750-800 TL Oyun Klavyesi Önerisi

moussa marega

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Haftalardır klavye-mouse araştırıyorum forumdan. Mouse olarak Rival 3'e karar verdim fakat klavye de hala kararsızım. LoL oynuyorum. Bütçede + veya - olabilir içime sinmesi önemli. Aşırı sesli bir şey istemiyorum o yüzden Blue Switch eledim.

Biraz araştırınca aşağıda linkini bıraktığım ürünü buldum. Daha iyisini tavsiye edebilir misiniz, yoksa bu iyi mi?

Bu arada anahtar olarak Cherry Mx Silent yazıyor. Red mi oluyor bu? Yoksa tamamen ayrı bir şey mi?

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Haftalardır klavye-mouse araştırıyorum forumdan. Mouse olarak Rival 3'e karar verdim fakat klavye de hala kararsızım. LoL oynuyorum. Bütçede + veya - olabilir içime sinmesi önemli. Aşırı sesli bir şey istemiyorum o yüzden Blue Switch eledim.

Biraz araştırınca aşağıda linkini bıraktığım ürünü buldum. Daha iyisini tavsiye edebilir misiniz, yoksa bu iyi mi?

Bu arada anahtar olarak Cherry Mx Silent yazıyor. Red mi oluyor bu? Yoksa tamamen ayrı bir şey mi?
benim görüşüm cherry mx olup MSI GG Vigor GK60 CR TR Q Gaming Klavye Kırmızı sessiz ollan bu klavyeyi almanız rgb aydınlatması yok sanırım rgb ye çok takılmıyor iseniz alabilirsiniz ve fiyat düştüğü için artan 200tl ye de daha iyi mouse lar alabilirsiniz tabi sizin tercihiniz bu arada evet red switch red switch in en sessiz modeli

moussa marega

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim görüşüm cherry mx olup MSI GG Vigor GK60 CR TR Q Gaming Klavye Kırmızı sessiz ollan bu klavyeyi almanız rgb aydınlatması yok sanırım rgb ye çok takılmıyor iseniz alabilirsiniz ve fiyat düştüğü için artan 200tl ye de daha iyi mouse lar alabilirsiniz tabi sizin tercihiniz bu arada evet red switch red switch in en sessiz modeli
O fiyat bandında rival 3'ten daha iyi bir mouse olduğunu düşünmüyorum ya.. çok araştırdım. Rgb takıntım yok, araştırırım biraz klavyeyi. Sağolasın.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247

İlgilenirseniz MK750 satıyorum 2 aylık. Fiyat konuşulur.

Onun dışında sıfır olarak bu bütçede G413 veya Strafe MK2 öneririm. Red Switch olmuyor. Speed ayrı bir anahtar türü.

moussa marega

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

İlgilenirseniz MK750 satıyorum 2 aylık. Fiyat konuşulur.

Onun dışında sıfır olarak bu bütçede G413 veya Strafe MK2 öneririm. Red Switch olmuyor. Speed ayrı bir anahtar türü.
Cherry Mx Silent nedir? Sessiz olduğunu adından anlayabiliyorum ama Cherry Mx anlamadım. Bu arada 0 almak istiyorum. Bu arada başka forumdan bir arkadaş bunun red switch olduğunu fakat daha az ses çıkartması için modifiye yapıldığını söyledi.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,077

vallahi ben 20 yıllık bir klavye kullanıyorum üzerinde microsoft yazyor mekanik olmasada işimi görüyor :D
(resimdeki YENİ hali)

Ekli dosyalar

• MICROSOFT-Wired-Keyboard-200-Klavye-0.jpg
    MICROSOFT-Wired-Keyboard-200-Klavye-0.jpg
    32.8 KB · Görüntüleme: 124