furkan221635
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 461
Vatan'daki bilgisayarlar ara ara stoğa giriyor. Sizin ilde çıkarsa belki alabilirsiniz. Teşhir ürünü olabiliyor ona dikkat edin.
Yaklaşık 2-3 Haftadır Araştırıyorum Gaming.gen den Blade-3600 İsimli Sistemi Alacaktım Stok Bitti Elimde Para Var Bir Yandan da Korkuyorum Fiyatlar Artıcak Diyeyavaş bence biraz daha araştırın hemen almayın para değerli bir şey
süper olduO Zaman Şimdi Alıyorum bu Sistemi Dediğin Değişiklikleri Yaparak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasayı Msi Mag Olarak Değiştirdim İlerde Sıvı Soğutma İle Desteklerim.
PSU yu 650w Sharkoon Olarak Değiştirdim.
SSD yi Kingston 500GB Olarak Değiştirdim.
Son Hali İyi midir ? 7324 TL Yaptı
Teşekkürler Yardımın İçin Sistemi Satın Aldım.süper oldu
vallaha haklısınız fiyatlar artabiliyor bir an önce almak en mantıklısı stoklarda tükenebiliyor çünkü o dediğiniz değişiklikleri yapınca sisteminiz çok iyi hale gelicektirYaklaşık 2-3 Haftadır Araştırıyorum Gaming.gen den Blade-3600 İsimli Sistemi Alacaktım Stok Bitti Elimde Para Var Bir Yandan da Korkuyorum Fiyatlar Artıcak Diye
Mutlaka Kule Tipi ya da Sıvı Soğutma takarım Yakındavallaha haklısınız fiyatlar artabiliyor bir an önce almak en mantıklısı stoklarda tükenebiliyor çünkü o dediğiniz değişiklikleri yapınca sisteminiz çok iyi hale gelicektir
ssd nin sorunu olduğunu düşünmüyorum
kasa olarak ta iyi
ileride eklenicek ek soğutma ile daha iyi olur
onlarıda alırsanız tadından yenmezMutlaka Kule Tipi ya da Sıvı Soğutma takarım Yakında
Teşekkürler.onlarıda alırsanız tadından yenmez
hayırlı olsun şimdiden
Son bir Şey daha Soracağım Sinerji den İlk Kez Alış Veriş Yapacağım Sorunlu - Eksik - Değişik Parça Gelme Ya da Gelmeme Gibi bi Durum Olur mu ?onlarıda alırsanız tadından yenmez
hayırlı olsun şimdiden
Güvenilir Midir Yanionlarıda alırsanız tadından yenmez
hayırlı olsun şimdiden
Tamamdır Teşekkürler.ayrıca siteden ürün almış kişilerin yorumuna da bakın tatmin edici yorumlar