7-zip nedir ?

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
7-zip nedir kimdir ? Bir program indireceğim erişim engellendi diyor arkadaşlar ne windows defender ne de bu cart curt programların bana onu indiremezsin bunu indiremezsin demesinden sıkıldım bunları kökten kapatamıyor muyuz windows defender'i kapattım hala bildirim geliyor zararlı olabilir istemiyorum kardeşim defender'ın dosyayı tarayıp bana zararlı olabilir bile demesini istemiyorum kapattım hala diyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Adsız.png

Paul Walker'in emmi oğlu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
7-zip nedir kimdir ? Bir program indireceğim erişim engellendi diyor arkadaşlar ne windows defender ne de bu cart curt programların bana onu indiremezsin bunu indiremezsin demesinden sıkıldım bunları kökten kapatamıyor muyuz windows defender'i kapattım hala bildirim geliyor zararlı olabilir istemiyorum kardeşim defender'ın dosyayı tarayıp bana zararlı olabilir bile demesini istemiyorum kapattım hala diyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 127942
win rar benzeri program

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 127942
7-Zip i cidden bilmiyor musunuz? 7-Zip, WinRAR'dan daha kalitelidir ama .rar açamaz. WinRAR'ın içini açamadağı dosyaları bu program açabiliyor ve ücretsizdir. :)

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Bilmiyordum hatta isim garip geldi virüs mü acaba diye bile düşündüm :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

7-zip varsayılan bir program mı bende zaten winrar var ihtiyacım yok.