7000-7500 tl ye iphone mi alnır android mi

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Radeevunuzu aldım hocam ; Özel Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi - Göz Hastalıkları Teşhis ve Tedavi

Çok daha iyi göreceksiniz sayemde. Teşekkür ederim ne demek
Görevimiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S6 ve Note 5 içinde aynısını dediler nedense. Ama 6S / Plus şu anda içinden geçiyor nedense.
Hadi ben de bir iyilik yapayım taksi parası benden. Giderken rahat gitsin.
Kendin ve diğer 11 avukatları için güzel bir şey yapmışsın.Tez zamanda göz sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.???
Seni gönderiyoruz.
Evet kullandım. 7 Plus kullandım 3 sene boyunca. Bana burdan senin gibi bir sürü Note 8 ve S8 önerisi geldi. Abim note 8 aldı ben 7 Plus. Daha sonra yanıma geldi. Hala bu telefon iade edilir mi diye.

Tamir parasını çıkardım yarın halledeceğim işimi telefon ile. Telefon daha 3 sene güncelleme ömrü var. 4 yıllık canavar hala orta-üst kademeye kafa tutuyor. 7. Yılında 7 Plus olduğu için yenisini alacağım. 3 sene daha kullanacağım telefonu. Eminimde yarı yolda bırakmayacak. Note 8 alanlar en son güncelleme almıyor diye telefonu satıyordu...
11 alıp geçmesi lazım konu sahibinin daha tartışmaya gerek yok bence.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Evet kullandım. 7 Plus kullandım 3 sene boyunca. Bana burdan senin gibi bir sürü Note 8 ve S8 önerisi geldi. Abim note 8 aldı ben 7 Plus. Daha sonra yanıma geldi. Hala bu telefon iade edilir mi diye.
Şu anda Mate 10 Pro kullanıyorum.İki yıl önce aldım.Performans ve stabilitesinden memnunum.Kardeşim 3,5 yıl S7 kullandı.Batarya dışında performans olsun, stabilte olsun bir şikayeti olmadı.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Şu anda Mate 10 Pro kullanıyorum.İki yıl önce aldım.Performans ve stabilitesinden memnunum.Kardeşim 3,5 yıl S7 kullandı.Batarya dışında performans olsun, stabilte olsun bir şikayeti olmadı.
En son 7 Plus ile bataryası çöp diye dalga geçiliyordu. S7'de hala batarya sıkıntısı varsa işi yaş. 7 Plus şarj konusunda iyi. Tabi Parlaklığı %100 kullanma fetişi olanlar dışında.

S7 mor çizgi sorunları yüzünden senesinin en kötü telefonu olmayı başardı. Bence övülcek bir tarafı yok. Birçok tanıdığım S7 kullanıyor ama o çizgi sorunundan 30 gününün 5'i o sorun için gidiyor.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
iphone11 in 64 gb alınabilyor yetersiz olur diye düşünüyorum android tarafında ne alınır veya ios da önerebilirsiniz
64 gb iphone 11 için yetersiz oldugnu düşünüyorum ama kullanan arkadaslar daha iyi bilgi verirler android almanı öneririm android olarakda s20 128 gb 6.999
Fiyat Mediamarkt'dan alınmıştır

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
En son 7 Plus ile bataryası çöp diye dalga geçiliyordu. S7'de hala batarya sıkıntısı varsa işi yaş. 7 Plus şarj konusunda iyi. Tabi Parlaklığı %100 kullanma fetişi olanlar dışında.

S7 mor çizgi sorunları yüzünden senesinin en kötü telefonu olmayı başardı. Bence övülcek bir tarafı yok. Birçok tanıdığım S7 kullanıyor ama o çizgi sorunundan 30 gününün 5'i o sorun için gidiyor.
Samsunglarda batarya sorunu maalesef var.S7 performans olsun stabilite olsun kardeşimi 1 gün üzmedi.Android bir cihazı 5 yıl performanslı kullanmak biraz kullanıcının elinde.Sen gereksiz programları devre dışı bırakıp, animasyonları 0,5x yapıp,her güncellemeye sazan gibi atlamazsan 5 yıl götürür niye götürmesin? Çok yanlış düşünüyorsun.

Hadi ben de bir iyilik yapayım taksi parası benden. Giderken rahat gitsin.

Seni gönderiyoruz.

11 alıp geçmesi lazım konu sahibinin daha tartışmaya gerek yok bence.
Size iyi muayeneler.Umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz.Konu sahibinin biraz aklı varsa 7500 TL yi 11 e vermez.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Samsunglarda batarya sorunu maalesef var.S7 performans olsun stabilite olsun kardeşimi 1 gün üzmedi.Android bir cihazı 5 yıl performanslı kullanmak biraz kullanıcının elinde.Sen gereksiz programları devre dışı bırakıp, animasyonları 0,5x yapıp,her güncellemeye sazan gibi atlamazsan 5 yıl götürür niye götürmesin? Çok yanlış düşünüyorsun.

Size iyi muayeneler.Umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz.Konu sahibinin biraz aklı varsa 7500 TL yi 11 e vermez.
Hala bahane arıyorsun. Sen bile kabul ettin apple önde diye.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Hala bahane arıyorsun. Sen bile kabul ettin apple önde diye.
Ben neyi kabul etmişim? Bataryadan bahsediyorsan batarya sorunu sadece Samsung cihazlarda var.Android Samsung dan ibaret mi? Kardeşim şu anda P30 kullanıyor.Bataryasından inanılmaz memnun.Uzun yıllar performanslı ve Bataryası iyi bir android cihaz kullanmak isteyen biri için alternatif çok fazla.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ben neyi kabul etmişim? Bataryadan bahsediyorsan batarya sorunu sadece Samsung cihazlarda var.Android Samsung dan ibaret mi? Kardeşim şu anda P30 kullanıyor.Bataryasından inanılmaz memnun.Uzun yıllar performanslı ve Bataryası iyi bir android cihaz kullanmak isteyen biri için alternatif çok fazla.
Alternatif fazla... 2 tane alternatif sunmuşsun. Hala androidde yapılan hatalara ragmen android önermekte ısrarcısın.

Son biri sözünü söyleyene kadar bu uzun sürecek. @Creative hocam en iyisini bilir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Alternatif fazla... 2 tane alternatif sunmuşsun. Hala androidde yapılan hatalara ragmen android önermekte ısrarcısın.

Son biri sözünü söyleyene kadar bu uzun sürecek. @Creative hocam en iyisini bilir.
S10 lite,P30 Pro,P30, Oneplus 8, Oneplus 8 Pro,Oppo **** X2,Oppo Reno 3 Pro.Haklısın 2 tane alternatif var.??

Son düzenleme:

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
ya ne bataryası kardeşim ben se 2020 kullanıyorum 1821 mah bataryasıyla 5.30 saat'e yakın ekran süresi veriyo ki iphone 11 bataryası çok daha fazla kullanıcıyı gün içinde hayatta üzmez

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
ya ne bataryası kardeşim ben se 2020 kullanıyorum 1821 mah bataryasıyla 5.30 saat'e yakın ekran süresi veriyo ki iphone 11 bataryası çok daha fazla kullanıcıyı gün içinde hayatta üzmez
Sen ne anlatıyorsun? Adam android tarafı bataryada sıkıntılı diyor bende diyorum ki android sadece Samsungdan ibaret değil.İphone 11 i eleştirdiğim noktalar var ama batarya bu noktalardan biri değil.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Sen ne anlatıyorsun? Adam android tarafı bataryada sıkıntılı diyor bende diyorum ki android sadece Samsungdan ibaret değil.İphone 11 i eleştirdiğim noktalar var ama batarya bu noktalardan biri değil.
androidin alınabilir tek markası oneplus diğerleri alınmaz samsung avrupa ve bazı ülkelere exynosla geliyo durumu ortada konuşmama gerek yok huawei desen ambargolu ben güvenipte almam o kadar para verip xiaomi desen yakın çevremde 4 kişi aldı ya birisinin dokunmatiği donuyo diğeri fotoğraf çekerken saçma sapan hata veriyo kimisi şarjda bıraktığında şarj kesilmiş oluyo vs... daha çok sayarım kronik hatalarını 4000 tl altına paran yoksa android almaktan başka zaten çaren yok ancak bütçen yukarıdaysa kusura bakmada iphone harici bişey almak enayilik oneplus'u ayrı tutuyorum yine belirttiğim gibi

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
androidin alınabilir tek markası oneplus diğerleri alınmaz samsung avrupa ve bazı ülkelere exynosla geliyo durumu ortada konuşmama gerek yok huawei desen ambargolu ben güvenipte almam o kadar para verip xiaomi desen yakın çevremde 4 kişi aldı ya birisinin dokunmatiği donuyo diğeri fotoğraf çekerken saçma sapan hata veriyo kimisi şarjda bıraktığında şarj kesilmiş oluyo vs... daha çok sayarım kronik hatalarını 4000 tl altına paran yoksa android almaktan başka zaten çaren yok ancak bütçen yukarıdaysa kusura bakmada iphone harici bişey almak enayilik oneplus'u ayrı tutuyorum yine belirttiğim gibi
Opponun **** X2 ile Reno 3 Pro modelleri batarya performansı, işlemci,yazılım olsun gayet iyi.Huawei tarafında ambargo var bu doğru ama bu ambargo P30 ile P30 Pro için geçerli değil.Samsung tarafında S10 lite var.Snapdragon 855 işlemci,8 gb ram ve 4500 mah Bataryası ile alınabilir.Xiaomi yi berbat yazılımdan dolayı yazmadım.11 fiyatına Oppo Reno 3 Pro, Oneplus 8 gibi cihazlar varken 11 e 7500 TL vermek bence mantıklı değil.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029

Biz değil sen gidiyorsun. Hadi yine iyisin bir kıyak daha yaptım.
ALKILIÇ Mini Dijital Saat Tarih Kronometre Göstergesi 45a003 | Trendyol
Benden sana hediye. Bir telefoncuda iphone 11 i şarj edip süresini ölçersin.
64 gb iphone 11 için yetersiz oldugnu düşünüyorum ama kullanan arkadaslar daha iyi bilgi verirler android almanı öneririm android olarakda s20 128 gb 6.999
Fiyat Mediamarkt'dan alınmıştır
64 yeterli.

11 e 7500 vermek gayet de mantıklı hem de en iyi seçim.

Adı sanı duyulmamış cihaz kullanmaktansa herkesin bildiği her anlamda iyi olan bir cihaz kullanmak daha mantklı.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Biz değil sen gidiyorsun. Hadi yine iyisin bir kıyak daha yaptım.
ALKILIÇ Mini Dijital Saat Tarih Kronometre Göstergesi 45a003 | Trendyol
Benden sana hediye. Bir telefoncuda iphone 11 i şarj edip süresini ölçersin.

64 yeterli.

11 e 7500 vermek gayet de mantıklı hem de en iyi seçim.

Adı sanı duyulmamış cihaz kullanmaktansa herkesin bildiği her anlamda iyi olan bir cihaz kullanmak daha mantklı.
Sen ve senin gibilere 7500 TL verip kazık yemeye meraklı olduğunuz için acıyorum.Sana ve diğer 11 fanboylarına iyi muayeneler.Yazık sizlere.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
Konu tartışmaya dönmüş eğer ben konu sahibi olsam sorduğuma pişman olurdum kafam daha çok karışırdı. Hatta konunun kilitlenmesini bile rica ederdim. Benim fikrimi soracak iseniz ben Iphone almam bana göre değil. Android'i istediğim gibi kullanabilirim daha fazla özelleştirilebilir ve telefon üzerinde hakimiyetim daha fazla. Sistemi beğenmezsem değiştirir, bir ton güzel özellik için eklemeler yaparım. güncelleme konusuna gelirsek; android cihazlar ölene kadar güncel kalabilir. Tek şart bootloader kilidi. O zaman her türlü bir Iphone'dan güncel kalırsınız. Tavsiyem yazılımlarına bakın Android-Ios arası farklar var hoşunuza giden arayüz'ün modellerine bakın.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
1 yıllık iPhone 11 deneyimim:

-Pili tipik iPhone gün sonunda şarja takıyorum.
-Elde gayet tutulabilir. Günlük kullanımda zorlamayan bir tasarımı var. (Obsesif değilsen gerçekten takılacak bir konu yok)
-Ekranı Amazon Prime-Netflix kullanan biri olarak gayet beni tatmin ediyor. Siyahları verme konusunda iPhone XS ile bir kez yanyana geldi. O zaman gerçekten siyahı tam veremediğini görüyorsun. Günlük kullanımda gerçekten gözüme batmıyor ama AMOLED cihazlarla yanyana gelince fark ediyorsun.
-Oyun performansına girmiyorum. Oyun konusunda tek düşmanın zamanla yine pil olacaktır. Performans konusunda edilecek bir söz olduğunu düşünmüyorum. Şarjda kullanmayan biri olarak ve çokta oyun oynamayan biri olarak Mobil veri de gün sonunda, şimdi evde çok takıltığımız zamanlar olduğu için Wi-Fi de 2 günde 1 şarj ediyorum Cihaz tam bir yaşında %95 pil sağlığında.
-Kameralar beni tatmin ediyor. Fenomen vs değilim zaten. Arka kamerada şöyle bir durum var bende forumdaki bir kullanıcı sayesinde fark ettim. Tele lens olmadığı için yazılımsal olarak portre çekiyor ve açılarınıza dikkat etmeniz lazım. Bazen Bütün vucudu bazen de açıdan kaynaklı (masaya dayalı bir kol hayal edin o kol kameraya tam geliyorsa dikkatli bakıldığında fark edilecek şekilde kolu biraz büyük çekiyor.) bazı hatalar olabiliyor. Fark edince galeride portre fotoğrafları filtreleyip inceledim. 2/64 portre fotoğrafım böyle çekilmiş. Değerlendirmesi size kalmış

İlk iPhone deneyimimi bu cihazla yaşıyorum. Günlük kullanım ve cihazla aramdaki iletişime önem veriyorum. Android kullanıcısıydım daha önce. Siri'nin yüklediğin uygulamalarla entegrasyonu bile iyi ki geçmişim dedirtti.
Gözünüzü seveyim, videolarda kabak tutar gibi yan yana tutulmuş telefon incelemelerinden ya da buralarda pixel ve cigolayt yarıştıran insanlardan uzak durun. Önce telefonu nasıl? Ne için? Hangi amaçla kullanacağınızı kendiniz belirleyin ve buna uygun modeller arasından seçim yapın. Aynı zamanda elinizde ne olmasını istediğinizde aklınızda bulsun örneğin şahsi fikrim tasarıma önem veren biri olarak iPhone 11 gözüme batmadığı gibi asla Oppo düşünmedim mesela, ara yüzünü gördüğüm gibi silmiştim listemden.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
iphone 11 almak daha mantıklı en az 5 yıl güncelleme var
Son Android güncellemesi Android 8 olan Mi 5 telefonum şu anda Android 11 ile çalışmakta. Bu yazılımın kerneli geliştirici tarafından o kadar güzel hazırlanmış ki 5 yıl önce çıkan (2016) bu telefon bu sayede PUBG gibi bir oyunu en üst düzey grafiklerle rahatça oynatabilmekte.
Son Android güncellemesi Android 4.4 Kitkat olan Tablete Android 10 kurdum ve çok güzel çalışmakta. Aradaki sürüm farkına bakar mısınız. Bırakın ne kadar sürüm fark ettiğini, Android 4.4 ten başlasak (son güncelleme versiyonu) yine bir Iphone güncellemelerinden fazla çıkıyor.

Önce telefonu nasıl? Ne için? Hangi amaçla kullanacağınızı kendiniz belirleyin ve buna uygun modeller arasından seçim yapın.
Çok doğru hocam. Stabil yazılım isteyen Oneplus modellerine bakmalıdır ya da göze hoş gelsin bol özellikli olsun diyen de Xiaomi bakabilir. Yine Ios sevenler de mutlaka Iphone modellerini gözden geçirmelidir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Fanboy olan ben değilim sizlersiniz.Biriniz Xiaomi avukatlığı yapar,biriniz 11 avukatlığı yapar.Bi bitmediniz.

1 yıllık iPhone 11 deneyimim:

-Pili tipik iPhone gün sonunda şarja takıyorum.
-Elde gayet tutulabilir. Günlük kullanımda zorlamayan bir tasarımı var. (Obsesif değilsen gerçekten takılacak bir konu yok)
-Ekranı Amazon Prime-Netflix kullanan biri olarak gayet beni tatmin ediyor. Siyahları verme konusunda iPhone XS ile bir kez yanyana geldi. O zaman gerçekten siyahı tam veremediğini görüyorsun. Günlük kullanımda gerçekten gözüme batmıyor ama AMOLED cihazlarla yanyana gelince fark ediyorsun.
-Oyun performansına girmiyorum. Oyun konusunda tek düşmanın zamanla yine pil olacaktır. Performans konusunda edilecek bir söz olduğunu düşünmüyorum. Şarjda kullanmayan biri olarak ve çokta oyun oynamayan biri olarak Mobil veri de gün sonunda, şimdi evde çok takıltığımız zamanlar olduğu için Wi-Fi de 2 günde 1 şarj ediyorum Cihaz tam bir yaşında %95 pil sağlığında.
-Kameralar beni tatmin ediyor. Fenomen vs değilim zaten. Arka kamerada şöyle bir durum var bende forumdaki bir kullanıcı sayesinde fark ettim. Tele lens olmadığı için yazılımsal olarak portre çekiyor ve açılarınıza dikkat etmeniz lazım. Bazen Bütün vucudu bazen de açıdan kaynaklı (masaya dayalı bir kol hayal edin o kol kameraya tam geliyorsa dikkatli bakıldığında fark edilecek şekilde kolu biraz büyük çekiyor.) bazı hatalar olabiliyor. Fark edince galeride portre fotoğrafları filtreleyip inceledim. 2/64 portre fotoğrafım böyle çekilmiş. Değerlendirmesi size kalmış

İlk iPhone deneyimimi bu cihazla yaşıyorum. Günlük kullanım ve cihazla aramdaki iletişime önem veriyorum. Android kullanıcısıydım daha önce. Siri'nin yüklediğin uygulamalarla entegrasyonu bile iyi ki geçmişim dedirtti.
Gözünüzü seveyim, videolarda kabak tutar gibi yan yana tutulmuş telefon incelemelerinden ya da buralarda pixel ve cigolayt yarıştıran insanlardan uzak durun. Önce telefonu nasıl? Ne için? Hangi amaçla kullanacağınızı kendiniz belirleyin ve buna uygun modeller arasından seçim yapın. Aynı zamanda elinizde ne olmasını istediğinizde aklınızda bulsun örneğin şahsi fikrim tasarıma önem veren biri olarak iPhone 11 gözüme batmadığı gibi asla Oppo düşünmedim mesela, ara yüzünü gördüğüm gibi silmiştim listemden.
iPhone 11 dezavantajları baz alındığında 7500 TL yi haketmiyor.5500-6000 TL bandında satılsa dezavantajlarına rağmen olabilir.7500 TL yi tasarım özürlü,vasat bir ekrana vermem.11 in ekranındaki defoları Netflix den yüksek çözünürlüklü bir film izlediğinde yada aşırı güneşli bir ortama çıktığında anlıyorsun.11 in ekranını bana savunma.Yıl olmuş 2021 hd ips panel koyuyor.Bunu bir insanın savunması için aklından zoru olması lazım.Batarya olayına gelince ben 11 in Batarya performansını bugüne kadar eleştirmedim.Kendim 8 plus kullandığım dönemde Apple'ın işlemci ve batarya yazılımının iyi olmasından dolayı memnun kalmıştım.Benim bataryada eleştirdiğim nokta şarj olma süresi.3 saatte şarj oluyor.7500 TL verip 3 saat beklemek hoşuna mı gidiyor? Oyun olayına gelince sen şimdi işlemci ve fps degerlerine bakıp İphone11 in oyun performansına en iyisi dersin.Sana bir detay anlatayım.İphone lar oyun konusunda androidler kadar iyi değil.O beğenmediğin Oppo Reno 3 Pro yada **** X2 cihazlarında termal soğutma sistemi var.Sen İphone11 de Pugb yi en ağır ayarlarda 30 dk dan fazla oynadığın zaman cihaz anormal derecede ısınıyor.Bu ısınma eli yakacak boyuta geliyor.Aşırı ısınmadan dolayı 11 de 30 dk sonra oyundan çıkmak zorunda kalıyorsun.Oppo **** X2 de termal soğutma sistemi olduğu için hem 11 kadar Pugb de FPS veriyor hemde aşırı ısınma olmadan oyuna devam edebiliyorsun.Kamera olayına gelince 11 in Kamerasında iyi olduğu noktalar var ama yetersiz kaldığı noktalarda var.Telephoto olmadığı için portre çekimlerinde saçmalıyor.Optik zoom yok.5x digital zoom var.Fotoğraf olayında zoom çok önemli olmasada videoda zoom önemli.Ana kamera deepfusion denilen teknoloji yüzünden 4 saniye fotoğrafı işliyor.Senin begenmediğin Oppo cihazı gece her ortamda büyük sensör sayesinde çok iyi fotoğraf cekebiliyor.İphone 11 de pozlama yapmadan (Gece modu) gece iyi fotoğraf çekemiyorsun.Beğenmedigin Oppo Reno 3 Pro 6000 TL ye sana 90hz ekran hızı sunuyor.7500 TL ye satılan 11 in ekran hızı 60hz.Oppo Reno 3 Pro nun ekran kalitesi güneşli ortamda 819 nite kadar çıkabiliyor.İphone 11 de bu rakam 450 nit.Kusura bakma 7500 TL ye Oneplus,Oppo gibi firmalar bana çok iyi teknolojiler sunarken bir sürü defosu olan 11 e 7500 TL verilmesini doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Fanboy olan ben değilim sizlersiniz.Biriniz Xiaomi avukatlığı yapar,biriniz 11 avukatlığı yapar.Bir bitmediniz.

iPhone 11 dezavantajları baz alındığında 7500 TL yi haketmiyor.5500-6000 TL bandında olsa olabilir.7500 TL yi tasarım özürlü,vasat bir ekrana vermem.11 in ekranındaki defoları Netflix den yüksek çözünürlüklü bir film izlediğinde yada aşırı güneşli bir ortama çıktığında anlıyorsun.11 in ekranını bana savunma.Yıl olmuş 2021 hd ips panel koyuyor.Bunu bir insanın savunması için aklından zoru olması lazım.Batarya olayına gelince ben 11 in Batarya performansını bugüne kadar eleştirmedim.Kendim 8 plus kullandığım dönemde Apple'ın işlemci ve batarya yazılımının iyi olmasından dolayı memnun kalmıştım.Benim bataryada eleştirdiğim nokta şarj olma süresi.3 saatte şarj oluyor.7500 TL verip 3 saat beklemek hoşuna mı gidiyor? Oyun olayına gelince sen şimdi işlemci ve fps degerlerine bakıp İphone11 in oyun performansına en iyisi dersin.Sana bir detay anlatayım.İphone lar oyun konusunda androidler kadar iyi değil.O beğenmediğin Oppo Reno 3 Pro yada **** X2 cihazlarında termal soğutma sistemi var.Sen İphone11 de Pugb yi en ağır ayarlarda 30 dk dan fazla oynadığın zaman cihaz anormal derecede ısınıyor.Bu ısınma eli yakacak boyuta geliyor.Aşırı ısınmadan dolayı 11 de 30 dk sonra oyundan çıkmak zorunda kalıyorsun.Oppo **** X2 de termal soğutma sistemi olduğu için hem 11 kadar Pugb de FPS veriyor hemde aşırı ısınma olmadan oyuna devam edebiliyorsun.Kamera olayına gelince 11 in Kamerasında iyi olduğu noktalar var ama yetersiz kaldığı noktalarda var.Telephoto olmadığı için portre çekimlerinde saçmalıyor.Optik zoom yok.5x digital zoom var.Fotoğraf olayında zoom çok önemli olmasada videoda zoom önemli.Ana kamera deepfusion denilen teknoloji yüzünden 4 saniye fotoğrafı işliyor.Senin begenmediğin Oppo cihazı gece her ortamda büyük sensör sayesinde çok iyi fotoğraf cekebiliyor.İphone 11 de pozlama yapmadan (Gece modu) gece iyi fotoğraf çekemiyorsun.Beğenmedigin Oppo Reno 3 Pro 6000 TL ye sana 90hz ekran hızı sunuyor.7500 TL ye satılan 11 in ekran hızı 60hz.Oppo Reno 3 Pro nun ekran kalitesi güneşli ortamda 819 niye kadar çıkabiliyor.İphone 11 de bu rakam 450 nit Kusura bakma 7500 TL ye Oneplus,Oppo gibi firmalar bana çok iyi teknolojiler sunarken bir sürü defosu olan 11 e 7500 TL verilmesini doğru bulmuyorum.
Sen önce adabını takın arkadaşım. Birşey savunmadım. Tamamen kişisel tecrübelerden yola çıktım. Kendi deneyimimi anlattım. Kötü olan şeyinin kötü olduğunu, düzgün çalışmayan şeyleri de gayet yazdım. Foruma eli sopalı bir mod lazım hem haterlar hemde fanboylar için. Birde komiksiniz elimde kullandığım iPhone'un PUBG de Wild Rift te ne kadar ısınıp ısınmadığını oyundan çıktım mı çıkmadım mı ben bilirim. Gözüme inanırım.

Bunun yanında Türkçe derslerinde zamanımızda "Okuduğumuzu anladık mı?" diye başlık altında sorular vardı. Kalktı onlar herhalde. Kişisel görüşüm deyip tasarıma önem veririm deyip karşıdan bile bakınca bana tiksinç gelen Oppo arayüzünü gördüğüm gibi listemden çıkarttım dedim.
Konu sahibi iPhone 11 mi başka telefon mu demiş. Fikir vermesi açısından kendi 1 yıllık deneyimimi beğenip beğenmediğim noktaları yazdım. Kullanmadığım mal hakkında neden konuşayım. Sizede tavsiye ederim. Tam uzak durunuz dediğim kişisiniz burada.

Kuru gürültü eleştiri yapacaksak; Oturun Android 12 çıkarken 11 güncellemesi alın, iOS bu yıl doğrudan veri güvenliğini kullanıcının insafına bırakırken içinde ne üdü belirsiz spyware yüklü çinli telefonları kullanın, başta Xiaomi olmak üzere (yine kişisel deneyimim ve belki de şanssızlığım) bir güncelleme ile iki bug düzeltip, iki tane ekleyen güncellemeler alıp size 2021 de adam gibi telefon tecrübesi yaşatmayan, hala MIUI arayüzünden ortadan kesik Facebook bildirimi görmenizi sağlayan, mekanik ön kamera koyup bunda senkronizasyon sorunu yaşatan markalarla devam edin.

Son düzenleme:

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Sen önce adabını takın arkadaşım. Birşey savunmadım. Tamamen kişisel tecrübelerden yola çıktım. Kendi deneyimimi anlattım. Kötü olan şeyinin kötü olduğunu, düzgün çalışmayan şeyleri de gayet yazdım. Foruma eli sopalı bir mod lazım hem haterlar hemde fanboylar için. Birde komiksiniz elimde kullandığım iPhone'un PUBG de Wild Rift te ne kadar ısınıp ısınmadığını oyundan çıktım mı çıkmadım mı ben bilirim. Gözüme inanırım.

Bunun yanında Türkçe derslerinde zamanımızda "Okuduğumuzu anladık mı?" diye başlık altında sorular vardı. Kalktı onlar herhalde. Kişisel görüşüm deyip tasarıma önem veririm deyip karşıdan bile bakınca bana tiksinç gelen Oppo arayüzünü gördüğüm gibi listemden çıkarttım dedim.
Konu sahibi iPhone 11 mi başka telefon mu demiş. Fikir vermesi açısından kendi 1 yıllık deneyimimi beğenip beğenmediğim noktaları yazdım. Kullanmadığım mal hakkında neden konuşayım. Sizede tavsiye ederim. Tam uzak durunuz dediğim kişisiniz burada.
Ben de diyorum kullanmadığın cihaz hakkında boşa sallama diye. 3 saatte şarj oluyor diyor hiç şarj etti mi acaba. Tasarımın göreceli olduğunu bilmiyor.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ben de diyorum kullanmadığın cihaz hakkında boşa sallama diye. 3 saatte şarj oluyor diyor hiç şarj etti mi acaba. Tasarımın göreceli olduğunu bilmiyor.

YouTube da testler var.Forumlarda kullanıcı yorumları var.Hala kullanmadığın diyorsun.11 i kullandım.Tasarımın göreceli olması olayı 11 için geçerli değil.Sen ve senin gibi fanboylarla uğraşamayacağım.Yağlı kazık 11 le size mutluluklar.???

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
YouTube da testler var.Forumlarda kullanıcı yorumları var.Hala kullanmadığın diyorsun.11 i kullandım.Tasarımın göreceli olması olayı 11 için geçerli değil.Sen ve senin gibi fanboylarla uğraşamayacağım.Yağlı kazık 11 le size mutluluklar.???
Kullandıysan da gözünde sıkıntı var sen randevuya git en iyisi. İşine gelmeyince uğraşamam. Asıl fanboy sensin.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Kuru gürültü eleştiri yapacaksak; Oturun Android 12 çıkarken 11 güncellemesi alın, iOS bu yıl doğrudan veri güvenliğini kullanıcının insafına bırakırken içinde ne üdü belirsiz spyware yüklü çinli telefonları kullanın, başta Xiaomi olmak üzere (yine kişisel deneyimim ve belki de şanssızlığım) bir güncelleme ile iki bug düzeltip, iki tane ekleyen güncellemeler alıp size 2021 de adam gibi telefon tecrübesi yaşatmayan, hala MIUI arayüzünden ortadan kesik Facebook bildirimi görmenizi sağlayan, mekanik ön kamera koyup bunda senkronizasyon sorunu yaşatan markalarla devam edin.
Bu forumda Xiaomiyi yerden yere vuranlardan biride benim.Bende iyiye iyi kötüye kötü diyen insanım.Benim sana kızdığım nokta Netflix de ekranını yeterli buldum.Yeterli diye bir şey yok.7500 TL verilen bir cihazın ekranı ya iyi olmalı yada çok iyi olmalı.Ben İphone11 i fiyatına ve sunduklarına göre beğenmiyorum.5500 TL olsa senin gibi bakar o ekrana ok derdim ama 7500 TL verdikten sonra tasarım ve ekran olayının iyi olmasını beklerim ki bu benim en doğal hakkım.Güncelleme olayına gelince emin ol zerre umrumda değil.Apple 5 yıl veriyorda ne oluyor? Cihazların batarya performansı düşüyor.8 plus ios 11 de wifide 10 saat ekran süresi veriyordu.İos 13 de wifide 7,5 saat ekran süresi veriyor.Apple ın fazla güncelleme vermesi bir avantaj değil.Zararlı yazılım olayını ilk defa duyuyorum.Oneplus,Oppo gibi markaları dünyada birçok insan kullanıyor.Öyle bir şey olsa bu firmalara dava açılırdı.

Son düzenleme:

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
Bu şekilde tartışarak bir yere varamayız, sanki siyasi parti konuşuluyor. Amacımız konu sahibine yardımda bulunmak olmalı. Bu şekilde sağlıklı bir öneride bulunamayız. Sürekli aynı mesajlar çünkü amaç birbirinize tuttuğunuz tarafın üstünlüğünü kanıtlamak. Böylece aslında yardımdan çok zararımız oluyor. Herkes nazikçe neden o modeli hangi üstünlüklerinden dolayı seçeceğini dile getirirse 'konu sahibine' gerçekten daha faydalı olur ki amacımız konu sahibine yardımcı olmak tartışmak değil.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bu şekilde tartışarak bir yere varamayız, sanki siyasi parti konuşuluyor. Amacımız konu sahibine yardımda bulunmak olmalı. Bu şekilde sağlıklı bir öneride bulunamayız. Sürekli aynı mesajlar çünkü amaç birbirinize tuttuğunuz tarafın üstünlüğünü kanıtlamak. Böylece aslında yardımdan çok zararımız oluyor. Herkes nazikçe neden o modeli hangi üstünlüklerinden dolayı seçeceğini dile getirirse 'konu sahibine' gerçekten daha faydalı olur ki amacımız konu sahibine yardımcı olmak tartışmak değil.
Ben 11 niye alınmaz? Anlatıyorum.Adamlar yok android fanboyu,yok 11 düşmanı.Adam şu mantığı kuramıyor.7500 TL yi hd ips ekrana vermek ne kadar doğru? Şu soruyu bile soramıyorlar kendilerine.