750-1000 ₺ arası en iyi telefon

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar anneme bir telefon alacağız birtek whatsapp ve arama yapar arada internete girer başka ağır birşey yapmaz.Bu özellikleri karşılayacak 750-1000 ₺ arası telefonlara bakıyorum.
Sony xperia e5, lg k520 stylus ,Htc desire 530(snapdragon 210 olması kafamı kurcalıyor), general mobile 5, lenovo k6 arasında kaldım.Yardımcı olursanız sevinirim.Yada bu saydığım telefonlardan önericek veya önermiyicek olursanız önermeme sebebinizi yazarsanız sevinirim.Kendi bildiğiniz başka bir telefon varsa onlarıda yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
General mobile gm5 çok tüzel bir telefon. Diğerlerinden özellik olarak daha iyi;)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
arkadaşlar anneme bir telefon alacağız birtek whatsapp ve arama yapar arada internete girer başka ağır birşey yapmaz.Bu özellikleri karşılayacak 750-1000 ₺ arası telefonlara bakıyorum.
Sony xperia e5, lg k520 stylus ,Htc desire 530(snapdragon 210 olması kafamı kurcalıyor), general mobile 5, lenovo k6 arasında kaldım.Yardımcı olursanız sevinirim.Yada bu saydığım telefonlardan önericek veya önermiyicek olursanız önermeme sebebinizi yazarsanız sevinirim.Kendi bildiğiniz başka bir telefon varsa onlarıda yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Listenizdeki modellerde guzel cihazlar fakat ben bu giris segment modelleri tavsiye etmem. En az orta segment bir urun almaniz para israfini onler.

Tavsiye ettigim modeller;

Lenovo Vibe K5 Note Dual Sim (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı

GENERAL MOBILE GM5 PLUS DUAL AKILLI TELEFON SİYAH

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
General mobile gm5 çok tüzel bir telefon. Diğerlerinden özellik olarak daha iyi;)
Merhaba,

Listenizdeki modellerde guzel cihazlar fakat ben bu giris segment modelleri tavsiye etmem. En az orta segment bir urun almaniz para israfini onler.

Tavsiye ettigim modeller;

Lenovo Vibe K5 Note Dual Sim (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı

GENERAL MOBILE GM5 PLUS DUAL AKILLI TELEFON SİYAH

Sağolun arkadaşlar

Nihat TURAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
General Mobile alma kardeşim, 2 yıl discovery 2 kullandım ilk başlarda performanslı sonrasında performans acayip düşüyor.

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Gm5, Gm plus ve Lenovo k5 note :grin:

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Gm 5 ve Gm 5+ tavsiye ederim.:)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Lenovo k6 al.Eğer annem telefonu zaten çok zorlamıyor dersen e5 olabilir ama dediğim gibi k6 daha mantıklı bir cihaz.General mobile hiç önermiyorum çünkü gm genel olarak dandik telefonlar üretiyor ve gm 5 plustan çok şikayet var o konuda.

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
General Mobile alma kardeşim, 2 yıl discovery 2 kullandım ilk başlarda performanslı sonrasında performans acayip düşüyor.
Lenovo k6 al.Eğer annem telefonu zaten çok zorlamıyor dersen e5 olabilir ama dediğim gibi k6 daha mantıklı bir cihaz.General mobile hiç önermiyorum çünkü gm genel olarak dandik telefonlar üretiyor ve gm 5 plustan çok şikayet var o konuda.
Gm 5 ve Gm 5+ tavsiye ederim.:)
Sağolun arkadaşlar sanırım lenovodan yana olacak tercihim :)

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
GM5+ ve Lenovo K6 var ama K serisinin ekranı çok farklı sert cam değilde mika gibi :D

Reaksiyon puanı
46

Geçen ay bizde anneme sadece whatsapp ve arama için bakmaya gittik xPeria XA Ultra aldık geldik 1350tl civarı bir şeydi tavsiye ederim...

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
1000 lira denince akla ilk Gm5 plus gelir ince zarif bir cihaz sarj olarakta yeticektir memnun eder kullanıcıyı

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sağolun arkadaşlar :) insanın kafa çok karışıyor hala kararsız kaldık zte ve operatör telefonlarına kaydı aklım ama internette pek ulaşamıyorum
Onları alma tavsiye etmiyorum operatör belasına gidersin,ayrıca yedek parça konusunda sıkıntı yaşarsın.:confused:
Bu arada önemli değil.:)

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
1000 lira denince akla ilk Gm5 plus gelir ince zarif bir cihaz sarj olarakta yeticektir memnun eder kullanıcıyı
Onları alma tavsiye etmiyorum operatör belasına gidersin,ayrıca yedek parça konusunda sıkıntı yaşarsın.:confused:
Bu arada önemli değil.:)
Sağolun arkadaşlar :)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ne demek dostum