Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
al bütçen in yarısına sıfır gibi telefon verelim sana garantili kutulu ,, arkadaşa satacaktım alacam dedi dönmedi henüz , 3 aydır kullanılmıyor bile 4 ay kullanıldı sadece..
Arkadaslar 4g nin ekrani kucuk bide tuslari ekrana yerlestirmisler altta o kadar bosluk varken o yuzden pek sıcak bakmiyorum. Krdsm s4 mini benlik deil saol.
Yakınında Bir Yerde Şok Var Mı 800 Tl S4 Sıfırını Satıyorlardı Paralel İthalat İstanbuldaysan Tabi Oralara Bir Sor Ben Discovery 2 Kullanıcısı Olarak Kesinlikle Ve Kesinlikle Almanı Tavsiye Etmem Neden Dersen Aşırı Işınma Dokunmatikte Takılmalar Kendi Kendine Kasmalar Oyunlarda Telefon Sapıtıyor Note 2 Kullanırken Böyle Bir Sıkıntım Olmadı Bu Saatten Sonra GM Para Vermem Yada Samsung A5 900 Tl Olması Lazım
kardeşim 4g yi hemen kafadan atma.yazılımı bizzat google veriyor ve 2 sene direk güncelleme gelecek.özellikleri hiçde fena değil.s4 falan düşünme bile bence
Ben ikinci el Nexus 5 aldım. Aynı şekilde ikinci el Lg g2 800 liraya bulabilirsin ayrıca iphone 5c de bulabilirsin. Ben bu üç telefon arasından karar verdim. Memnunum.