TheMedusa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
iphone11 in 64 gb alınabilyor yetersiz olur diye düşünüyorum android tarafında ne alınır veya ios da önerebilirsiniz
ios bence en iyisi birazdaha para biriktirip alınabilir
İphone 11 al geç.iphone11 in 64 gb alınabilyor yetersiz olur diye düşünüyorum android tarafında ne alınır veya ios da önerebilirsiniz
??? Sesli güldüm.
Oneplus 8,Oppo reno 3 pro bu cihazlardan kafana yatanı al.iphone11 in 64 gb alınabilyor yetersiz olur diye düşünüyorum android tarafında ne alınır veya ios da önerebilirsiniz
-ıPhone 11 joined the chatOneplus 8,Oppo reno 3 pro bu cihazlardan kafana yatanı al.
Bu ne şimdi? Türkçe yazsana.-ıPhone 11 joined the chat
Iphone 11 gibi bir seçenek var iken sadece Reno 3 ve OnePlus 8 önermek yanlışdır.Bu ne şimdi? Türkçe yazsana.
Iphone 11 gibi bir seçenek var iken sadece Reno 3 ve OnePlus 8 önermek yanlışdır.
Yine başladık...11 gibi bir tuğla varken Oneplus 8 yada Oppo reno 3 pro niye alsın dimi? ??? çok merak ediyorum sen ne içiyorsun? 11 in rezalet tasarımına,vasat ekranına 7500 TL verip adama kazık yedirmeye niyetlisin.Bravo sana???
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 gibi bir tuğla varken Oneplus 8 yada Oppo reno 3 pro niye alsın dimi? ??? çok merak ediyorum sen ne içiyorsun? 11 in rezalet tasarımına,vasat ekranına 7500 TL verip adama kazık yedirmeye niyetlisin.Bravo sana???
Buna da android fanboyu diyorlar herhalde ? A0.1 türkçeni tekrar et birde. Ne dediğimi anlamamışsın sen. Bir daha adam akıllı oku öyle yorum yap.11 gibi bir tuğla varken Oneplus 8 yada Oppo reno 3 pro niye alsın dimi? ??? çok merak ediyorum sen ne içiyorsun? 11 in rezalet tasarımına,vasat ekranına 7500 TL verip adama kazık yedirmeye niyetlisin.Bravo sana???
Buralara dekan olarak gelmişsin, ama hala bir yorumu doğru dürüst anlamayı başaramıyorsun. Bravo sana ?11 gibi bir tuğla varken Oneplus 8 yada Oppo reno 3 pro niye alsın dimi? ??? çok merak ediyorum sen ne içiyorsun? 11 in rezalet tasarımına,vasat ekranına 7500 TL verip adama kazık yedirmeye niyetlisin.Bravo sana???
Buna da android fanboyu diyorlar herhalde ? A0.1 türkçeni tekrar et birde. Ne dediğimi anlamamışsın sen. Bir daha adam akıllı oku öyle yorum yap.
Buralara dekan olarak gelmişsin, ama hala bir yorumu doğru dürüst anlamayı başaramıyorsun. Bravo sana ?
Android fanboyu değilim.Gerçekçiyim.Bu forumda android cihazda önerdim, İphone da önerdim.Teknolojiden anlayan, akıllı bir insan İphone11 in 7500 TL etmeyeceğini bilir.7500 TL ver rezalet tasarım,vasat bir ekran, hızlı şarj cihazı olmaması, Telephoto olmadığı için zoom ve portrede beklentilerin altında kalması,ses seviyesi düşük stereo hoparlör,4 saniye fotoğrafı işleyen ana Kamera.Bu kadar dezavantaja bir insan niye 7500 TL versin? Oneplus 8, Oppo Reno 3 Pro,Note 10 plus bu cihazların hepsi kalite olarak 11 den kat ve kat daha iyi cihazlar.Kaliteli bir cihaz kullanmak varken sırf ios var diye niye defoları fazla olup kazık fiyattan satılan bir cihaz alıp kullansın?Buna da android fanboyu diyorlar herhalde ? A0.1 türkçeni tekrar et birde. Ne dediğimi anlamamışsın sen. Bir daha adam akıllı oku öyle yorum yap.
Buralara dekan olarak gelmişsin, ama hala bir yorumu doğru dürüst anlamayı başaramıyorsun. Bravo sana ?
Komik, gerçekten komik. Hiç güncellemeden bahsetmemişsin ona ne oldu? Dur tahmin edeyim, android 2 yıl sonra güncellemeyi kesecekAndroid fanboyu değilim.Gerçekçiyim.Bu forumda android cihazda önerdim, İphone da önerdim.Teknolojiden anlayan, akıllı bir insan İphone11 in 7500 TL etmeyeceğini bilir.7500 TL ver rezalet tasarım,vasat bir ekran, hızlı şarj cihazı olmaması, Telephoto olmadığı için zoom ve portrede beklentilerin altında kalması,ses seviyesi düşük stereo hoparlör,4 saniye fotoğrafı işleyen ana Kamera.Bu kadar dezavantaja bir insan niye 7500 TL versin? Oneplus 8, Oppo Reno 3 Pro,Note 10 plus bu cihazların hepsi kalite olarak 11 den kat ve kat daha iyi cihazlar.Kaliteli bir cihaz kullanmak varken sırf ios var diye niye defoları fazla olup kazık fiyattan satılan bir cihaz alıp kullansın?
Android fanboyu değilim.Gerçekçiyim.Bu forumda android cihazda önerdim, İphone da önerdim.Teknolojiden anlayan, akıllı bir insan İphone11 in 7500 TL etmeyeceğini bilir.7500 TL ver rezalet tasarım,vasat bir ekran, hızlı şarj cihazı olmaması, Telephoto olmadığı için zoom ve portrede beklentilerin altında kalması,ses seviyesi düşük stereo hoparlör,4 saniye fotoğrafı işleyen ana Kamera.Bu kadar dezavantaja bir insan niye 7500 TL versin? Oneplus 8, Oppo Reno 3 Pro,Note 10 plus bu cihazların hepsi kalite olarak 11 den kat ve kat daha iyi cihazlar.Kaliteli bir cihaz kullanmak varken sırf ios var diye niye defoları fazla olup kazık fiyattan satılan bir cihaz alıp kullansın?
Anca gülmesini bilirsin.Sen ve senin gibi 11 avukatlarından sıkıldım.Tek yaptığınız 7500 TL lik yağlı kazığı savunmak.Yine başladık...
Evet geldi oneplus fanboyu.11 gibi bir tuğla varken Oneplus 8 yada Oppo reno 3 pro niye alsın dimi? ??? çok merak ediyorum sen ne içiyorsun? 11 in rezalet tasarımına,vasat ekranına 7500 TL verip adama kazık yedirmeye niyetlisin.Bravo sana???
11 gibi bir tuğla varken Oneplus 8 yada Oppo reno 3 pro niye alsın dimi? ??? çok merak ediyorum sen ne içiyorsun? 11 in rezalet tasarımına,vasat ekranına 7500 TL verip adama kazık yedirmeye niyetlisin.Bravo sana???
Valla aynı fikirdeyim. Ne anlatsa aynı şeyi savunacak. Yazdıklarımı okursan anlarsın.Evet geldi oneplus fanboyu.
Sana ne desek boş sen anlamıyorsun zaten.
Konu sahibi arkadaş bari sana inanıp pişman olmasın.
İphone 11 gayet iyidir tuğla diyenin elleri minicik ve tasarım anlayışı yok. Ayrıca zaman tutmayı da tam bilmiyor.
Güncelleme konusunda sana gülüyorum.Sen ve senin gibiler şunu bilmiyor.Apple güncelleme vermek zorunda.Güncelleme vermediği zaman Instagram, Twitter gibi sosyal medya uygulamaları çalışmaz.Apple ın verdiği güncellemelerde bitiş sürümü dışında her güncellemede batarya performansı düşüyor.Android tarafında güncelleme almak mecburi değil.2 yıl diyorsun istiyorsan kutudan çıkan sürüm ile kullan.5-6 yıl sana karışan yok.Ortaya koyduğun şey o kadar saçma ki.Güncelleme konusunda Apple'ın fazla sunması bir avantaj değil.Komik, gerçekten komik. Hiç güncellemeden bahsetmemişsin ona ne oldu? Dur tahmin edeyim, android 2 yıl sonra güncellemeyi kesecekkomiksin gerçekten. Ben OnePlus 8 pro veya Reno 3 kötü demiyorum, gerçekten güzel telefonlar. Ama Iphone 11 de bu listede bulunur. Kendiside uzun ömürlü daha iyi performans verecek bir telefon. Bunu tabi anlatana kadar uzun sürecek.
rezalet tasarım derken ? ben cok sevdim tasarımı. ekranın uzerinde nokta olmasındansa çentik olsun bence. note 10 plus ın neresini savunuyorsun note 10 plus , xs den kötü sen 11 ile karşılaştırıyorsun note10 seneye son güncellemesini alacak sen daha 5 sene güncel olacak telefondan iyi diyorsun .Android fanboyu değilim.Gerçekçiyim.Bu forumda android cihazda önerdim, İphone da önerdim.Teknolojiden anlayan, akıllı bir insan İphone11 in 7500 TL etmeyeceğini bilir.7500 TL ver rezalet tasarım,vasat bir ekran, hızlı şarj cihazı olmaması, Telephoto olmadığı için zoom ve portrede beklentilerin altında kalması,ses seviyesi düşük stereo hoparlör,4 saniye fotoğrafı işleyen ana Kamera.Bu kadar dezavantaja bir insan niye 7500 TL versin? Oneplus 8, Oppo Reno 3 Pro,Note 10 plus bu cihazların hepsi kalite olarak 11 den kat ve kat daha iyi cihazlar.Kaliteli bir cihaz kullanmak varken sırf ios var diye niye defoları fazla olup kazık fiyattan satılan bir cihaz alıp kullansın?
Daha konuşmayacağım. Yani fanboy olup birde tabiri caiz ise Iphone 11'e b*k atmayı seviyorsun. Ne desen boş, ne desek boş. Arkadaş inanmasa bari sana. Doğru yolu bulacak.Güncelleme konusunda sana gülüyorum.Sen ve senin gibiler şunu bilmiyor.Apple güncelleme vermek zorunda.Güncelleme vermediği zaman Instagram, Twitter gibi sosyal medya uygulamaları çalışmaz.Apple ın verdiği güncellemelerde bitiş sürümü dışında her güncellemede batarya performansı düşüyor.Android tarafında güncelleme almak mecburi değil.2 yıl diyorsun istiyorsan kutudan çıkan sürüm ile kullan.5-6 yıl sana karışan yok.Ortaya koyduğun şey o kadar saçma ki.Güncelleme konusunda Apple'ın fazla sunması bir avantaj değil.
Dedi 11 avukatı.??? Sen beni eleştiren kadar bir kendine bak.Forumda orta seviye cihaz alacağım diye konu açtın,Se 2020 ye yükseldin,gittin 7500 TL lik yağlı kazık 11 i aldın.Evet geldi oneplus fanboyu.
İphone 11 gayet iyidir tuğla diyenin elleri minicik ve tasarım anlayışı yok. Ayrıca zaman tutmayı da tam bilmiyor.
Dedi 11 avukatı.??? Sen beni eleştiren kadar bir kendine bak.Forumda orta seviye cihaz alacağım diye konu açtın,Se 2020 ye yükseldin,gittin 7500 TL lik yağlı kazık 11 i aldın.Evet geldi oneplus fanboyu.
Benim ne aldığım seni ilgilendirmiyor ben sana telefonun ne diyor muyum?Dedi 11 avukatı.??? Sen beni eleştiren kadar bir kendine bak.Forumda orta seviye cihaz alacağım diye konu açtın,Se 2020 ye yükseldin,gittin 7500 TL lik yağlı kazık 11 i aldın.
Dedi 11 avukatı.??? Sen beni eleştiren kadar bir kendine bak.Forumda orta seviye cihaz alacağım diye konu açtın,Se 2020 ye yükseldin,gittin 7500 TL lik yağlı kazık 11 i aldın.
Sen bu tasarımı sevdiysen senin gözlerde ciddi bir sorun var.En yakın zamanda göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim.Note 10 plus 11 den kat ve kat daha iyi bir cihaz.Güncelleme konusunda daha önce yazdım.Çok güncelleme olması bir avantaj değil ve firmalar planlı eskitme yapıyor.Apple ın sana sunduğu güncellemeler batarya performansını olumsuz etkiliyor.Denemesi bedava.rezalet tasarım derken ? ben cok sevdim tasarımı. ekranın uzerinde nokta olmasındansa çentik olsun bence. note 10 plus ın neresini savunuyorsun note 10 plus , xs den kötü sen 11 ile karşılaştırıyorsun note10 seneye son güncellemesini alacak sen daha 5 sene güncel olacak telefondan iyi diyorsun .![]()
Sen bu tasarımı sevdiysen senin gözlerde ciddi bir sorun var.En yakın zamanda göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim.Note 10 plus 11 den kat ve kat daha iyi bir cihaz.Güncelleme konusunda daha önce yazdım.Çok güncelleme olması bir avantaj değil ve firmalar planlı eskitme yapıyor.Apple ın sana sunduğu güncellemeler batarya performansını olumsuz etkiliyor.Denemesi bedava.