8.3 jailbreak kaldırma

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar. Birkaç sitede aradım ama tam bir şey bulamadım. bulamadım derken hani hep terimlerle anlatılmış. bir arada olunca tamamen karıştırdım. bu jailbreak kaldırma işlemini terimsiz tarif edebilecek varsa çok sevinirim daha önce konu açılmışsa direk oraya yönlendirme yaparsanızda olur sevinirim şimdiden teşekkürler...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
iTunnes ile 8.4.1 e restore yapıp yükselt düzelir.

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iTunnes ile 8.4.1 e restore yapıp yükselt düzelir.
güncelleyim diyorsun heraldede sonradan tekrar jailbreak yapamama ihtimalim var heralde çünkü haberlerde son güncellemelerle haberlerde jailbreak çıkmayacak falan deniyodu

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
güncelleyim diyorsun heraldede sonradan tekrar jailbreak yapamama ihtimalim var heralde çünkü haberlerde son güncellemelerle haberlerde jailbreak çıkmayacak falan deniyodu
Onu bilmiyorum jailbreak tan kurutlmak istiyorsan ipsw inidirp iTunnese gösterip geri yükleyeceksin. Çok basit bir işlem.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Güncelle bakalım.

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelle bakalım.
peki abi ben bunu kardeşimle telefonu değiştirmek için yapıyorum iki cihazında yedeğini alsam sonra çapraz şekilde yedeklemeyi geri yükleye bilirmiyim biri 5c biri 5s ama ios sürümleri aynı

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
peki abi ben bunu kardeşimle telefonu değiştirmek için yapıyorum iki cihazında yedeğini alsam sonra çapraz şekilde yedeklemeyi geri yükleye bilirmiyim biri 5c biri 5s ama ios sürümleri aynı
Aynı model olsa kesinlikle yükleyebilirdin ama farklı modeller olduğu için bilmiyorum denemedim.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sonuçta boyutları aynı iki modelin de. iOS sürümleri de aynı.
Çapraz yedek yüklesen, %80 başarılı sonuç alırsın.