faruksincar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 55
Merhaba arkadaşlar oyun videosu yayın ve render için sistem önerebilir misiniz vatan bilgisayardan olabilir inidirim var şuan şimdiden teşekkürler
Sistemde bişey anlamadım ama hocam sıfır takıntım yok 2. El alıyorum normalde ilk sıfır bilgisayarım olacak sıfırı 2. Elden daha uyguna geliyor şuan alan üstüne koyup satmaya calısıyorBiz alıyoruz zar zor 1800TL onlar alıyor 7000TL
DDR 4 ve sıfır takıntın yoksa 2.el toplayabilirsin.
Xenon x5680
X58 Anakart
16GB DDR 3 RAM
RTX 2080 Ti
Caguar 700W PSU
1TB Samsung Nvme SSD
Geri Kalanı Sana Kalmış
malesef bu ürünlerin çoğunun sıfırı yok ekran kartı psu kasa dışındaSistemde bişey anlamadım ama hocam sıfır takıntım yok 2. El alıyorum normalde ilk sıfır bilgisayarım olacak sıfırı 2. Elden daha uyguna geliyor şuan alan üstüne koyup satmaya calısıyor
Küçükken benim tetrisim bile yoktuYavaş yavaş, zamanı geldimi oluyor... Her şey zamana ve azme bakıyor, inanmak gerek, çalışmak gerek.
Eğer iş için kullanılacaksa 7000 tl o kadar da fazla sayılmaz, getirisi bi bakmışsın iyi bir çaba ile 1 yılda rahat amorti eder kendisini...
Bu işler kafa işi, biraz da çaba... Ama kurs veya eğitim programları veya videolarına da bakmak iyi olur diye düşünüyorum.Asgari ücret ile çalışıyorum. yani benim hem hayalim hemde youtube da bişeyler yapmak için alıyorum sırf keyif için değl)
hocam iş saatleri esnek olmadığı için alacağım bakalım çaba göstericez hayaller için teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Mevcut sistemim var İ3 7100 GTX 1050 Tİ var ama yayın render için düşük kalıyor.Bu işler kafa işi, biraz da çaba... Ama kurs veya eğitim programları veya videolarına da bakmak iyi olur diye düşünüyorum.
Kendimde toplayabilirim hocam hangi ürünleri farklı yerden alabiliriz akakçeden baktım en ucuz KDV indirimi ile beraber vatan diye gördüm fiyat araştırmam iyidir. aklımda RTX 2060 & AMD Ryzen 2700x var yatıyor aklımaSen güzel bi makinayı hakkediyorsun,dur biraz uğraşalım. Bi iki parçayı farklı yerlerden alsak takabilirmisin veya çevrende topluyabilecek birileri var mı.