Xs yada Se 2020 den birini almanı tavsiye ederim.7000 tl bütçem var ve öğrenciyim alacağım iphonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır?
Xs yada Se 2020 den birini almanı tavsiye ederim.
Şuan için en mantıklı seçenek İphone 11.
Aceleniz yoksa 12 serisini bekleyin.
TeşekkürlerXs yada Se 2020 den birini almanı tavsiye ederim.
Başka önceliğiniz var mı? Mesela kamera,performans vs....7000 tl bütçem var ve öğrenciyim alacağım iphonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır?
Gönül 7+, mantık se diyor7000 tl bütçem var ve öğrenciyim alacağım iphonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır?
Beklentilerine göre değişkenlik gösterir Xs veya 11 alabilirsin ekran konusunda memnun olucaksan SE de alınır.7000 tl bütçem var ve öğrenciyim alacağım iphonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır?
Apple yada Spigenin ekranı koruyan kılıflarından alırsanız çerçeve kılıfla kapanıcağı için ekran kasa oranı artımış gibi bir izlenim veriyor ekran olarak 11 pro gibi oluyor nispeten11'e yöneleceksen eğer mağazada ürünü elinde görmeden alma derim. Çerçeveler aşırı kalın kimini rahatsız ediyor kimini etmiyor. Ben rahatsız olanlardanımeğer sen de rahatsız olursan XS'e yönelebilirsin ama kamera performansı konusunda 2 seri arasında ciddi farklar var onu da gözardı etmemelisin diye düşünüyorum. Sıkıntılı bir süreç karar verme süreci kolay gelsin diyorum
![]()
Spigen kullanırım genelde ama hiç o açıdan düşünmedim. Ama niyeyse hep elde duruş göz önünde bulundurulunca XR ve 11, XS 11 Pro'lara göre kalas gibi geliyor bana. O sebepten ötürü 11 almayıp 11 Pro'ya bütçeyi zorladım ben de.Apple yada Spigenin ekranı koruyan kılıflarından alırsanız çerçeve kılıfla kapanıcağı için ekran kasa oranı artımış gibi bir izlenim veriyor ekran olarak 11 pro gibi oluyor nispeten
Ekran ve performansBaşka önceliğiniz var mı? Mesela kamera,performans vs....
Ekran olarak iPhone XS çok daha iyi, performans olarak iPhone 11 daha iyi ama ikiside çok güçlü. iPhone XS öneririm.Ekran ve performans
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm fikirleriniz için teşekkürler
TeşekkürlerEkran olarak iPhone XS çok daha iyi, performans olarak iPhone 11 daha iyi ama ikiside çok güçlü. iPhone XS öneririm.
Bende xs öneririm. 2 3 yıl gitmez de 4 5 yıl giderTeşekkürler
Ekranda Xs çok daha iyi ama performansta da 11 çok daha iyi.Ekran ve performans
Tabikide bütçesi elveren için 11 pro ya da max daha iyi bir seçim elbette ama fiyat performans oranı olarak 11 daha önde.Spigen kullanırım genelde ama hiç o açıdan düşünmedim. Ama niyeyse hep elde duruş göz önünde bulundurulunca XR ve 11, XS 11 Pro'lara göre kalas gibi geliyor bana. O sebepten ötürü 11 almayıp 11 Pro'ya bütçeyi zorladım ben de.
Xs daha ucuza bulunabilir.iPhone 11 ya da biraz daha ekleyip XS alabilirsin.
iPhone 11 (6996 TL)Xs daha ucuz
iPhone 11 (6996 TL)
![]()
Apple iPhone 11 64GB 4GB Ram 6.1 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz Fiyatı - Trendyol
Apple iPhone 11 64GB Beyaz Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) Aksesuarlı Kutu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
iPhone XS (7150 TL)
![]()
Apple iPhone XS 64GB Uzay Grisi Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) - Trendyol
Apple iPhone XS 64GB Uzay Gri Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
illaki şu an dersen iphone xs tabiki.seni doya doya 2-3 sene götürür. bekleme şansın varsa iphone 12 al ve iphoneu deneyimlemenin son noktasına var. iphone 12 müthiş bir cihaz olacak gibi duruyor.7000 tl bütçem var ve öğrenciyim alacağım iphonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır?
7000 tl bütçem var ve öğrenciyim alacağım iphonu 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır?