7000 TL’ye telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARCANDY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
6,371
Bencede bir OnePlus fanboyuna aldanmayın.
Android istiyorsa Oneplus 8 IOS iPhone 11 önerilir, işletim sistemi ve ara yüz gibi etkenlerden dolayı çok ayrı olan iki cihazın arasında tercih veya öneri yapmak tamamen önceliğe bağlıdır, Oneplus 8 önermek de fanatiklik değildir.

Eğer fanatik arıyorsanız Oneplus one veya iPhone 6 gibi ömrü dolmuş cihazları önerenlere gidin.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bencede bir OnePlus fanboyuna aldanmayın.
Asıl fanboy sen ve senin gibiler.Tuğla görünümlü,HD ekranlı,3 saatte şarj olan cihazı babanızın malı gibi savunuyorsunuz.İşin dahada komiği Apple'ın planlı eskitme yaptığını kendi itiaraf ettiği halde güncelleme olayını hala utanmadan sıkılmadan avantaj olarak yazıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 e göre ne + sı var :)
Artıları demek istedin herhalde.Oneplus 8 in İphone11 e göre artıları 1-Tasarım 2-Ekran 3-Hızlı şarj 4-Daha iyi oyun performansı (Oneplus 8 de termal soğutma sistemi var İphone11 de yok) 5-Daha iyi batarya performansı

Reaksiyon puanı
6,371
11 e göre ne + sı var :)
Bakın, artısı gayet var. Ama bu iki cihaz temel olarak çok ayrı cihazlar. İkisi arasında öneri veya tercih tamamen önceliğe bağlı.

Ki şahsen çok ayrı oldukları için ikisi arasında özellik kıyaslaması yapmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Vaybe 7500 TL hd çözünürlüklü 11 e ver.300 TL hızlı şarj cihazına ver.Apple ı takdir ediyorum.Güncelleme konusunda batarya performansı düşebilir.Apple ın güncelleme olayına bitiş sürümü dışında güvenmiyorum.
Kullandın mı? İphone 11 i? Hem İOS 13 ile hem İOS 14 ile? Kullanmadıysan hiç mesaj yazmana gerek yok bence.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Kullandın mı? İphone 11 i? Hem İOS 13 ile hem İOS 14 ile? Kullanmadıysan hiç mesaj yazmana gerek yok bence.
iPhone 11 i kullandığımı defalarca yazdım.Sende okuduğunu anlama sorunu var.Ben güncelleme olayında performanstan bahsetmiyorum.İos 18 e kadar gelen sürümlerde performansın düşücegini düşünmüyorum.Batarya performansı düşebilir.Forumlarda 11 kullanıp güncellemeden sonra batarya performansından şikayetçi bir sürü insan var.Sen gördüğüm en ağır fanboysun.Hadi cihazın defolarını savunuyorsun.Güncelleme olayını nasıl savunabiliyorsun?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
iPhone 11 i kullandığımı defalarca yazdım.Sende okuduğunu anlama sorunu var.Ben güncelleme olayında performanstan bahsetmiyorum.İos 18 e kadar gelen sürümlerde performansın düşücegini düşünmüyorum.Batarya performansı düşebilir.Forumlarda 11 kullanıp güncellemeden sonra batarya performansından şikayetçi bir sürü insan var.Sen gördüğüm en ağır fanboysun.Hadi cihazın defolarını savunuyorsun.Güncelleme olayını nasıl savunabiliyorsun?
Hahaha okuduğunu anlama sorunu var diyene bak. Düşebilir diyorsun.
Düştüğünü kendi gözünle gördün mü? Forumlarda her yazan doğru mu? 11 i kullandığını söyledin ama telefoncuda. Alıp kendim 1 hafta ios 13 ile 1 hafta ios 14 ile kullandın mı? Kullanmadıysan hiç yorum yapmana gerek yok zaten yorum yapabilmen için kullanman lazım. Kanıtı neymiş başka forumlar. Forumlarda her söylenen doğru dimi ?
Tasarımdan anlamayan ve okuduğunu anlamayan bir iphone 11 hater ına ne söylesem boş.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Asıl fanboy sen ve senin gibiler.Tuğla görünümlü,HD ekranlı,3 saatte şarj olan cihazı babanızın malı gibi savunuyorsunuz.İşin dahada komiği Apple'ın planlı eskitme yaptığını kendi itiaraf ettiği halde güncelleme olayını hala utanmadan sıkılmadan avantaj olarak yazıyorsunuz.

Artıları demek istedin herhalde.Oneplus 8 in İphone11 e göre artıları 1-Tasarım 2-Ekran 3-Hızlı şarj 4-Daha iyi oyun performansı (Oneplus 8 de termal soğutma sistemi var İphone11 de yok) 5-Daha iyi batarya performansı
Neymiş efendim tuğlaymış (sj) yok 3 saate şarj oluyormuş (tamamen yalan zaten 7 Plus bile 1.5 Saate full oluyor) yok heyçdi ekranıymış çöpmüş... (Bayağıda güzel).

Bence OnePlus 8 telefon olmaya hakkı bile yok. Bayağı tablet o.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Tuğla görünüm ve ekranı kötü olayına katılmıyorum.

Beni FanBoy ilan etmene gerek yok.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Neymiş efendim tuğlaymış (sj) yok 3 saate şarj oluyormuş (tamamen yalan zaten 7 Plus bile 1.5 Saate full oluyor) yok heyçdi ekranıymış çöpmüş... (Bayağıda güzel).

Oneplus 8e lafım yok ama 11 e karşı söyledikleri yanlış.
Tasarımdan anlamayan??? bu forumda ve diğer forumlarda birçok insan cihazın kalınlığından ve ağırlığından şikayetçi.Bu kadar insan gerizekalı bir sen akıllsın.11 fanboyluğun gerçekten midemi bulandırıyor.Senin gibi teknolojiden anlamayan birine ne yazsam boş.

Tasarımdan anlamayan??? bu forumda ve diğer forumlarda birçok insan cihazın kalınlığından ve ağırlığından şikayetçi.Bu kadar insan gerizekalı bir sen akıllsın.11 fanboyluğun gerçekten midemi bulandırıyor.Senin gibi teknolojiden anlamayan birine ne yazsam boş.
Belki de öyledir. Bu forumda da 11 i savunan bir çok insan var biz gerizekalı mıyız? Onu mu ima ediyorsun? Terbiyeni topla öyle gel karşında arkadaşın yok. Telefondan anlamayan kim belli. Israrla savunacağım çünkü haklıyım. Göz randevuna artık gitmeni öneririm.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
İki cihazın da kullanıcıyı memnun edeceğini düşünüyorum. Sonuçta iki cihaz da üst seviye.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

7 plus 1,5 saatte full oluyor.???? Bariz sallıyorsun.Sallada ölçülü salla.Her tarafından fanboyluk akıyor.

Son düzenleme:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
7 plus 1,5 saatte full oluyor.???? Bariz sallıyorsun.Sallada ölçülü salla.https://youtu.be/LLm68T4Lqx0 bak bakalım 1,5 saattemi şarj oluyor.Her tarafından fanboyluk akıyor.

7 plus 1,5 saatte full oluyor.???? Bariz sallıyorsun.Sallada ölçülü salla.https://youtu.be/LLm68T4Lqx0 bak bakalım 1,5 saattemi şarj oluyor.Her tarafından fanboyluk akıyor.
Daha link atmayı beceremiyorsun... Ayrıca adamın şarjı sıkıntılı ise umrumda değil. Zamanlayıcı tuttum bir kere. 1 saat 34 dakika...

Yani senin problemin o. Telefondan anlamayan biz değiliz sensin.

Ayrıca terbiyeni topla gel, askerlik arkadaşın yok burada.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Daha link atmayı beceremiyorsun... Ayrıca adamın şarjı sıkıntılı ise umrumda değil. Zamanlayıcı tuttum bir kere. 1 saat 34 dakika...

Yani senin problemin o. Telefondan anlamayan biz değiliz sensin.

Ayrıca terbiyeni topla gel, askerlik arkadaşın yok burada.
Sizin gibi fanboylarla uğraşamayacağım.7 plusın 1,5 saatte şarj olduğu yalanına ancak sizin gibi fanboylar inanır.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Düzgün bir şekilde tartışmayı bilmediğiniz için konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...