7PLUS SWAP

kuskulas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benide Peki Swap Derken Cİhazda Parça değişilmişmidir Yada Herhangi bir tamir görmüşmüdür Öğrenme İmkanımız Varmı ?

Reaksiyon puanı
16,128
alıpta pişman olan yada taksitle operatörden alıp keş paraya çevirme derdinde...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benide Peki Swap Derken Cİhazda Parça değişilmişmidir Yada Herhangi bir tamir görmüşmüdür Öğrenme İmkanımız Varmı ?
Benim bildiğim Swap cihaz cihazın çalışmayan parçalarının yeni parçalarla değiştirilip kozmetik bakım yapılması sonucu ortaya çıkan ürün.

kuskulas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Jelatini açılmamış ve tüm aksesurları verilecek henüz anlaşmadık

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdi baktım fabrikasyonda vb hata çıkan cihazların sorununun onarılıp sürülmesi sıfıra yakın cihaz deniliyor.
Herkes birşey söylüyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şöyle birşey var

''evt yakin zamanda basimdan gecen bir olayi yazmak istedim siz dusunun artik aldigim iPhone 6s 16 gb cihazim ahize problemi yuzunden zorlu center apple store goturdum cihaz 3 haftalik gec fark ettim neyse randevu alip bekledim alt katta ilgilenen arkads geldi urunu alip gitti 5 dakika sonra elinde kutu ile geldi degisim dedi ufak bir kutu ile birseyler doldurup telimi sifirlayip aldi benden ve sifir teli verdi daha dogrusu sifir sandigim teli neyse alip hatti taktik evin yolunu tutduk evde incelerken ne goreyim telefonun acma kapama tusu bildiginiz yamuk bir taraf icerde neyse ertesi gun tekrardan apple yolu gorundu randevusuz girdim bu sefer siraya az bekledikden sonra arkadas yonlendirdi beni bekliyorum genius geldi yanima dedim dun bu teli degistirdiniz bu nasil sifir tel aaa uretimde sorun olmustur falan filan aldi gitti icime kurt dustu bir kere yeni ufak kutu ile geldi acti buyrun sifir teliniz neyse oturup inceledik 15 20 dk orda oo tmmdir bu sefer sorun yok deyip geldik eve isi gucu birakip.seytan durttu foto cek die cekiorm bulanik cekiorm bulanik telin arka cam isik tutdum ne tutayim cam da toz var haydaa dedim kendime bunlar bu telleri asagida tamir edip birlestirip basiolar yukari sifir falan degil neyse sabah oldu tekrar zorlu center apple siraya girerek bekliorz cocuga dedim bu nasil istir bunuda dun degistirdiniz cam a tozlari ben sokmadim ya cevap yok hemen yonlendirdi genuise gitti yine tel geldi yine ufak kutu gozden dustu birkere tel oturdum 1 saat camdan mikrofona ekrana heryerini inceledim sonunda saglam toplanmis sifir demiyorum bakin saglam toplanmis bir cihaz buldum aldim ve ciktim suan icin cihazda sorun yok basimdan gecen bir olayi sizinle paylasmak istedim faturalarida sakliorm elimde isteyen olursa atarim resmini.. kisaca size sifir urun diye verdikleri urunler hepsi tamir edilmis degisim yapilmis toplanmis urunlerdir sakin inanmayin zaten getirdikleri ufak kutunun icine baktiginizda kutunun nasil kirli sarardigini gorursunuz biraz uzun oldu ama paylasmak istedim tesekkurler…''
--- Gönderi Güncellendi ---
Sizca Alınmalımı ? Alınırmı ?
Fiyat iyi kırığı çıkığı yoksa baya bi kontrol et. İşte osunu busunu
Ha sen ne yapardın diye sorarsan 200-300 katar hepsi buraddan S8 alır hem 0 hem de 7 plusdan çok daha iyi bir telefon almış olurdum.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşım sıfır cihaz şimdi bu swap olayı bir zamanlar parça değiştirilip yapılıyordu ama artık kalmadı diye biliyorum. Bende 6s de başıma geldi sıfır gibi jiletimi vardı o şekilde aldım jiletin önemli değil ama sıfır hatasız bir cihazdı çalışan arladaşada sordum öyle birşey olmadığını söyledi sadece yurt içine değişim cihaz olarak geliyor aynı banttan çıkıp vergiye tabi tutmamak için