Konu da herkes birbiriyle atışmış neredeyse. O mesajların hepsi silindi. Konu ile ilgili yorum yapınız birbirinizle tartışma ortamı yaratacak mesajlar yazmayınız.
peki sayın moderatör arkadaşım kararınıza karışmak gibi olmasın neden benim üstteki imbat21 isimli arkadaşa verdiğim cevabı siliyorsunuz da, onun yazdığı saçma sapan yorumu silmiyorsunuz öğrenebilir miyiz
peki sayın moderatör arkadaşım kararınıza karışmak gibi olmasın neden benim üstteki imbat21 isimli arkadaşa verdiğim cevabı siliyorsunuz da, onun yazdığı saçma sapan yorumu silmiyorsunuz öğrenebilir miyiz
Mesajı kimin sildiğine iyi bakınız
atatürk, laiklik falan filan derken tuncay malı götürüyormuş desene. bizkaçkişiyiz? ben söyleyim. 1 kişi o da tuncay. gerisi hikaye. bunları ağırlaştırılmış müebbetle tıkacaksın içeri. adam o kadar edepsiz ki iki parmağının arasına baş parmağını alıp kameramanlara hareket falan çekiyordu. valla tuncay destekçilerine söylüyorum. tuncay'ı desteklemeye devam. keşke bi de şu partiyi kursa... valla süper olacak.
Ama siz ne zamandır bir yerlerden bulduğunuz gördüğünüz köşe yazını gelip buraya kopyala yapıştır yapıp, farklı ideolije sahip insanları birbirine düşüyorsunuz. ve de bunu bilinçli yapıyorsunuz.
16 milyar maaş olıyorum ıngıltere basbakanı su kadar bu kadar mass alıor fılan dıe sadece ıkı sey soylıcem aldığı 16 milyar liralık maaşlamı ultra luks villacık sıtesı yaptırdı aldığı 16 milyar maaşlamı oğluna trılyonluk gemıcık aldı helal olsun ne yatırımcıymıs bee.
Başbakan da 9 bin 433 YTL maaş alacak. Genelkurmay Başkanı’nın maaşı yeni düzenlemeyle 7 bin 319 YTL, kuvvet komutanlarının maaşı da 5 bin 785 YTL oldu. Buna göre milletvekillerinin net eline geçen maaşı 9 bin 163 YTL’ye yükseldi. Yeni düzenlemeyle bakanlar 9 bin 283 YTL,
Erdoğan, siyasi partilerin kapatıldığı 12 Eylül döneminde, özel sektörde bir süre müşavirlik ve üst düzey yöneticilik yaptı.