- Konuyu başlatan
ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,696
Teşekkür ederim 6 yıl götürür diye düşünüyorumhayırlı olsun uzun süre kullanırsın inşallah
Teşekkür ederim 6 yıl götürür diye düşünüyorumhayırlı olsun uzun süre kullanırsın inşallah
Düzgün kullanımla 7 yıl belkide... 5S hala çalışıyor sonuçta ?Teşekkür ederim 6 yıl götürür diye düşünüyorum
batarya 5-6 yıl sonra kötüleşir o zaman aklına gelsin bu mesaj deji max al bataryada orjinalinden daha güçlüTeşekkür ederim 6 yıl götürür diye düşünüyorum
Nokia 3310 kadar olamazDüzgün kullanımla 7 yıl belkide... 5S hala çalışıyor sonuçta ?
Zaten o zamana kadar eskir batarya sonuçtabatarya 5-6 yıl sonra kötüleşir o zaman aklına gelsin bu mesaj deji max al bataryada orjinalinden daha güçlü![]()
Android istiyorsa Oneplus 8 IOS iPhone 11 önerilir, işletim sistemi ve ara yüz gibi etkenlerden dolayı çok ayrı olan iki cihazın arasında tercih veya öneri yapmak tamamen önceliğe bağlıdır, Oneplus 8 önermek de fanatiklik değildir.Bencede bir OnePlus fanboyuna aldanmayın.
Asıl fanboy sen ve senin gibiler.Tuğla görünümlü,HD ekranlı,3 saatte şarj olan cihazı babanızın malı gibi savunuyorsunuz.İşin dahada komiği Apple'ın planlı eskitme yaptığını kendi itiaraf ettiği halde güncelleme olayını hala utanmadan sıkılmadan avantaj olarak yazıyorsunuz.Bencede bir OnePlus fanboyuna aldanmayın.
Artıları demek istedin herhalde.Oneplus 8 in İphone11 e göre artıları 1-Tasarım 2-Ekran 3-Hızlı şarj 4-Daha iyi oyun performansı (Oneplus 8 de termal soğutma sistemi var İphone11 de yok) 5-Daha iyi batarya performansı11 e göre ne + sı var![]()
Bakın, artısı gayet var. Ama bu iki cihaz temel olarak çok ayrı cihazlar. İkisi arasında öneri veya tercih tamamen önceliğe bağlı.11 e göre ne + sı var![]()
Kullandın mı? İphone 11 i? Hem İOS 13 ile hem İOS 14 ile? Kullanmadıysan hiç mesaj yazmana gerek yok bence.Vaybe 7500 TL hd çözünürlüklü 11 e ver.300 TL hızlı şarj cihazına ver.Apple ı takdir ediyorum.Güncelleme konusunda batarya performansı düşebilir.Apple ın güncelleme olayına bitiş sürümü dışında güvenmiyorum.
iPhone 11 i kullandığımı defalarca yazdım.Sende okuduğunu anlama sorunu var.Ben güncelleme olayında performanstan bahsetmiyorum.İos 18 e kadar gelen sürümlerde performansın düşücegini düşünmüyorum.Batarya performansı düşebilir.Forumlarda 11 kullanıp güncellemeden sonra batarya performansından şikayetçi bir sürü insan var.Sen gördüğüm en ağır fanboysun.Hadi cihazın defolarını savunuyorsun.Güncelleme olayını nasıl savunabiliyorsun?Kullandın mı? İphone 11 i? Hem İOS 13 ile hem İOS 14 ile? Kullanmadıysan hiç mesaj yazmana gerek yok bence.
Hahaha okuduğunu anlama sorunu var diyene bak. Düşebilir diyorsun.iPhone 11 i kullandığımı defalarca yazdım.Sende okuduğunu anlama sorunu var.Ben güncelleme olayında performanstan bahsetmiyorum.İos 18 e kadar gelen sürümlerde performansın düşücegini düşünmüyorum.Batarya performansı düşebilir.Forumlarda 11 kullanıp güncellemeden sonra batarya performansından şikayetçi bir sürü insan var.Sen gördüğüm en ağır fanboysun.Hadi cihazın defolarını savunuyorsun.Güncelleme olayını nasıl savunabiliyorsun?
Neymiş efendim tuğlaymış (sj) yok 3 saate şarj oluyormuş (tamamen yalan zaten 7 Plus bile 1.5 Saate full oluyor) yok heyçdi ekranıymış çöpmüş... (Bayağıda güzel).Asıl fanboy sen ve senin gibiler.Tuğla görünümlü,HD ekranlı,3 saatte şarj olan cihazı babanızın malı gibi savunuyorsunuz.İşin dahada komiği Apple'ın planlı eskitme yaptığını kendi itiaraf ettiği halde güncelleme olayını hala utanmadan sıkılmadan avantaj olarak yazıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artıları demek istedin herhalde.Oneplus 8 in İphone11 e göre artıları 1-Tasarım 2-Ekran 3-Hızlı şarj 4-Daha iyi oyun performansı (Oneplus 8 de termal soğutma sistemi var İphone11 de yok) 5-Daha iyi batarya performansı
Ben hiçbirine katılmıyorum.Tuğla görünüm ve ekranı kötü olayına katılmıyorum.
Oneplus 8e lafım yok ama 11 e karşı söyledikleri yanlış.Neymiş efendim tuğlaymış (sj) yok 3 saate şarj oluyormuş (tamamen yalan zaten 7 Plus bile 1.5 Saate full oluyor) yok heyçdi ekranıymış çöpmüş... (Bayağıda güzel).
Bence OnePlus 8 telefon olmaya hakkı bile yok. Bayağı tablet o.
Belki de öyledir. Bu forumda da 11 i savunan bir çok insan var biz gerizekalı mıyız? Onu mu ima ediyorsun? Terbiyeni topla öyle gel karşında arkadaşın yok. Telefondan anlamayan kim belli. Israrla savunacağım çünkü haklıyım. Göz randevuna artık gitmeni öneririm.Tasarımdan anlamayan??? bu forumda ve diğer forumlarda birçok insan cihazın kalınlığından ve ağırlığından şikayetçi.Bu kadar insan gerizekalı bir sen akıllsın.11 fanboyluğun gerçekten midemi bulandırıyor.Senin gibi teknolojiden anlamayan birine ne yazsam boş.
Tasarımdan anlamayan??? bu forumda ve diğer forumlarda birçok insan cihazın kalınlığından ve ağırlığından şikayetçi.Bu kadar insan gerizekalı bir sen akıllsın.11 fanboyluğun gerçekten midemi bulandırıyor.Senin gibi teknolojiden anlamayan birine ne yazsam boş.
Neymiş efendim tuğlaymış (sj) yok 3 saate şarj oluyormuş (tamamen yalan zaten 7 Plus bile 1.5 Saate full oluyor) yok heyçdi ekranıymış çöpmüş... (Bayağıda güzel).
7 plus 1,5 saatte full oluyor.???? Bariz sallıyorsun.Sallada ölçülü salla.Her tarafından fanboyluk akıyor.Neymiş efendim tuğlaymış (sj) yok 3 saate şarj oluyormuş (tamamen yalan zaten 7 Plus bile 1.5 Saate full oluyor) yok heyçdi ekranıymış çöpmüş... (Bayağıda güzel).
Daha link atmayı beceremiyorsun... Ayrıca adamın şarjı sıkıntılı ise umrumda değil. Zamanlayıcı tuttum bir kere. 1 saat 34 dakika...7 plus 1,5 saatte full oluyor.???? Bariz sallıyorsun.Sallada ölçülü salla.https://youtu.be/LLm68T4Lqx0 bak bakalım 1,5 saattemi şarj oluyor.Her tarafından fanboyluk akıyor.
7 plus 1,5 saatte full oluyor.???? Bariz sallıyorsun.Sallada ölçülü salla.https://youtu.be/LLm68T4Lqx0 bak bakalım 1,5 saattemi şarj oluyor.Her tarafından fanboyluk akıyor.
Sizin gibi fanboylarla uğraşamayacağım.7 plusın 1,5 saatte şarj olduğu yalanına ancak sizin gibi fanboylar inanır.Daha link atmayı beceremiyorsun... Ayrıca adamın şarjı sıkıntılı ise umrumda değil. Zamanlayıcı tuttum bir kere. 1 saat 34 dakika...
Yani senin problemin o. Telefondan anlamayan biz değiliz sensin.
Ayrıca terbiyeni topla gel, askerlik arkadaşın yok burada.
Sizin gibi fanboylarla uğraşamayacağım.7 plusın 1,5 saatte şarj olduğu yalanına ancak sizin gibi fanboylar inanır.