750-1500 Tl arası

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg g4 Dual almayı düşünüyorum fakat forumlarda inanılmaz mesajlar var kronik sorunlar vs biraz korkuttu diyebilirim.
Biraz öneriye ihtiyacım var =)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Lg g4 Dual almayı düşünüyorum fakat forumlarda inanılmaz mesajlar var kronik sorunlar vs biraz korkuttu diyebilirim.

Hocam, ios istersen 5s , android istersen Xiaomi Mi5 al.

O fiyat bandı önerileri biraz zorluyor:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xioami mi5 o fiyat bandındaki en güçlü seçenek ve diğerlerinden bırak 2yi 3ü 4 adım önde

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xiaomi Mİ5 özellikleri gözümden kaçmadı fakat Türkiyede alışkın olmadığımız bir marka olduğu için biraz tereddütlüyüm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xiaomi Mİ5 özellikleri gözümden kaçmadı fakat Türkiyede alışkın olmadığımız bir marka olduğu için biraz tereddütlüyüm.
İyi bir marka fiyat performans oranı yüksek markalara takılmamak gerekiyor önemli olan cihazın bize sundukları cihazın içi dhali hazırda çok güçlü donanımı var ekran batarya taraflarıda çok iyi Donanımını şöyle ifade edeyim ülkemizde satılan HTC 10 LG V20 G5 ve amerikada satılan Galaxy s7nin kullandığı Snapdragon 820 işlemcinin hafif kırpılmış versiyonu var bu inanılmaz bir performans demek ve asla yarı yolda bırakmaz bu fiyata böyle bir donanımı başka cihazda almak İMKANSIZ. 3GB LPDDR4 yüksek performanslı RAMler varki bunlar şuan endüstri standartı sadece diğer LPDDR4 ramlerden fraknsı daha düşük biraz daha ama sorun mu ? kesinlikle ve kesilinkle hayır tekrar söylüyorum bu cihazın LG g5e kadar ithalatçısı 1700 seviyesinde o da (LG piyasası çabuk düşen piyasa olduğundan bu fiyat düştü) Donanım anlamında bir rakibi yok. Gidin alın kullanın memnun kalmama bir durumu olamaz. 3-4 sene telefon alma ihtiyacını kesinlikle hissetmezsiniz

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Bu fiyat aralığındaki tavsiye listem;

• Xiaomi mi5
  • Lg g4( Lg Türkiye Garantili 1400 tl'ye bulunabiliyor)
  • Sony xperia xa ultra
  • Lenovo k5 note 32gb
  • General mobile 5 plus
Hangi garanti sağlayıcısından önemli değil dersiniz öncekli tavsiyem xiaomi mi5. Yok illa distribütör garantili alıcam derseniz o zaman listemdeki diğer modellerden birini tercih edin. Distribütör garantili olarak da bu fiyat bandında önce lg g4'ü tavsiye ederim.

750- 1000 tl arasında ise aslında birçok ürün var ama ben size Asus zenfone 2 laser 6", Lenovo k5 plus modellerini tavsiye ederim. Hem donanım gücü olarak bir tık daha iyiler hemde ucuza güzel özellikler sunuyorlar. Kullanmayı hedefiediğiniz ekran boyutuna göre uygun fiyat bandında bu iki cihazdan birini alabilirisiniz.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bütçeyi bir tık arttırıp ihtalatçı garantili Lg G5 almanızı tavsiye ederim.

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sony xperia xa ultra konusunda ne düşünüyorsunuz?

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hangi telefona yönelsem bir çin seddi ile karşılaşıyorum
-mi5 için garantisi + 1 yıl sonra güncelleme desteği vermeye devam edecekler mi gibi sorular var
-g4 deseniz kronik sorunları + kullanıcıların 1 mesaj yazıp kaçmaları yazdıkları sorunlar var fakat kötülemek amaçlı 1 mesajlık üye çok fazla ve sorun yaşayanların hiçbiri hangi seriyi kullandığını sır gibi saklıyor ben dışardan öyle gördüm =))
-sony sinyalizasyon sorunu var
-lenovo k5 note desek oda biraz yapmacık gibi duruyor telefonu elime aldım ama kaliteyi hissedemedim
bilgisayar seçip almak daha kolay telefon işi gerçekten zor =))) uzun süre kullanmak istiyorum bu yüzden biraz fazla irdeliyorum.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
-mi5 için garantisi + 1 yıl sonra güncelleme desteği vermeye devam edecekler mi gibi sorular var
-g4 deseniz kronik sorunları + kullanıcıların 1 mesaj yazıp kaçmaları yazdıkları sorunlar var fakat kötülemek amaçlı 1 mesajlık üye çok fazla ve sorun yaşayanların hiçbiri hangi seriyi kullandığını sır gibi saklıyor ben dışardan öyle gördüm =))
-lenovo k5 note desek oda biraz yapmacık gibi duruyor telefonu elime aldım ama kaliteyi hissedemedim
bilgisayar seçip almak daha kolay telefon işi gerçekten zor =))) uzun süre kullanmak istiyorum bu yüzden biraz fazla irdeliyorum.

Hocam sorması ayıp da ne işin var güncelleme ile? Alsa ne olur almasa ne olur. Mİ5 iyidir.
G4 de anakart sorunu mevcut evet.
Sony Amiral gemileri bile maalesef kamerasından alında malzeme kalitesine kadar hiç amiral gemi gibi durmuyor:

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mİ5 android 7.0 ve 8.0ı alır