7plus telefonda 7 ye geçiş süreci

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
sağlık problemim olduğu için kollarımı çok iyi kullanamıyorum bir heves 7 Plus aldım ama kullanmakta çok zorlandım biraz büyük ve ağır geldi 7 alsam biraz daha rahat ederim diye düşünüyorum sizce 7 alsam çokmu büyük kaybım olur

birde yeni iphone çıktığı zaman rahat elden çıkarma şansım olurmu kaça gider sizce ve hangi renk alınmalı

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Geçmiş olsun Allah şifa versin. 6s Plus kullanıyorum, bir arkadaşım geçen hafta Iphone 7 aldı siyah renkli olanını. Aldım telefonu inceledim ve çok ta küçük değil. Rahat kullanılabilir bir telefon. Tam size göre yani. Büyük kayıp yaşamazsınız.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
geçmiş olsun acil şifalar versin kaybınız olur fakat madem ağırlığı zarar veriyor size sağlığınızdan önemli değil hiç birşey.
ıphone 7 de çok çok iyi bir cihazdır

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
iPhone 7 Mat siyah ım var olağanüstü memnunum tavsiye ederim tek elle kullanmak için çok ideal bir telefon üzmez sizi kaybınız sadece batarya süresi olur :)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
sağlık problemim olduğu için kollarımı çok iyi kullanamıyorum bir heves 7 Plus aldım ama kullanmakta çok zorlandım biraz büyük ve ağır geldi 7 alsam biraz daha rahat ederim diye düşünüyorum sizce 7 alsam çokmu büyük kaybım olur

birde yeni iphone çıktığı zaman rahat elden çıkarma şansım olurmu kaça gider sizce ve hangi renk alınmalı
Herhangi bir kaybınız olmaz hatta performans artışı yaşarsınız çünkü aynı işlemcide hd ekran kullanılıyor.Plus modeli daha pahalı diye daha iyi olacak bir durum yok.Ekran daha büyük olunca kasa genişliyor kasa genişleyince batarya büyüyor.Örneğin benim plus modeline geçmememin nedeni hem ellerim küçük hemde lahmacun küreği gibi telefon kullanmak istemediğimden.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
7 plusta çift kamera var 7 de yok. Fotoğraf kalitesi ne kadar fark ediyor?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
7 plusta çift kamera var 7 de yok. Fotoğraf kalitesi ne kadar fark ediyor?

eğer portre çekim yapmayacaksanız ve çektiğiniz fotoğrafları sürekli 2 kat yakınlaştıran biri değilseniz bir farkı yok aslında ama insan olmuşken olsun diyo işte

eğer benim gibi büyük telefon kullanamayan biri değilseniz alacakken şunu göz önünde bulundurum birazcık daha büyük bir pil ve eksta bir tane kamera 700 tl edermi

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
eğer portre çekim yapmayacaksanız ve çektiğiniz fotoğrafları sürekli 2 kat yakınlaştıran biri değilseniz bir farkı yok aslında ama insan olmuşken olsun diyo işte

eğer benim gibi büyük telefon kullanamayan biri değilseniz alacakken şunu göz önünde bulundurum birazcık daha büyük bir pil ve eksta bir tane kamera 700 tl edermi
Artık ben de büyük telefonları sevmiyorum. 7 nin boyutu iyi. 5,1 inçlik bir iphone olsa süper olacak ama :)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Artık ben de büyük telefonları sevmiyorum. 7 nin boyutu iyi. 5,1 inçlik bir iphone olsa süper olacak ama :)

vallaha bu gidişle gelecek seneden itibaren sen ve benim gibi düşünen insanlar telefon bulamayacak her marka kocaman ekranlara geçti bence seneye apple tek model ve büyük ekran olacak tabi yine kapasite seçenekleri olacak

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49

o pil buyuk degil , ekrana uygun pil o. iphone 7 nin pili daha uzun gidiyor

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49

o pil buyuk degil , ekrana uygun pil o. iphone 7 nin pili daha uzun gidiyor