7000 TL Butce Icin Android Onerisi

masum1koylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Merhaba arkadaslar. Baslikta da goruldugu uzere esim icin bu butce icinde kalacak sekilde bir Android telefon ariyoruz. Illa 7000 TL sinirina dayanmasi gerekmiyor. Onumuzdeki 4 sene kullanabilecegi, genelde sosyal medya, kamera, goruntulu konusma gibi seyler icin kullanabilecegi bir telefon ariyoruz. Onerileriniz, yardiminiz icin simdiden tesekkur ederiz.

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Evren Samanyolu Galaksisi Güneş Sistemi Dünya
Merhaba arkadaslar. Baslikta da goruldugu uzere esim icin bu butce icinde kalacak sekilde bir Android telefon ariyoruz. Illa 7000 TL sinirina dayanmasi gerekmiyor. Onumuzdeki 4 sene kullanabilecegi, genelde sosyal medya, kamera, goruntulu konusma gibi seyler icin kullanabilecegi bir telefon ariyoruz. Onerileriniz, yardiminiz icin simdiden tesekkur ederiz.
Kalan parayla banada alsaniza :)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
S10 lite,P30,Note 10 lite,Poco f2 pro.

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
F/P olarak ben yine Huawei cihazlar önereceğim.

NOT : Huawei çalışanı veya fanboyu değilim. :)
Sadece arayüz, kullandığı işlemci mimarisi, teknik özellikler ve uzun süreli kullanım açısından genelde öneriyorum.

masum1koylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Note 10+ S20 s20+ mı note 10 mi 10
Poco F2 Pro ve Oppo Reno 3 Pro memnun eder diye düşünüyorum.
S10 lite,P30,Note 10 lite,Poco f2 pro.
F/P olarak ben yine Huawei cihazlar önereceğim.

NOT : Huawei çalışanı veya fanboyu değilim. :)
Sadece arayüz, kullandığı işlemci mimarisi, teknik özellikler ve uzun süreli kullanım açısından genelde öneriyorum.
Soylediginiz cihazlari teker teker listeye aldim, tesekkur ederim. Biraz uzun bir inceleme aksami bizi bekliyor gibi :)

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Ben olsam 7000TL ye çıkınca android almazdım ki zaten aynı durumda android değil ios tercih ettim. Özellikle sosyal medyaya foto ve video atma konusunda ios daha iyi.
Ama siz bilirsiniz.
İsterseniz kullanıcı deneyimleri de verebilirim.

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Evren Samanyolu Galaksisi Güneş Sistemi Dünya
Exynosu Çinli firmalar da kullanacak haberin olsun hem exynos sorunlu degil
S20 plus ve S20 de çöp exynos 990,Note 10 plustada çöp exynos 9825 var.Konuyu açan kişiye sorunlu işlemcilere sahip cihazlar öneriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam 7000TL ye çıkınca android almazdım ki zaten aynı durumda android değil ios tercih ettim. Özellikle sosyal medyaya foto ve video atma konusunda ios daha iyi.
Ama siz bilirsiniz.
Tercih ettin zaten :D

xDalterx

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Neden andoid telefon? Eğer eşiniz sosyal medyada sık sık storyler , görseller , videolar paylaşıyorsa İOS su götürmez bir gerçeklikle bunu çok daha iyi yapıyor.Ayrıca iPhone alırsanız daha ömürlük bir cihaz olur hem androidler gibi 1-2 yıla kasma donma olmaz hem de satarken androidlerden daha fazla paraya satabilirsiniz. :)
Bende s10 lite , poco f2pro ve realme 7 proyu önerebilirim. (İmkanınız var ise orta segment değil daha üst segmentleri almalısınız bence)

Fark ettiyseniz kullanACAK demişsiniz yani gelecek zaman :)
Exynosu Çinli firmalar da kullanacak haberin olsun hem exynos sorunlu degil

Tercih ettin zaten :D
Daha bir kaç yıl boyunca Exynoslu telefonlar alınmaz.

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Ama siz bilirsiniz.
Andorid cihaz istemiş siz iphone aldınız diye herkes iphone almak zorunda değil.

enesenesbera

Doçent
Reaksiyon puanı
232
note 9 pro en iyi

masum1koylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Neden andoid telefon? Eğer eşiniz sosyal medyada sık sık storyler , görseller , videolar paylaşıyorsa İOS su götürmez bir gerçeklikle bunu çok daha iyi yapıyor.Ayrıca iPhone alırsanız daha ömürlük bir cihaz olur hem androidler gibi 1-2 yıla kasma donma olmaz hem de satarken androidlerden daha fazla paraya satabilirsiniz. :)
Bende s10 lite , poco f2pro ve realme 7 proyu önerebilirim. (İmkanınız var ise orta segment değil daha üst segmentleri almalısınız bence)

Fark ettiyseniz kullanACAK demişsiniz yani gelecek zaman :)

Daha bir kaç yıl boyunca Exynoslu telefonlar alınmaz.
Kendisi Android tercih ediyor. Size verdigi cevap da dizi film de izledigi icin ekrana onem veriyormus ?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Son düzenleme:

xDalterx

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Kendisi Android tercih ediyor. Size verdigi cevap da dizi film de izledigi icin ekrana onem veriyormus ?
O zaman ip11 serisini ve üst modelini es geçerek Xs öneriyorum :) Hem ekranı Oled hem mükemmel bir tasarıma sahip hem de ince. Ama tabiki de karar sizin ben sadece öneri yapıyorum ?

masum1koylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Xiaomi ve Realme'nin hangi modeli?
Yazmayi unutmusum.. realme 7pro ve xiaomi note 10 lite. Ancak bunlar biraz daha orta segment kaliyor gibi. Orta vadede degismek zorunda kalabiliriz gibi.

O zaman ip11 serisini ve üst modelini es geçerek Xs öneriyorum :) Hem ekranı Oled hem mükemmel bir tasarıma sahip hem de ince. Ama tabiki de karar sizin ben sadece öneri yapıyorum ?
Kesinlikle dikkate alacagiz. Onu da ekleyelim listeye. Tesekkur ederiz :)