TarıkEren61
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Tanıdık bir abi yıllar sonra iphone 5s'ini değişecek 7500 TL'ye en iyi ve uzun ömürlü telefonu istiyor.Ne önerirsiniz?
S20 plus,S10 lite,Note 10 plus,One plus 8.Tanıdık bir abi yıllar sonra iphone 5s'ini değişecek 7500 TL'ye en iyi ve uzun ömürlü telefonu istiyor.Ne önerirsiniz?
Oneplus 8 öneririm.Tanıdık bir abi yıllar sonra iphone 5s'ini değişecek 7500 TL'ye en iyi ve uzun ömürlü telefonu istiyor.Ne önerirsiniz?
iPhone 11 alabiliyorsa alsın alamiyorsa xr veya se 2020 de olurTanıdık bir abi yıllar sonra iphone 5s'ini değişecek 7500 TL'ye en iyi ve uzun ömürlü telefonu istiyor.Ne önerirsiniz?
galaxy note serisine bakailir, babam note 10+ kullanıyor gayetde memnun. pili yeterli.Tanıdık bir abi yıllar sonra iphone 5s'ini değişecek 7500 TL'ye en iyi ve uzun ömürlü telefonu istiyor.Ne önerirsiniz?
Redmi değil Samsunggalaxy note serisine bakailir, babam note 10+ kullanıyor gayetde memnun. pili yeterli.
Galaxy S20 Plus veya Oneplus 8 öneririm.Tanıdık bir abi yıllar sonra iphone 5s'ini değişecek 7500 TL'ye en iyi ve uzun ömürlü telefonu istiyor.Ne önerirsiniz?
Ama ben olsam İphone yerine android tercih ederdim. Tabi ki bu durum kullanıma göre değişir. Alacak olan kişi ne için kullanacak?İphone devam edecek ise 11 modeline bir baksın İphone tarafında diğer modelleri pek önermiyorum.
Ben se 2020 veya X serisi düşünüyorum sence alayım mı dostum?İphone devam edecek ise 11 modeline bir baksın İphone tarafında diğer modelleri pek önermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ben olsam İphone yerine android tercih ederdim. Tabi ki bu durum kullanıma göre değişir. Alacak olan kişi ne için kullanacak?
Ne alakasi var anlamiyorum,. Hic kullandinmi s20iPhone 11 , o parayı android'e verme
aynen iPhone bırakıp s20 alsınNe alakasi var anlamiyorum,. Hic kullandinmi s20
? İroni mi?aynen iPhone bırakıp s20 alsın
elbette? İroni mi?
X serisi hakkında birşey diyemem alabilirsin fakat bence se 2020 alma.Ben se 2020 veya X serisi düşünüyorum sence alayım mı dostum?
Android tarafında da çok iyi telefonlar bulunuyor. Ayrıca fiyat bandında İphone'den daha iyi telefonlar bulunuyor. (Bana göre)iPhone 11 , o parayı android'e verme
birde neden x serisi neden 11 değil.Ben se 2020 veya X serisi düşünüyorum sence alayım mı dostum?
5 k bütçeye uygun 2 k ekleyip 11 alabilirim aslında ama çok önerilmedi bana se 2020 de bı tanıdık aldı bide se 1 inci nes bı tanıdık abide var fln işte öyleX serisi hakkında birşey diyemem alabilirsin fakat bence se 2020 alma.
Android tarafında da çok iyi telefonlar bulunuyor. Ayrıca fiyat bandında İphone'den daha iyi telefonlar bulunuyor. (Bana göre)
birde neden x serisi neden 11 değil.
iphone x satışı mevcut değil diye biliyorum fakat hepsiburada gibi sitelerde gördüm ve 9k civar bir fiyatı vardı iphone x 5k değil yani hatta vatan linkini bırakayım5 k bütçeye uygun 2 k ekleyip 11 alabilirim aslında ama çok önerilmedi bana se 2020 de bı tanıdık aldı bide se 1 inci nes bı tanıdık abide var fln işte öyle
hocam ios kullandıysa ve alıştıysa iphone 11 öneririm ne kadar daha düşük fiyatlara 11 den iyi telefonlar var ama ios işletim sistemi hem ekosistemi hem performansı olsun deler geçer. O menü akıcılığı, oyun performansını bahsetmeme gerek yok zatenTanıdık bir abi yıllar sonra iphone 5s'ini değişecek 7500 TL'ye en iyi ve uzun ömürlü telefonu istiyor.Ne önerirsiniz?
Ben Turkcell sayfasında gördüğümde 5 k idiiphone x satışı mevcut değil diye biliyorum fakat hepsiburada gibi sitelerde gördüm ve 9k civar bir fiyatı vardı iphone x 5k değil yani hatta vatan linkini bırakayım
iPhone X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iPhone X akıllı telefon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Ücretsiz kargo imkanıyla hemen satın al.