7000 TL laptop önerisi

krall43557

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 7.000 TL ye laptop arıyorum birsürü laptop buldum ama nerdeyse hiçbirinde 10. Nesil işlemci yok siz bana 10.nesil işlemcili 7.000 TL fiyatında olan bir laptop onerirmisiniz
Genellikle ders yaparım ama bazen de valorant csgo gibi oyunlar da oynarım

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
tabii ders çalışıyorsunuz ama laptop yerine masaüstü almanızı öneririm çünkü herhangi bir ekran kartı yada işlemci değişikliği yapcaksanız 1000 Tane işlemci varsa 4 'ünü takabiliyorsunuz ve o 4'ü de 2. el olur ancak evet ders çalışıyorsunuz ama cs,valorant falanda katıyorsanız siz 7000 TL'ye pc toplasanız daha mantıklı ama ben yinede fikrimi belirtyim;

Excalibur G770 Öneririm iyi bilgisayar ders'de çalışmak ve oyun oynamak için güzel laptop

krall43557

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tabii ders çalışıyorsunuz ama laptop yerine masaüstü almanızı öneririm çünkü herhangi bir ekran kartı yada işlemci değişikliği yapcaksanız 1000 Tane işlemci varsa 4 'ünü takabiliyorsunuz ve o 4'ü de 2. el olur ancak evet ders çalışıyorsunuz ama cs,valorant falanda katıyorsanız siz 7000 TL'ye pc toplasanız daha mantıklı ama ben yinede fikrimi belirtyim;

Excalibur G770 Öneririm iyi bilgisayar ders'de çalışmak ve oyun oynamak için güzel laptop
Ben laptop istiyorum çünkü önümde lise ve üniversite var o zaman masaüstü alırım ama şuan olmaz

dali15378

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29

Bence excalibur alma via chipset ve kalitesiz