• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

8 maç aynı gün ve saatte!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Turkcell Süper Lig'in 31. hafta programı açıklandı. 9 karşılaşmadan 8 tanesi aynı gün ve aynı saatte oynanacak !.. Yalnızca Kayserispor-Gaziantepspor mücadelesi pazar saat 19.00'da oynanacak. 9 ve 10 Mayıs'ta oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

9 Mayıs Cumartesi
19.00 Gençlerbirliği - Hacettepe
19.00 Sivasspor - İstanbul BŞB
19.00 Ankaraspor - Beşiktaş
19.00 Fenerbahçe - Denizlispor
19.00 Galatasaray - Ankaragücü
19.00 Kocaelispor - Trabzonspor
19.00 Bursaspor - Konyaspor
19.00 Eskişehirspor - Antalyaspor

10 Mayıs Pazar
19.00 Kayserispor - Gaziantepspor

KAYNAK

6 MAÇI NASIL İZLERSİNİZ?

Turkcell Süper Lig'de bu hafta büyük bir mücadele yaşanacak, heyecan fırtınası tam 6 maçın canlı yayınıyla Digiturk'te yaşanacak !.. Peki hangi maç hangi kanalda? Turksat aboneleri maçları nasıl izleyecek? İşte merak edilenler:

DIGITURK ÜYELERİ

Bu üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:

Sivasspor–İBB: Lig TV (77 ve 377 HD)
Ankaraspor–Beşiktaş: Spormax (78 ve 378 HD)
Fenerbahçe–Denizlispor: Salon 1 (201)
Galatasaray–Ankaragücü: Salon 2 (202)
Kocaelispor–Trabzonspor: Salon 3 (203)
Gençlerbirliği–Hacettepe: Kanal 204

6 MAÇI AYNI ANDA GÖREBİLİRSİNİZ
Bu arada bu üyelerimiz 1 numaralı Digi kanalında 6 maçın da görüntüsünü aynı anda görebilecek, kumandanın yön tuşlarıyla istenilen maçın üzerine gelip, OK’yi tuşlayarak o maçın oynandığı kanala geçilebilecek. Bu uygulama 17.00–20.55 saatleri arasında yayında olacak.

TURKSAT

Türksat üzerinde Modüllü dijital uydu alıcısı ile LİG TV izleyen üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:

Sivasspor–İBB: Lig TV
Ankaraspor–Beşiktaş: Spormax
Fenerbahçe–Denizlispor: İZTV
Galatasaray–Ankaragücü: DİGİ
Kocaelispor–Trabzonspor: Actionmax
Gençlerbirliği–Hacettepe: JOJO

Frekans Bilgileri: LİG TV, Spormax, İZ TV, DİGİ ve Actionmax kanalı için alış frekansı 11729Mhz., Dikey, 15555 Ksps, 5/6; Jojo kanalı için 11716Mhz., Dikey, 2590 Ksps, 5/6

EUTELSAT

Eutelsat üzerinden modüllü dijital uydu alıcısı ile LIG TV izleyen üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:

Fenerbahçe–Denizlispor: Salon 1
Galatasaray–Ankaragücü: Salon 2
Kocaelispor–Trabzonspor: Salon 3

Frekans Bilgileri: Turkcell Salon 1, Salon 2, Kanal 204 için alış frekansı: 11575 MHz, Dikey, 30000 kbps, 3/4; Salon 3 kanalı için 11679 MHz, Yatay, 30000 kbps, 3/4

KAYNAK

Evet olması gerektiği gibi olmuş. Ama biraz geç kalındı...

Doğru bir karar ama geç kalmış bir karar.

Bu hafta sivasa gündüz maçı yaptıranlara yazıklar olsun. Son 5 hafta tüm maçlar aynı saatte oynanmalıdır.

Doğru bir karar ama geç kalmış bir karar.

Bu hafta sivasa gündüz maçı yaptıranlara yazıklar olsun. Son 5 hafta tüm maçlar aynı saatte oynanmalıdır.

karar doğru da biz bu zihniyeti buzda oynatırkende kınıyorduk.. kınamak için geç kalmadın mı?

Acaba bu işe lig tv nasıl bir uygulama yapacak :)

karar doğru da biz bu zihniyeti buzda oynatırkende kınıyorduk.. kınamak için geç kalmadın mı?

Hocam öncelikle siz kimsiniz? sizin kim olduğunuzu öğrenebilir miyim? siz kimsiniz ve ne buzundan bahsediyorsunuz, biraz açabilirseniz memnun olurum.

Kınamak için geç kaldığımı nerden bildin? daha önce benimle bir görüşmeniz felan oldu da ben kınamıyorum felan mı dedim?

Acaba bu işe lig tv nasıl bir uygulama yapacak :)
HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?

Digiturk'te bu cumartesi tam 5 maç aynı anda yayınlanacak !.. Peki hangi maç hangi kanalda yayınlanacak? Digiturk Lig TV aboneleri maçları hangi kanallarda izleyecek? İşte yanıtı:

SİVASSPOR-İBB (Lig TV - Kanal 77)

ANKARASPOR-BEŞİKTAŞ (Spormax - Kanal 78)

FENERBAHÇE-DENİZLİSPOR (Salon 1 - Kanal 201)

GALATASARAY-ANKARAGÜCÜ (Salon 2 - Kanal 202)

KOCAELİSPOR-TRABZONSPOR (Salon 3 - Kanal 203)

ya ben sadece lig tv yi bulmuştum diğer kanlaarının olduğu frekans nedir acaba?bunlar bir paket halindemi aranıyor uydudan?

Valla Turksat kanal listesine baktım bunlar var...

b4tcsz.jpg

Ama Digiturk Eutelsat uydusu üzerinden yayınlarını yapıyor. Belki orada kanalların tamamı vardır.

Hocam öncelikle siz kimsiniz? sizin kim olduğunuzu öğrenebilir miyim? siz kimsiniz ve ne buzundan bahsediyorsunuz, biraz açabilirseniz memnun olurum.

Kınamak için geç kaldığımı nerden bildin? daha önce benimle bir görüşmeniz felan oldu da ben kınamıyorum felan mı dedim?

Biz Olarak GS taraftarını kasteddim, sanırım bu konuda tüm Gsliler benle aynı filkirde..
Buz olarak Sivasta Buz üzerinde oynanan Türkiye kupası maçını kasteddim.. İşin açığı Buz diyince bu maçı hatırlamayan yok, galiba sen hatırlamak istememişsin..
ikinci konuda sen haklısın seninle bir konuşmam olmadı.. O sadece, Gs için; oynasın, orası da vatanımızın bir parçası, sivas hep burada oynuyor diyenlere karşıydı, özür..

6 MAÇI NASIL İZLERSİNİZ?

Turkcell Süper Lig'de bu hafta büyük bir mücadele yaşanacak, heyecan fırtınası tam 6 maçın canlı yayınıyla Digiturk'te yaşanacak !.. Peki hangi maç hangi kanalda? Turksat aboneleri maçları nasıl izleyecek? İşte merak edilenler:

DIGITURK ÜYELERİ

Bu üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:

Sivasspor–İBB: Lig TV (77 ve 377 HD)
Ankaraspor–Beşiktaş: Spormax (78 ve 378 HD)
Fenerbahçe–Denizlispor: Salon 1 (201)
Galatasaray–Ankaragücü: Salon 2 (202)
Kocaelispor–Trabzonspor: Salon 3 (203)

6 MAÇI AYNI ANDA GÖREBİLİRSİNİZ
Bu arada bu üyelerimiz 1 numaralı Digi kanalında 6 maçın da görüntüsünü aynı anda görebilecek, kumandanın yön tuşlarıyla istenilen maçın üzerine gelip, OK’yi tuşlayarak o maçın oynandığı kanala geçilebilecek. Bu uygulama 17.00–20.55 saatleri arasında yayında olacak.

TURKSAT

Türksat üzerinde Modüllü dijital uydu alıcısı ile LİG TV izleyen üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:

Fenerbahçe–Denizlispor: İZTV
Galatasaray–Ankaragücü: DİGİ
Kocaelispor–Trabzonspor: Actionmax
Gençlerbirliği–Hacettepe: JOJO

Frekans Bilgileri: LİG TV, Spormax, İZ TV, DİGİ ve Actionmax kanalı için alış frekansı 11729Mhz., Dikey, 15555 Ksps, 5/6; Jojo kanalı için 11716Mhz., Dikey, 2590 Ksps, 5/6

EUTELSAT

Eutelsat üzerinden modüllü dijital uydu alıcısı ile LIG TV izleyen üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:

Fenerbahçe–Denizlispor: Salon 1
Galatasaray–Ankaragücü: Salon 2
Kocaelispor–Trabzonspor: Salon 3

Frekans Bilgileri: Turkcell Salon 1, Salon 2, Kanal 204 için alış frekansı: 11575 MHz, Dikey, 30000 kbps, 3/4; Salon 3 kanalı için 11679 MHz, Yatay, 30000 kbps, 3/4

KAYNAK

Bunu ZorhaK gibi merak edenler için habere ekleyeyim bari. ;)