8 Gb Flash Bellek 200 mb olarak görünüyor

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 8 gb toshiba flash diskim bugün taktığımda boyutunun 200 mb olduğunu gördüm... Pek çok kez araştırdım yöntemleri denedim fakat bi sonuç çıkmadı... format programı da çözüm olmadı ne yapabilirim sizce ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar 8 gb toshiba flash diskim bugün taktığımda boyutunun 200 mb olduğunu gördüm... Pek çok kez araştırdım yöntemleri denedim fakat bi sonuç çıkmadı... format programı da çözüm olmadı ne yapabilirim sizce ?

MjcPtky.png

Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. Disk yönetimine tıkla. Flash belleğinin boyutu ve dosya sistemini söyler misin sarı ile çizdiğim yer.

siNL24q.png

Size işe yarayacak bir yöntem söyleyeyim. HDD Regenerator yazılımını indirip sarı yazan yere tıklayın ve reset flash size diyip start diyin işe yaramazsa fake flash test yazılımını indirip deneyin eğer gerçek boyutu 200 mb olmuşsa geçmiş olsun.

TR1z5Rv.png

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
MjcPtky.png

Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. Disk yönetimine tıkla. Flash belleğinin boyutu ve dosya sistemini söyler misin sarı ile çizdiğim yer.

siNL24q.png

Size işe yarayacak bir yöntem söyleyeyim. HDD Regenerator yazılımını indirip sarı yazan yere tıklayın ve reset flash size diyip start diyin işe yaramazsa fake flash test yazılımını indirip deneyin eğer gerçek boyutu 200 mb olmuşsa geçmiş olsun.

TR1z5Rv.png

söylediğiniz programı kullandım ve sorunum çözüldü. çok teşekkür ederim...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Çok alakasız bir program bu tür sorunları çözüyor ne kadar bu tür sorunu çözen programlar yazılsada bu programın yerini tutmuyor :)

3

34grk34

SDN Okuru
Merhaba öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşşkkür ederim...Durumu şöyle izah edeyim; yönet kısmından baktım usb diskimde görünen 32gb yer 27gb ayrılmamış yer gözükmekte hdd regenerator indirdim fakat usb belleğimi görmüyor.Bu ayrılmamış gözükmeyen 27gb bölümü nasıl geri kazanbilirim bilginiz var mı?

rovou

Alperen Karaoğlu
Reaksiyon puanı
73
MjcPtky.png

siNL24q.png

TR1z5Rv.png

Konu Biraz Hort Oldu Ama Teşekkürler