için para ödüyoruz ama sozlesme yüzünden yapıcak birşey yok:laugh:

hoş geldin.... :D
TTnet bu sefer kıvamı tutturmuş anlaşılan her gün onlarca kişi daha katılmakta aramıza.

Arkadaslar paketler 8mbit degil. 8mbite kadar ,16 mbite kadar :) yani aldatmaca kisicasi

dün gece kesintiden sonra, 2 gün katlandıgım düşük internet eski hızına kavuştu. kaç yıldır kullanmama rağmen 2. kez düşüşümdü bu. 1mb ile devam eden arkadaşlara kolay gelsin..

[MENTION=263350]sansursuz[/MENTION]. Kisa bir sure bendede kendine geldi. 30 dakika kalan filmim 5 dakikada indi :D

Biri adsl de ayar çekti. 5 aydır banamısın demiyordu dünkü faciadan sonra 1mbit :(

Bu gün ttnet den aradılar diyorlar adil kullanım kotasını doldurmuuşsunuz bu yüzden hızınız düştü sizi ne bilim ne paketine davet ediyoruz o da 90 lira mıydı neydi kabul etmedim çakal la bunlar ne zaman arayacaklarını iyi biliyorlar :D

superonline Kullanısıyım 8 mbit sınırsız Kullanmaktayım bir haftadır aynı sıkıntı bendede var tum hız testi sitelerinde aynı halt oluyor 2 mb bir turlu gelecemiyorum sıkıntı sadece Video izlerken yapıyor dosya cekerken yine 850,900 mbps geliyor
sorun farklı gibi

Problemsiz bi durum olmadığı gün olmamıştı hiçbir zaman artık milllet 300bit çekerken bizimkiler daha yeni 8biti uygun ve kaliteli bi duruma getirirler sanırım

bende superonline bendede hiç sorun yokkken 8mbit hız 2.5mbit e düştü