700 tl telefon önerisi?

ozankaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar onceden benzer konular actim nexus 4 alamiyorum.Galaxy Nexus alinir mi
Veya o fiyata xperia l ya da discovery mi almak lazim.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kaçak s4 mini gelir o fiyata ben olsam kaçak s4 mini alırdım.

ozankaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslinda kacak nexus 5 900 e gelir mi ki abd den falan bi tanidigim var tel.getiriyo ona bi sorayim

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Telefoncuya 5 kağıdı atarsın o sana yapar güncellemeyi :D
Yanlış Hatırlamıyorsam ya pasaporta işletiyoruz ya da açılması için bir program yüklüyoruz yoksa ülkeye girdikten 1 ay sonra şebeke ve 3g desteği olmuyor cihazın ve kapanabiliyor.
Bu programı kuruncada güncelleme gelmiyor diye hatırlıyorum.
Nasıl ayarlanır ki güncelleme ? OTAyı engelliyor çünkü o program?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yanlış Hatırlamıyorsam ya pasaporta işletiyoruz ya da açılması için bir program yüklüyoruz yoksa ülkeye girdikten 1 ay sonra şebeke ve 3g desteği olmuyor cihazın ve kapanabiliyor.
Bu programı kuruncada güncelleme gelmiyor diye hatırlıyorum.
Nasıl ayarlanır ki güncelleme ? OTAyı engelliyor çünkü o program?
O işlere türkcell bakıyor :D Şaka bir yana ben hiç anlamıyorum ama burdaki telefoncular aşmış herşeyi hallediyorlar.Zaten samsung dışında marka satmıyorlar adamlar uzmanlaştı artık :D

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
LG L7 II 2460 MAh bataryası ile baya uzun süreli bir kullanım sunar sanırım. 1 GHz Çift Çekirdek var. LED Flaşlı 8 MP Kamera.

rtekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer android düşünüyorsan arkadaşların dediği gibi GM Discovery en ideal seçim olacaktır.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
GM Discovery videolarını izlemiştim oyun performansı ile ilgili, Real racing 3te yarışa başlamadan önce arabaları gösteriyor ya sinama modunda ozaman takılmalar oluyordu fakat akıcı değil ama normal arada bir takılmalı şekilde oynuyordu. Discovery alabilirsin bu fiyata aklıma başka bişi gelmiyor. Kaçak ürün falan alıyım deme problemli oluyor garantisi oluyormu bilmiyorum littemonsterin dediği gibi güncelleme alıcakmı almayacakmı bilinmiyor bence orjinal ürünlerden şaşma. Bu arada yeni baktımda LG optimus L9 var bak sana bunu öneririm fiyatıda tam senin aradığın gibi. Özellikleri güzel 1 GB ram çift çekerdekli 1Ghz veya üstü işlemci hızı özelliklerine bakmadım aklımdan söylüyorum, Ekranı renkleri gayet güzel Telefonun tasarımı başarılı bence sana tavsiye ederim çok ince bir telefon ve bataryasıda uzun süre gidiyor.

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
s3 mini alabilirsin oyun ve kamera performansı fiyatına göre güzel modern combat 4 bile oynanıyor

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Discovery 16 gb siyah modelini aldım kullanıyorum şık bi telefon tam senin bütçeye göre...

bizdeneriz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki discovery almalısın. Ben aldığıma pişman olmadım.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 gb ram sizin için problem değilse GM Discovery yada ele ayağa düşen LG Optimus G mahalle arasındaki telefonculardan spot alabilirsiniz 700-800 e..

ultraslan027

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun onemli degilse lumia 625 öneririm oyun olsun diyosan lumia 820 öneririm
donanimlari eski olsa da hizli ve stabil calisiyor marketi ise yavas yavas gelisiyor
biraz bekleyip 920 alabilirsin su an fiyat 950 tl yavas yavas dusecek yeni model tr ye gelince fiyatlar dusecekdir 920 alman daha mantikli olur. hem saglam hem kamerasi cok iyi hemde stabil,hizli :)