ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
750liraya? çok ona antika o.
Hala yarıştırılabilir gibi geliyordu. Peki LG G2 hala alınır mı? 430TL sıfır görmüştüm.750liraya? çok ona antika o.
alınmazHala yarıştırılabilir gibi geliyordu. Peki LG G2 hala alınır mı? 430TL sıfır görmüştüm.
Bu arada şunu da sorayım. Aslında ailemin bana vereceği bütçe 1100TL. Lisede kullanma amaçlı kaçabildiğim kadar ucuza kaçmaya çalışıyorum. Dolar düşmüyor çünkü. Mayıs'a kadar bir bakmışız 4 TL üzeri olmuş. O yüzden ucuz birşey belirleyip Mayıs'a kadar 750TL altında almayı planlıyorum. Hem gereği yok SD615 telefon bile işimi görecektir. SD820 ile işim yok pek. Ucuz bir şekilde hangi telefonu alayım sizce? 1500TL altı olarak?Bu alınır.
Lenovo Vibe K5 Plu tabiki...Önemli olan şeyler:
-Akıcılık
-Ekran
-Kamera
-Tasarım
-Ses
Aklımda Alcatel Onetouch Idol3, Lenovo Vibe K5 Plus ve TP-Link Neffos C5 Max var. Siz ne dersiniz
Onu bulamadım. Vibe P1 karar verdim o zaman. Önerir misiniz ?K5 Note 32 GB
J3 Pro bile düşünmüştüm ama 750TL altı 16MP bile bulabiliyorken 8MP biraz biraz garip kaçıyor.J3 2016 olabilir. J5 ten daha yuksek performans veriyor. Youtube de GTA testlerine bakabilir misiniz?
679TL LG G4 buldum. Alınır mı?750 ye alacağın telefondan pek kamera ses akıcılık bekleme GM 5 al en azından akıcı olur
Tavsiye etmem güncelleme konusunda GM 5 daha iyi ama donanım olarak g4 iyidir679TL LG G4 buldum. Alınır mı?
Buda güzelmiş. Yeni hatta geçecektim. Faturalı Esnek Ekstra tarifesine 100TL denk geliyor 24 ay için. Hattan olarak öneri de sunabilirsiniz aylık 110TL civarı.50 tl daha ekle. Huawei GT3 var.
Akıl Almaz İndirim Fırsatı
Bence Alma Neden SAR değeri fazlasıyla yüksekBuda güzelmiş. Yeni hatta geçecektim. Faturalı Esnek Ekstra tarifesine 100TL denk geliyor 24 ay için. Hattan olarak öneri de sunabilirsiniz aylık 110TL civarı.
İlgili sar değerleri: Huawei GT3Bence Alma Neden SAR değeri fazlasıyla yüksek
- SAR Değeri (Baş)1.440 W/kg (10g)
- SAR Değeri (Vücut)0.560 W/kg (10g)