Laufeyson
Rektör
Hadi ben de bir iyilik yapayım taksi parası benden. Giderken rahat gitsin.Radeevunuzu aldım hocam ; Özel Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi - Göz Hastalıkları Teşhis ve Tedavi
Çok daha iyi göreceksiniz sayemde. Teşekkür ederim ne demek
Görevimiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
S6 ve Note 5 içinde aynısını dediler nedense. Ama 6S / Plus şu anda içinden geçiyor nedense.
Seni gönderiyoruz.Kendin ve diğer 11 avukatları için güzel bir şey yapmışsın.Tez zamanda göz sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.???
11 alıp geçmesi lazım konu sahibinin daha tartışmaya gerek yok bence.Evet kullandım. 7 Plus kullandım 3 sene boyunca. Bana burdan senin gibi bir sürü Note 8 ve S8 önerisi geldi. Abim note 8 aldı ben 7 Plus. Daha sonra yanıma geldi. Hala bu telefon iade edilir mi diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamir parasını çıkardım yarın halledeceğim işimi telefon ile. Telefon daha 3 sene güncelleme ömrü var. 4 yıllık canavar hala orta-üst kademeye kafa tutuyor. 7. Yılında 7 Plus olduğu için yenisini alacağım. 3 sene daha kullanacağım telefonu. Eminimde yarı yolda bırakmayacak. Note 8 alanlar en son güncelleme almıyor diye telefonu satıyordu...