750-1000 TL Arası Cep Telefonu Önerisi

barisyaman_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefonumu yenilemek istiyorum bütçem 750-1000 arasında fakat çok kararsızım HTC ile Sony arasında kaldım ikinci el iphone da düşündüm fakat ikinci el pek sıcak gelmıyor, HTC bana daha yakın bir model fakat Arkadaşlarımdan gelen tavsiyeler Sony üzerine bu markaların dışında da olabılır Model ve markalar konusunda yardımcı olursanız çok sevınırım bana önerebileceğiniz modeller nelerdir??

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S2 al bütçene göre en iyi performanslı telefon.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu iki markadan dersen ben sony'yi tercih ederim. Telefon olarakta Xperia P alabilirsin. Ama android güncellemesi önemli değil diyorsan aynı özellikte motorola atrix var.
[MENTION=288845]plaksan[/MENTION]
2 yıl Türkiye garantili. Sıfır s2 linki verebilir misin ?

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer 1000 liraya s2 satılıyorsa bencede kaçırma derim bende sony neo v kullanıyorum galaxy wonder arasında kalmıştım senin gibi 700-800 lira bütçem varı sony aldım memnunum fakat wonder alsaydım keşke derim wonder a bi bak istersen

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu iki markadan dersen ben sony'yi tercih ederim. Telefon olarakta Xperia P alabilirsin. Ama android güncellemesi önemli değil diyorsan aynı özellikte motorola atrix var.
@plaksan
2 yıl Türkiye garantili. Sıfır s2 linki verebilir misin ?

Kampanya takibi yaparsa bulabilir.

barisyaman_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung pek tercıh ettiğim bir marka değil ama gidip bi incelerim mutlaka s2 ye daha önce hiç bakmamıştım, ben genelde HTC Sensation XE ve Desire X, üzerinde yoğunlaşmıştım, Xperia P de çok hoş bir telefon fakat bu modellerın performansı konusunda hiç bi fıkrım yok?, HTC'nın yazılım güncelleme durumu nasıldır?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu fiyata alınabilecek iki telefon. HTC Desire X ve S3 Mini.Performans ve S3'teki yazılımlar için S3 Mini'yi,Müzik ve arayüz için Desire X'i öneririm.Bir HTC sever olsam da S3 Mini'yi seçerdim performansı ve yazılımından dolayı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 mini de kronik 2 sorun var:
1 Şarj: Yazılımla ilerde düzelirmi bilemem ama cihazda 3g kapa senkronizasyon kapa widgetları kaldır v.s ne yaparsan yap akşam %100 bırak sabah en iyi ihtimalle %90 da buluyorsun.
2 Kapak: Basit kapak yapısı sebebiyle ses tuşlarının olduğu yerde bazen kapak gevşiyor tam oturmuyor. Çıkarıp bir kaç kez takıp uğraşmalar sonucu oturursa kolay kolay çıkmıyor.
Ben olsam 1.150 falan olursa s2 alırım yada s2 plus beklerim