Erenist2020
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 7,299
Güzel kardeşim 11 in tek dezavantajı tasarım mı? Hadi tasarımı geçtim.Sene olmuş 2020 hd ips ekran nedir ya? İnsan koymaya utanır.Telephoto yok.Keşke ultra geniş açı yerine Telephoto olsaydı.Porte ile zoom olayı sıkıntılı.Kutudan hızlı şarj cihazı çıkmıyor.7500 TL verdiğin cihaz 3 saatte şarj oluyor.Stereo hoparlör desen ses seviyesi düşük.Note 10 plus ın stereo hoparlörü ile yüzleşen bir insan 11 dekine stereo hoparlör demez.Kameranın 4 saniye fotoğrafı işlemesi ayrı bir rezalet.Kusura bakmada bu kadar defolu bir cihaza konuyu açan 7500 TL verip sağlam kazık yemek istiyorsa kendi bilir.Şimdiden afiyet olsun derim.@Erenist2020 bazı konularda sana katılıyorum bazılarında katılmıyorum tasarım herkese göre değişkenlik gösterebilir size göre rezalet olabilir bu sizin kendi görüşünüz tuğla gibi demişsin tuğla gibi olduğunu düşünmüyorum ondma çok daha fazla ağır teller var. Bana sorsanız alır mısınız diye ben almam iphone 11 çünkü 7500 TL verip ıps ve pikselleri neredeyse sayılabilen bir ekrana sahip olmak istemezdim tek nedenim bu olurdu bu kadar para verip ekranı çöp olması