8 Mb Gözüksede hız testinde 4 dü geçmiyor hızım

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
8 mb e kadar hıza geçtim yaklaşık 5 ay kadar hiç bir sorun yoktu gayet güzel kullanabiliyorduk ama şuanda modem arayüzünde 8 mb gözükse bile download ta 400 ü hız testindede 4 mb geçemiyor yan komşumuz gayet güzel bir şekilde bağlana bilirken benim hattımın neden böyle bir saçmalık yaptığını anlaya bilmiş değilim

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
evde 2 pc var yok sorun çok kullanmaktan kaynaklanmıyor çünkü gecenin 2 sinde 3 ündede aynı sonuçları alıyorum

skywar90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adil kullanım zırvaları felan var bir de bahsettiği 8 mbit lik internet hızı için üst limit diyorlar ... ttnet para gelsinde müşteri memnuniyeti hakkında ufacık bir çabası yok

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
tamam adil kullanım uygulandığı zaman 1 mb düşmesi gerekiyor ama benim internet hızım modem arayüzünde 8 mb ama kullanımda hız tesiti ve downloada ise 4 mb ama daha önceleri çok rahat birşeykilde alabiliyordum 8 mb ne oldu birden bire bunu merak ediyorum

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Hatlarla ilgili olsa gerek çünkü hattın ne kdr iyise o kdr verir.

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TTnet sorunları düzeltmeye çalışıyor galiba hızım 6,99 idi 8,20 olmuş.Dosyaları 1,20 Mb ile indirebiliyorum ilk defa 1 mb üstüne çıktım :)

1325008283.png

skywar90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet download manager ile önceden sınırsız internette en fazla 640 kb/sec i gördüm ama başka bir arkadaşla aynı tarifede internetine ortak oldum şimdi 1650 kb/sec i görüyor muhtemelen sizin üyeliğinizde bir terslik olabilir onu bir kontrol ettirin isterseniz

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
altyapı çalışmaları yapıyorlar bekleyin derim ben 4 alıyordum 1 e düşürdü adi herifler şimdi bekliyorum neymiş desteklemiyo

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
enin hızın yine süper ben lan ile internete giriyorum yani doğrudan giriyorum internete 806 kb geliyo bana internet hızım böyle iş yok işte varsada türk telekomda vardır. saçmalık en iyi gördüğüm hizmetlerden biri biri ve smile dir bunlara geçiş yapmayı düşünüyorum dsmart paketleri felanda var kardeşim sen 4 mb geliyorsa kullan ama 1 ve 1in altında bir mb hızın varsa değiş ev tesisatını değiştirmek yerine üyeliğini iptal ettir..

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
aynı sorun bende de var. 4,6,8 mb bağlantı sorunu olmuyor ama hız kesinlikle 2 mb geçmiyor. ttnet ve telekom çalışanları 2 haftadır düzeltemediler,hala beklemedeyim.

MakeMeWannaDie!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla aylardır 8 mb e kadar kullanıyorum hızım 600 den aşağı düşmedi.gerçi türk telekom and. yakası merkezi çok yakın eve bilemiyorum yani.

Protector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 5 buçuğu geçemedim! Ne yapacağız bilmiyorum. İlk 3 aydan sonra sapıttı!

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ttnet ten hizmet kalitesini yüksetmesini beklerken,onlar tam tersini yapıyor. şu aralar bana resmen üç maymunu oynuyorlar.görmüyor,duymuyor,konuşmuyorlar.