Bir sıkıntı yok güzel sistem.arkadaşlar bi abimden bilgisayar önerisi istedim sağolsun bana yardımcı oldu güzel de bir bilgisayar gösterdi size de göstermek istiyorum sizce bu sistem nasıl?
Tam istediğim sistem şimdiden hayırlı olsun da bu kadar ucuz mu tutuyor burası ve bir şey sorcam alırken işletim sistemi almasak ne olur çünkü en ucuz 1000 tl ve çok fazlaarkadaşlar bi abimden bilgisayar önerisi istedim sağolsun bana yardımcı oldu güzel de bir bilgisayar gösterdi size de göstermek istiyorum sizce bu sistem nasıl?
Almana gerek yok bir flash bellek al 8gb internetten bakarsın zaten yüzde 80i doğru.Tam istediğim sistem şimdiden hayırlı olsun da bu kadar ucuz mu tutuyor burası ve bir şey sorcam alırken işletim sistemi almasak ne olur çünkü en ucuz 1000 tl ve çok fazla
direk deneme sürümünü yüklesenAlmana gerek yok bir flash bellek al 8gb internetten bakarsın zaten yüzde 80i doğru.
Tam istediğim sistem şimdiden hayırlı olsun da bu kadar ucuz mu tutuyor burası ve bir şey sorcam alırken işletim sistemi almasak ne olur çünkü en ucuz 1000 tl ve çok fazla
hocam 10100F 2060 besler mi sence?O eski nesil ,ve ileriye kesinlikle açık olmayan B450 gibi güçsüz ve giriş seviye sayılacak bi anakart ile makina toplayacağınıza , en son nesil,ilerde ,henüz çıkmamış olan 11.nesil işlemcileri bile takabileceğin , çok güçlü bi Z490 çipset anakart ile ,şu makinayı öneririm.Ramleride 3200 mhz yaptım,fps de artar
Ekli dosyayı görüntüle 127553
Almana gerek yok bir flash bellek al 8gb internetten bakarsın zaten yüzde 80i doğru.
direk deneme sürümünü yüklesen
olur zaten deneme sürümü bitttikten sonra sadece sağ tarafta windows etkinleştir yazısı çıkıyor diye biliyorum bir de keyler var zaten 100tl den ucuza satılan onları da alabilirsin
Sahte mi oluyor onlar sahte olsa da bi zararı olur muEvet sadece Windows etkinleştir yazısı çıkıyor. Onu da 50 TL lik keylerden yaparsın.
hocam keyler sahte olma ihtimali çok az.Trendyoldan hepsiburadadan alsan eğer sahte çıktığında değiştirebilirsinSahte mi oluyor onlar sahte olsa da bi zararı olur mu