750 TL bütçe ile hangi telefonu alayım?

ozankaptan

Öğrenci
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
En fazla 750 tlye hangi telefonu allabilirim 2.el haric ve su an s2 alanir mi.
NOT:Agir oyunlar oynarim
 

erhan49

Asistan
Katılım
31 Temmuz 2013
Mesajlar
228
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
General Mobile Discovery al ve 60-70 liran cebinde kalsın.Bize de dua edersin s3 ayarında(ekranı s3 ü katlar bence) SUPER IPS HD ekran var.4 çekirdek Cortex A7 tasarruflu işlemci var.Adamlar reklama yatıracağı parayı bize indirim olarak sunmuşlar.Reklam yapmayıp fiyatı düşük tutarak cihazın kendi kendisini tanıtmasını beklemişler ve bence son derece başarılı oldular.Marka peşinden gitmeyin ve General Mobile Discovery teknoloji marketlerden birisine giderek incelemeden son kararınızı vermeyin derim.
 

windows8

Profesör
Katılım
10 Haziran 2013
Mesajlar
1,093
Reaksiyon puanı
3
Puanları
216
Oyun oynarım diyosan o fiyata 16 gb discovery al istediğin oyunu oyna hem hafıza kartıda taktınmı 32 gb ohh miss
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun için Xperia L; GMD'ye göre daha uygun. Hem GFXBench'de hem 3D mark'da puanları belli. Yalnız GMD'de daha iyi bir ekran var. Ama kamerası çok kötü. Yani Xperia L gene bin basar. Bir de Lumia 720 var. Eğer oyun oynamıyorsan hiç düşünme git Lumia 720 al. Yok oynarım diyorsan da Xperia L alacaksın. O fiyata en iyi o var. Ama Xperia'lara o kadar gıcıksan eğer mecbur en yakın General Mobile Discovery var.
 

fatihrednight1

Doçent
Katılım
25 Ağustos 2013
Mesajlar
658
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
İşçilik problem değilse Gmd al.Ama,problem ise S2 al kesinlikle.
 

ozankaptan

Öğrenci
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
hocam annemmde discovery var her. Oyun aciliyor marketten inrmrsede apk indirince asphalr 8 de oynqniyor sannirim gmd. Allacagim onerileriniz icin tesekkurler cevplarinizii ve onerilerinizi bekliyrm saygilar.
 
Üst