700 tl ye telefon önerisi

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aklımca Nokia Lumia 720 almak istiyorum.Çünkü özellikle batarya performansı beni almaya teşvik etti.Bir de WP oluşu
Ses kalitesi iyi olan gerek hoparlör performansı gerek kulaklık performansı.
Ekran kalitesi de keskin, parlak, ve net olursa çok iyi olur.
En önemlisi internette gezinirken bana en iyi performansı versin.Bataryası sağlam olsun.İyi dayansın sarjı.Arayüzde herhangi bir kasılma donma olmasın.
Arkadaşlar özellikle wp istiyorum ama android de olabilir
İnterneti ve sarjı iyi olsun yeter.
Herkese teşekkürler.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeş wp önermem açıkcası. android al model olarakda gm discovery al arayüzde takılma donma yok seri... oyunları orta grafiklerde iyi oynatıyor yüksek grafiklerde ise anlık takılma yapıyor kamerası gayet iyi saglam ekranı gayet net ve güzel..... lumia 72o ye bin basar... bu arada arkadaşım kullanıyor onada ben önerdim.. çok memnun..... öneririm ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 720'ye oyun bulmakta zorluk çekersin ve gelecekte de 720'nin mağazasının gelişeceğini zannetmiyorum. Şimdi en alt seviye Lumia 525 ; 1GB RAM ile geliyor. Yani bundan sonra çoğu uygulama 1GB ram'e göre tasarlanır, 512 Mb RAM'li lumia 720'ye kimse kolay kolay oyun çıkarmaz. Ama Kamera konusunda sıkıntı çekmezsin. Özellikle gece çekimlerinde fiyatına göre süper. Akıcılık ve internet performansında da sıkıntı olmaz. Lumia 720 olmaz ise Xperia L'e de yönelebilirsin.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Gmd 16 gb al wp den sıkılırsın demedi deme henüz oturmamış bi platform bence...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gmd 16 gb win p. kişiselleştirme açısından berbat

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Lumia 525 bekliyorum. Androidde 700 tl altı telefonlar(gm discovery bilmiyorum) tat vermiyo bence. Ayrıca alacağın telefonda 1 gb ram olsun muhakkak. Çünkü 512mb devri kapanıyor. Yeni gelecek uygulamalar 512 mbı desteklemeyebilir.

volkan_gk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben discovery nin özelliklerine bakmadan karar verme derim